کدبانوها دست به کار شن!

golrokh

اخراجی موقت
من غذا زیاد بلدم ولی همش وقت گیره به درد دانشجویی نمیخوره به نظرم انواع کوکو واسه دانشجوها خوب باشه مثل کوکو گوشت یا سیب زمینی
کوکو گوشت: (برای 3 نفر)
یه بسته گوشت چرخ کرده(از همون بستهایی که معمولا توی خونه همه پیدا میشه حدود )مثلا حدود 200 گرم
یک عدد پیاز متوسط
سه تا تخم مرغ
پیازو توی گوشت رنده میکنیم نمکو فلفل و زرد چوبه وادویه به مقداری که باب میلمونه میریزیم تخم مرغارو باهاش مخلوط میکنیم و ت ماهیتابه پهنش میکنیم و دو طرفشو سرخ میکنیم بعد نوش جان میکنیم

مرسی اورامان جان!!!:gol:
خوشحالم که بچه اینجا فعالن!!!:smile:
حتما باید خوشمزه بشه,اگه تونستین عکسشونم بذارین!:redface::gol:
 

golrokh

اخراجی موقت
من غذا زیاد بلدم ولی اصلا وقت و حس گرفتن عکس و این کارا ندارم
این فعلا دست گرمی باشه واسه مجردای بی حوصله
شنسل مرغ
سینه مرغ را شنسل می کنید ( بلدم نیستسن مهم نیست 3 بار که خراب شد بار چهارم یاد می گیرید :دی)
پودری شامل ادویه های مختلف مورد علاقه تهیه می کنید از پودر مرغ های آماده هم می تونید استفاده کنید
پودر مرغ من شامل ( پودر سیر ( خیلی کم ) + نمک + پودر لیمو و فلفل + تخم گیشنیز + چیلی +سماق ....)
آب لیمو را با برس به سینه مرغ بزنید بعد دو طرف مرغ را پودر بزنید و لای نایلکس گذاشته و اندکی بکوبید در حدی که مواد به خورد مرغ بره نه این که شرحه شرحه بشه
کف ماهیتابه تفلون را کمی روغن ریخته حرارت ملایم می زارید سرخ بشه
در عرض 15 دقیقه غذا خاضره
می تونید مرغ پودر زده ( البته بدون آب لیمو ) رو در فریزر بزاری و هر وقت توسط مهمانان غافلگیر شدید در عرض 30 دقیقه غذا را آماده کنید :دی
نکته : در صورتی که از آبلیمو استفاده کنید مرغ ترش و خوشمزه تر می شه ولی یک مقدار رنگش تیره می شه
درصورت تمایل از زعفران هم می تونید استفاده کنید که خوش رنگ و خوش طعم می شه :دی
نوش جان

مرسی عزیزدلم!:gol:
لطف کردی ولی عکسش لود نمیشه!!!:redface:
 

golrokh

اخراجی موقت


بچه ها اینو همشو من خودم درست کردم.

یلدا جونی اگه میشه دستور پختشم برامون بذار!!!:redface:;)
 

a30r

عضو جدید
کاربر ممتاز
تشکرام تمومید شرمنده کیک و سفره جوجه ایی که سازیدی خیلی گشنگ گشنگه مرسی دستت درد نکنه
 

sooshi joooon

عضو جدید
واییییییییییییییی تو چقدر کار می کنی دختر .جایگزین کزت شدیا

نه اگه علاقه داشته باشی اینقدرا هم سخت نیست.

اینم دستور پخت کیک پرتقالی که عکسشو دیدین: یک بسته پودر کیک آماده ی پرتقالی. دستور درست کردنشم روش نوشته. بچه ها کلیم پف میکنه و خوشمزه میشه روشم با خامه و قطعات پرتقال تزیین دادم. تقدیم به شما عزیزان تا برنامه ی بعد شما رو به خدای بزرگ میسپارم.
 

golrokh

اخراجی موقت
نه اگه علاقه داشته باشی اینقدرا هم سخت نیست.

