اثر كرم برروي ساختار ميكروسكوپي و تافنس شكست چدن داكتيل استمپر شده

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار
اثر كرم برروي ساختار ميكروسكوپي و تافنس شكست چدن داكتيل استمپر شده

خلاصه مقاله:

چدن داكتيل استمپر شده بخاطر انعطاف پذيري خوب ، مقاومت در برابر سايش و استحكام خستگي خوب يكي از مواد مهم مهندسي بشمار مي رود خواص جالب ADI مربوط به ساختار ميكروسكوپي آن كه شامل فريت و استنيت است ميباشد درجه حرارت و زمان استمپرينگ داراي اثر مهمي برروي تافنس ADI دارد با توجه به اينكه تابحال هيچ تحقيقي درمورد اثر كرم برروي تافنس ADI انجام نشده است دراين پژوهش اثر كرم برروي تافنس چدن داكتيل استمپر شده مورد بررسي قرارگرفته است دراين تقحيق ابتدا چدن داكتيل با درصدهاي متفاوت كرم ريخته گري شده و در درجه حرارت 900 درجه تحتعمليات استنيته قرارگرفته و سپس در درجه حرارتهاي مختلف تحتعمليات استمپرينگ قرارگرفته است بعد از عمليات حرارتي نمونه ها تحت عمليات ضربه قرارگرفته و سختي آنها توسط دستگاه سختي سنجي اندازه گيري شده است و ساختار ميكروسكوپي نمونه ه توسط ميكروسكوپ نوري و الكتروني مورد بررسي قرارگرفته است. سطح شكست نمونه ها توسط ميكروسكوپ الكتروني بررسي شده است.

CIMS10_075_887436_ee7ce.pdf
 
بالا