براي اين 2 ژله (اين قالب و قالب قبلي) 6 بسته ژله با طعم هاي انگور(بنفش) دراژه.بلوبري(آبي) آمون.سيب(سبز)آمونكه برخلاف رنگ ژله قرمزروي بسته بندي محتوي ژله سبز هست.انبه(زرد) آمون.پرتقال(نارنجي) آمون.انار(قرمز)دراژه استفاده كردم+بستني وانيلي
براي درست كردن ژله رنگين كمان راه راحت اينه كه يه قالب بزرگ و چهارگوش رو انتخاب كنيد( اين طوري ديگه احتياج به محاسبات پيچيده نداريد .عجله اي براي بسته شدن لايه قبلي نداريد و به همين دليل لازم نيست قالب رو توي فريزر بذاريد و مواطب باشيد يخ نزنه و لايه ها هم داراي قطر يكسان و زيبا تر مي شه و....)
به نطر من اگه لايه هاي ژله ضخيم تر و لايه هاي ژله بستني نازك و فقط در حكم جدا كننده دو لايه ژله باشه ژله رنگين كمان خوشكل تر مي شه.
بستني رو دقيقا وقتي مي خواين لايه ژله بستني رو روي ژله بريزيد .به ژله اضافه كنيد در غير اين صورت زود بسته مي شه و اون بلايي سرش مياد كه سر لايه هاي آبي و سبز ژله من اومد!
اگه لايه قبلي خيلي سفت بشه و بعد لايه ديگه رو بريزيد بعد از در آوردن از قالب امكان داره لايه ها از هم جدا بشوند.
براي درست كردن ژله رنگين كمان علاوه بر صبر و حوصله كمي هم روغن احتياج داريد(براي روغن كاري در يخچال و فريزر كه به قيژقيژ مي افته!!!)
و اما تكرارنكاتي در مورد كليه دسرهاي ژلاتينه:
ژله هاي مارك آمون خوش رنگ تر از بقيه ژله ها است
اگه مي خواين يك ژله شفاف داشته باشيد به جاي اضاف كردن يك پيمانه آب گرم و سپس آب سرد .2 پيمانه ( 200 ميلي ليتري)آب جوش رو به ترتيب به ژله اضافه كنيد و روي بخار آب بگذاريد و هم بزنيد تا زلاتين حل شده و شفاف شود
هر نوع ظرف ژله رو قبل از ريختن مواد خيس كنيد و در فريزر قرار بدهيد بعد از حدود نيم ساعت از فريزر در آورده و مواد رو توي اون بريزيد.
براي در اوردن ژله از قالب حتما اول با چاقو ژله رو از دور تا دور قالب جدا كنيد.بعد توي يك ظرف بزرگتر از قالب(يا سينك ظرفشويي) آب گرم بريزيد.براي پند ثانيه قالب رو توي آب نگه داريد بعد ظرف سرو رو خيس كنيد روي قالب گذاشته قالب رو روي اون برگردونيد و كمي تكان دهيد. به جاي استفاده از آب گرم مي تونيد بعد از برگردوندن قالب از سشوار استفاده كنيد