اونایی که میخان دندوناشونو پر کنن بیان تو!!!!!!!!!!!!!
اونایی که میخان دندوناشونو پر کنن بیان تو!!!!!!!!!!!!!
[FONT="]ترمیم کامپوزیت[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]: مواد کامپوزیتی از رزیتهای آکرلیک و همرنگ دندان ( در رنگهای مختلف ) ساخته شده که دوام و مقاومت آن در مقابل شکستگی ، فشارهای جویدن و سایش خوب ، اماکمتر از آمالگام است . بهمین علت حفره کمتر تراشیده میشود . دو نوع نوری و غیر نوری آن وجود دارد . فواید ـ کامپوزیتها بعلت همرنگ بودن برای دندانهای قدامی بالا و پایین و تأمین زیبایی ظاهری کاربرد وسیع دارد . معایب ـ حفرات کامپوزیتی بعلت دقت در تراش و خشک و تمیز کردن حفره در حین کار ، زمان بیشتری نسبت به آمالگام برای انجام کار لازم دارند مقاومت آن در سایش کمتر از آمالگام بوده در صورت عدم رعایت در مصرف غذاهای رنگی ، تغییر رنگ در آن بمرور زمان ، اجتناب ناپذیر است .
[/FONT]
[FONT="].ترمیم گلاس آیونومر : این ترمیمها همرنگ دندان بوده و بیشتر در پوسیدگیها و سایشهای طوق دندان با وسعت کمتر کاربرد دارد .فلوراید آزاد می کند ، مقاومت آن در مقابل سایش و فشار جویدن کمتر از دو ماده قبلی است . انواع نوری و غیر نوری آن وجود دارد .
[/FONT]
[FONT="]ترمیمهای غیر مستقیم[/FONT][FONT="] :[/FONT][FONT="] در ترمیمهای غیر مستقیم ، در جلس? اول دندان تراش خورده و از آن قالب گرفته میشود و مابقی مراحل کار در لابراتوار انجام شده و سپس ترمیم ساخته و آماده شده به دندان چسبانده می شود نظیر ترمیمهای کامپوزیتی غیر مستقیم ( اینله و انله ) ، روکشهای سرامیکی ، بریجهای کامپوزیتی و لامینیت و .... که هم? آنها همرنگ دندان ساخته میشوند و در تأمین زیبایی [/FONT] [FONT="]نقش مهمی دارند .
[/FONT]
[FONT="][/FONT]
[FONT="][/FONT]
file:///C:/DOCUME%7E1/ARIA/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpgfile:///C:/DOCUME%7E1/ARIA/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg
[FONT="][/FONT]