سایت دانشگاه

ELEC1387

عضو جدید
سلام دوستان کسی می دونه ادمین سایت دانشگاه کیه و چه طوری میشه به به شکل مستقیم دیدشون؟ آخه این که نشد سایت , نه آرشیو اطلاعات درستی داره نه بخش اطلاعیه هاش درست جواب میده نه یه بخش قوانین آموزشی(آیین نامه) داره نه ...................
من خودم چند وقت پیش یه مشکل برام بیش اومد رفتم سراغ سایت هیچ آیین نامه پیدا نکردم مجبور شدم به گوگل متوسل بشم ! شاید باور نکنید ولی 1000 سایت مربوط به دانشگاه آزاد واحد های مختلف از جمله فسا - کازرون - مرودشت - بوشهر - لار - زرقان و خیلی واحد های کوچکتر پیدا کرد و این واقاً برای واحد ما که اسم علوم و تحقیقاتو یدک میکشه و این همه ادعا داره درست نیست!:warn: کافی شما به طور مثال یه سار به سایت دانشگاه آزاد واحد فسا بزنید تا متوجه منظور من بشید ! باید واقعا فکری کرد و چاره ای اندیشید:( من نمی دونم چرا اطلاعیه ها آرشیو نمیشن؟!!! آیا دانشگاه با کمبود هاست مواجه هست؟ :eek: و در ضمن چرا نباید فرم نظر سنجی اساتید موجود نباشد؟ خلاصه من که خیلی حالم گرفته شده .

salahshur

عضو جدید
کاربر ممتاز
شخص جناب مهندس صفرپور مسئول انفورماتیک دانشگاه هتسن
ایشون یک انسان واقعا کوشا هستند که از یک سری دانشجو ها کمک میگیرن تا اوضاع بهبود پیدا کنه
یادش بخیر توی زمانه جاهلیت یه سایت برای گروه رباتیک طراحی کردیم نفهمیدیم اینا نتونستن آپ لودش کنن یا رییس بهشون تحویل نداد چون حتی من پهلوی دکتر جباری هم رفته بودم برای گرفتن متن افتتاحیه