اینم دستور پخت کیک پرتقالی که عکسشو دیدین: یک بسته پودر کیک آماده ی پرتقالی. دستور درست کردنشم روش نوشته. بچه ها کلیم پف میکنه و خوشمزه میشه روشم با خامه و قطعات پرتقال تزیین دادم. تقدیم به شما عزیزان تا برنامه ی بعد شما رو به خدای بزرگ میسپارم.

الهی بگم این دخترم نازم...دستش درد نکنه مرسی یلداجووونم!:D;)
 

samira_3001

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام سمیرا جوونم!!!:gol:
نه مشکلی نداره من بازم قید کردم حتی دسر و بستنی و کیک هم میتونین بذارین!!!:redface::gol:

سلام عزیزم.........:gol:
باشه هرچی خواستین بگین...........:redface:
فقط من معمولا عکس نمیگیرم!:biggrin: ایشاالله از دفعه دیگه که درست کردم عکس هم ازشون میگیرم..........:gol:
 

عطر بارون

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب اشکال نداره همون برنج و اموزش بده شما!!!:D
:redface:
این برنج بری دو نفره
دو پیمانه برنج میریزی تو قابلمه البته اولش پاکش میکنی بعدش شیر ابو باز میکنی البته کما تا اسراف نشه بعدش میشوری و بعدش به اندازه یه چهارم انگشت روی برنج اب باشه بعدش شیر ابو میبندی بعدش یه قاشق روغن و نمک به مقدار لازم میریزی و میزاری سر گاز و شعله کوچیکو با کبریت روشن میکنی و قابلمه رو میزاری روشوقتی آبش تمومید دم کنی میزاری با اون زیرهه که اسمشو نمیدونم و زیر گازم کم میکنی و غذارو به امان خدا میسپاری تا بپزه و وقتی پختید میزاری توی دیس و یه ذره با آب سبزی و زعفرون و پسته روش تزیین میکنی و حالا غذای ما اماده شده نوش جونتون:D
 

golrokh

اخراجی موقت
:gol:
سلام عزیزم.........:gol:
باشه هرچی خواستین بگین...........:redface:
فقط من معمولا عکس نمیگیرم!:biggrin: ایشاالله از دفعه دیگه که درست کردم عکس هم ازشون میگیرم..........:gol:

باشه عزیزم شما بترتیب شروع کن از کیکهایی که بلدی اینجا بذار با دستور پخت!!!;)
البته نه مثه سوشی جوون که دستور پخت نوشته!:D
اوکی شما کیک و اماده کن من میام عکسشو میگیرم!:biggrin:
منتظرتم خانوم خانوما:gol:
 

golrokh

اخراجی موقت
:redface:
این برنج بری دو نفره
دو پیمانه برنج میریزی تو قابلمه البته اولش پاکش میکنی بعدش شیر ابو باز میکنی البته کما تا اسراف نشه بعدش میشوری و بعدش به اندازه یه چهارم انگشت روی برنج اب باشه بعدش شیر ابو میبندی بعدش یه قاشق روغن و نمک به مقدار لازم میریزی و میزاری سر گاز و شعله کوچیکو با کبریت روشن میکنی و قابلمه رو میزاری روشوقتی آبش تمومید دم کنی میزاری با اون زیرهه که اسمشو نمیدونم و زیر گازم کم میکنی و غذارو به امان خدا میسپاری تا بپزه و وقتی پختید میزاری توی دیس و یه ذره با آب سبزی و زعفرون و پسته روش تزیین میکنی و حالا غذای ما اماده شده نوش جونتون:D

ممنونم مرمت گر جووونی!!!;)
خیلی خوشمزه شده مرسی!!!!:D
اینم عکسش!:redface:

 

golrokh

اخراجی موقت
:D
خب دوستان اينم پيشرفته ترين و عاليترين روش براي پختن سوسيس ! :smile:



;) :)

