سلام به همگی من دانشجوی ارشد هستم واسه یکی از درسامون باید یه محصول جدید که تو ایران تولید نمیشه یا به صورت صنعتی تولید نمیشه رو تولید کنیم.کسی میتونه بهم کمک کنه؟نظر خودم بیشتر در مورد اب لبو(beet juice)هست که نوشیدنی مفیدی هست اما تو ایران به طور صنعتی تولید نمیشه
سلام . به نظر من هم آب لبو موضوع خوبی میتونه باشه. ولی پیدا کردن محصولات دیگه ای که در ایران تولید نمیشه کار چندان سختی نیست.
سلام
من در مورد همزن هايي كه تو شركت هاي صنايع غذايي استفاده ميشن اطلاعاتي ميخوام
ممنون.
نمیدونم شما تا چه حد اطلاعات میخواین ولی به طور خلاصه عرض میکنم.
در صنایع غذایی بسته به ویسکوزیته ماده مورد نظر از همزن های مختلفی استفاده میشه :
گروه اول :
همزنهایی که برای مواد با ویسکوزیته پایین استفاده میشه :
1-
همزن پادلی : در این نوع همزن جریان شعاعی قوی است ولی جریان محوری ضعیف . پس ورتکس بالا است و احتیاج به بافل جهت کاهش ورتکس میباشد.
2-
همزن پروانه ای : در این نوع همزن جریان در کلیه محورها مطلوب است. پس ورتکس آن متوسط است .
3-
همزن توربینی : ورتکس آن بسیار پایین است. مشکل آن صاف بودن و احتمال شکست آن است.
گروه دوم :
همزنهایی که برای محصولات با ویسکوزیته بالا استفاده میشن مثل خمیرها :
1-
آنچور : همان همزن نانوایی است که ممکنه یک یا دو پره داشته باشه. ممکنه یا پره بچرخه یا بدنه و یا هردو. سرعت همزدن آن کم است و اگر به هر دلیلی سرعت بالا بره به دلیل ایجاد گشتاور بازو میشکند.
2-
زِد - بی میکسر :این همزن میتواند ورتکس بالا ایجاد کند اما چون برای مواد با ویسکزیته بالا استفاده میشه عملا ورتکسی نداریم پس احتیاج به بافل هم نداریم.
گروه سوم :
همزنهایی که برای پودرها و مواد تیکسوتروپیک و رئوپکتیک استفاده میشه ( به طور کلی سیالات نیوتونی وابسته به زمان ) :
1- دوبل- کان - میکسر : بیشتر برای پودرها استفاده میشه که از دو مخروط ناقص تشکیل شده که حول یک محور میچرخند.
2- ریبون میکسر : مثل همزن چرخ گوشت است و دارای یک مارپیچ میباشد.
سلام دوستان کسی کتاب تجزیه مواد خوب و کتابی که تمام آزمایشات مواد غذایی و نام و کاربرد دستگاه های کارخانجات باشه بلده؟لطفا از پیغام خیر بدین .ممنون
همان طور که آقا حمید گفتن کتاب زیبا حسینی خوبه ولی اطلاعات کاملی در مورد دستگاهها ارائه نمیده و در ضمن این کتاب روشهای تجزیه ای متداول رو شرح میده و روشهای جدید و سریع در اون نیست. یک کتاب دیگه هست که ترجمه پرویز کاووسی هست به اسم تجزیه مواد غذایی. این هم بدک نیست شرح تعدادی دستگاه هم داخلشه و لی فکر نکنم اون چیزی باشه که شما میخوای.