سلام......شاید دید من خیلی منفی باشه,اما ب نطر من تو این دوره که تو چشمات زل میزنن دروغ میگن, انتظار داری پشت مانیتور بهت راست بگن؟؟؟؟؟ البته این در مورد همه نیست....بعضیا ممکنه واقعا قصدشون خیر باشه اما از 100 تا 90 تاشون چرت میگن و بعد ار اینکه خوب وابسته ت کردن ,شروع میکنن به سو استفاده......اما بازم میگم شاید استثناهایی باشه, اما من ندیدمسلام دوستای خوبم
یه سوال داشتم ازتون، نظرتون درمورد خواستگاری اینترنتی چیه؟؟
اگه کسی تویه یه سایتی خودش رو معرفی کنه و خیلی اصرار داشته باشه که باهاش آشنا بشید چی کار میکنید؟؟
و اگه قصدشم 100% ازدواج باشه
دوست عزیز هیچ پسری هیچ وقت قصدش 100٪ازدواج نیست...
فک نکنم بشه اینقد اعتماد کرد ...
البته هستن کسانی که نیتشون خوبه و صادقانه خواستگاری میکنن اما در کل اگه سر بگیره هم فک نکنم عواقب خوبی داشته باشه..
آخه بدون هیچ شناخت قبلی که نمیشه پیشنهاد ازدواج داد...
فکر تون غلطه چون من خودم تو نزدیکام نمونه اش رو دیدم الانم سه چهار سال گذشته از ازدواجشون خوب و خوشن (بستگی به طرف داره )فک نکنم بشه اینقد اعتماد کرد ...
البته هستن کسانی که نیتشون خوبه و صادقانه خواستگاری میکنن اما در کل اگه سر بگیره هم فک نکنم عواقب خوبی داشته باشه..
آخه بدون هیچ شناخت قبلی که نمیشه پیشنهاد ازدواج داد...
درسته تا این حد هم بده خوب...به نظر من که اشتباهه
به نظر من که اشتباهه
درسته تا این حد هم بده خوب...
اگه یکم تامل کنید روی حرفم شمام موافقین شاید30یا40یا50٪ ولی قطعا 100٪درصد دروغه....
شما همه ی پسرایی؟!
من گفتم به طرف فرصت بدیم بهتره تا اعتماد کنیم...
سلام دوستای خوبم
اگه کسی تویه یه سایتی خودش رو معرفی کنه و خیلی اصرار داشته باشه که باهاش آشنا بشید چی کار میکنید؟؟
شما یه پسر اگه فکر میکنی اشتباهه دلیل بیار...
سلام
بهتره از طرف خانم هیچ اعتنایی نشه ،
این خواستگاری یه پرتگاه بزرگه
اگر این مورد برای شما یا هر خانم دیگری به وجود آمده ؛ من تمام قد تضمین می کنم که منتهی به اتفاق خوشی نمیشه ....
سلام دوستای خوبم
تو همین باشگاه هستن که اتفاق خوشی افتاده و خیلی باهم خوبن
سلام
خدا کنه که همین جور که شما می گید باشه
نمی خوام از موضوع اصلی تاپیک منحرف بشم ، ولی این شما چند درصد از این نوع خواستگاری ها رو سالم دیدین؟!
سلام
خیلی کم خیلی
ولی به هر حال نمیشه گفت همش اشتباس
دستتون درد نکنه... منم حرفم همینهفکر تون غلطه چون من خودم تو نزدیکام نمونه اش رو دیدم الانم سه چهار سال گذشته از ازدواجشون خوب و خوشن (بستگی به طرف داره )
بعضی ها می گن که ادم های تو واقعیت نمی شه اعتماد کرد چه برسه به نتی اینم بستگی به طرفش داره کسی که دروغگو هست هم تو نت دروغ می گه هم تو دنیای واقعی
کسی هم که راست و صداقه هر جا پیش بیاد راست می گه و کسی رو سر کار نمی ذاره