واااااااااااااااااای زیگفرید دارم از خنده ضعف میکنم!!!:biggrin::D
اول بگو اینجا خونه دانشجوییه؟؟:surprised:
واقعا اخر ترقی و پیشرفت رو در اشپزخونه نشون دادی!!!:D
خوشحال میشم بازم از این کارو بکنی من میخوام با وسایله اشپزخونتون بیشتر اشنا بشم!:D:gol:
 

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که یه عالمه غذا نمی بینم یه جوجه کبابه اونم 2تا سیخ :surprised: تو چند نوع غذا میبینی؟؟

ولي من كلي غذا ميبينم ! :surprised:

يه ديس پلو كه بطرز مناسبي تزئين شده . دو تا سيخ جوجه كباب يا يه سيخ گوجه :w17: يه بشقاب پر از ته ديگ :thumbsup2: يه ظرف سالاد فصل مقداري ترشي جات ( بخصوص زيتون كه من دوست دارم ) :w25: بعلاوه سس و ماست و دوغ :thumbsup2:

لابد شما حسابي پولداريد كه اينها رو فقط يه غذا ميدونيد :smoke: ولي براي ما فقير فقرا :crying: اينها خيلي غذاست !! :D :surprised: :w42:
 

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
:D

واااااااااااااااااای زیگفرید دارم از خنده ضعف میکنم!!!:biggrin::D
اول بگو اینجا خونه دانشجوییه؟؟:surprised:
واقعا اخر ترقی و پیشرفت رو در اشپزخونه نشون دادی!!!:D
خوشحال میشم بازم از این کارو بکنی من میخوام با وسایله اشپزخونتون بیشتر اشنا بشم!:D:gol:

خانم خنده نداره كه !! بالاخره ما مهندسيم و بايد ذهن فعال و خلاق داشته باشيم . :) :eek:

خب بله واقعا اشپزخونه هاي اين مملكت پيشرفته اند . بالاخره مسئله شكم كه كم چيزي نيست . :smile:

در ضمن بايد ببخشيد كه نميتونم با وسايل اشپزخونه ما اشناتون كنم چون بيشتر وسائل ما اونقدر گرون قيمت و خارجي و شيك و پيكه كه ممكنه چشممون بزنيد !! :surprised: :D
 

golrokh

اخراجی موقت
خانم خنده نداره كه !! بالاخره ما مهندسيم و بايد ذهن فعال و خلاق داشته باشيم . :) :eek:

خب بله واقعا اشپزخونه هاي اين مملكت پيشرفته اند . بالاخره مسئله شكم كه كم چيزي نيست . :smile:

در ضمن بايد ببخشيد كه نميتونم با وسايل اشپزخونه ما اشناتون كنم چون بيشتر وسائل ما اونقدر گرون قيمت و خارجي و شيك و پيكه كه ممكنه چشممون بزنيد !! :surprised: :D

خواهش میکنم؛پیلیز!!!:redface::biggrin:
من میخوام با وسایله گرون قیمت شما اشنا بشم,خدارو چه دیدی شاید خودت واسم خریدی بعدن...:D
 

amin_amini

عضو جدید

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
خواهش میکنم؛پیلیز!!!:redface::biggrin:
من میخوام با وسایله گرون قیمت شما اشنا بشم,خدارو چه دیدی شاید خودت واسم خریدی بعدن...:D

خب حالا كه اصرار مي كنيد بفرمائيد اينم اشپزخونه ما !! :confused::confused: :surprised: :smile:



شما بفرمائيد از كدوم وسائل اينجا خوشتون مياد تا با پست سفارشي بفرستم براتون !! :eek: :biggrin: :)
 

golrokh

اخراجی موقت
لوووووووووووووووووووووس.


کی هست؟
اینم ناگت مرغ خودم درست کردم.



امین اقا احیانا این از اون ناگت اماده ها نیست؟؟؟:surprised::eek::confused::D
اگه نه ما دستور پختشو میخوایم...:D

شما بگو میخوای من معرفی میکنم!!!:D
خواستی بیا پروفایلم!;)
 
بالا