اینم از bug های هایسیسه یه سری تجهیزات و گذاشته که قابل استفاده نیستندمیشه ولی مثلا" یه پروژه converge شده رو که با این روش باز میکنی بعد تو قدیمی باز میکنی اصلا" خطا میده رو یه جریانی مثلا" اگه استاندارد نبود که نمیذاشت خودش تو تولبارش
اینم از bug های هایسیسه یه سری تجهیزات و گذاشته که قابل استفاده نیستندمیشه ولی مثلا" یه پروژه converge شده رو که با این روش باز میکنی بعد تو قدیمی باز میکنی اصلا" خطا میده رو یه جریانی مثلا" اگه استاندارد نبود که نمیذاشت خودش تو تولبارش
اونجوری میشه ولی چه جوری وقتی نمیتونی بازش کنی بخواس save as ازش بگیری؟حامد جان يادمه كه با xml ميشد.فايل رو با xml سيو ميكردي بعد تو ورژن ديگه باز ميكرديم. نميدونم الانم ميشه اين كار يا نه.
اونجوری میشه ولی چه جوری وقتی نمیتونی بازش کنی بخواي save as ازش بگیری؟
عزیزم نگرفتی قضیه رو شما وقتی فایل با ورژن بالاتر داری و بر اساس xml سیو نیست جطوری میتونی تو ورژن پایین تر بازش کنی؟چرا نتوني باز كني؟! وقتي open رو زدي از پايين صفحه سمت راست يا گزينه xml رو بزن يا all file بعد ميبيني كه باز ميشه.من كه با 7.1 كردم ، شد!با 7.2 هم باز كردم.ولي فرصت نشد برعكسشو امتحان كنم.الانم اسپن ندارم رو سيستمم.
عزیزم نگرفتی قضیه رو شما وقتی فایل با ورژن بالاتر داری و بر اساس xml سیو نیست جطوری میتونی تو ورژن پایین تر بازش کنی؟
سلام
وقتی میخوای مواد رو اضافه کنی و میزنی H2O چند تا میاره فرقشون با هم چیه ؟
فرقشون با water چیه ؟
سلام.سلام
وقتی میخوای مواد رو اضافه کنی و میزنی H2O چند تا میاره فرقشون با هم چیه ؟
فرقشون با water چیه ؟
سلام.
ميتوني وقتي يكيشونو اد كردي خصوصيات فيزيكي و ترموديناميكيشونو نگاه كني ميبيني كه فرقي با هم ندارن.
آخرش ميرسي به حرف جواد و نتيجه ميگيري كه پست من اسپمه
توی کدوم نسخه؟؟؟؟
یکی رو انتخاب کن و ادد بزن می بینی که همشون حذف می شن یا به عبارتی ادد می شن تو قسمت انتخابی
بعضی از مواد چندتا اسم دارن و با نامهای مختلف اما یکی هستند
ویا توی ورژن جدید چون از دیتای اسپن هم استفاده می کنه ممکنه چندتا باشه
اما گفتم هیچ فرقی نداره واگه ادد کنی همه یکی میشه :دی
سلام.
ميتوني وقتي يكيشونو اد كردي خصوصيات فيزيكي و ترموديناميكيشونو نگاه كني ميبيني كه فرقي با هم ندارن.
آخرش ميرسي به حرف جواد و نتيجه ميگيري كه پست من اسپمه
آخه چرا؟!یعنی اومده بودم خفه ات کنم
دستیار مدیر تالار مهندسی کامپیوتر نرم افزار
ممنون
تو ورژن 7.2
یه سوال دیگه هم دارم
من دارم یه برج اتمسفریک (پالایشگاه شیراز) شبیه سازی میکنم که ورودی اش برشهای نفتی است با دمای 345
یه Open Steam هم زیرش میخوره با دمای 190
برج 3 تا هم استریپر داره که باز 3 تا open Steam میخورن با همین دمای 190
3 تا هم pump around داره که کولر دارن
هر کاری که میکنم converge نمیشه
حالا این به کنار
جالبیش به اینه که دمای زیر برجم میشه 383 درجه
خیلی باحاله
ایراد از کرک دار بودن هایسیس نیست ؟
سلام
نمی دونم چجوری ران گرفتید ولی معمولا برجهای اتمسفریک و خلا رو اول بدون استریپر ها و pumparound ها ران کنید بعد یکی یکی استریپر ها و pumparound ها رو اضافه کنید بعد از اضافه کردن هر کدوم حتما ران کنید حالا اگر این کار رو کردید و بازم ران نمیشه احتمالا اشکال از نوع spec های برج میتونه باشه
سلامهنوز که ران نگرفتم
اینجوری که شما گفتی تا حالا تست نکرده بودم
الان یه تست کردم ولی بدون اونها هم ران نمیده با دیتا های من
البته نباید هم بده چون خیلی پرت هستن بدون اون موارد
نظرتون اینه که چیکار کنم ؟
من از یه refluxed absorber معمولی استفاده کردم بعد stripper ها و pump around ها رو تعریف کردم
به نظرتون این مشکل داره یا از prebuilt tower بروم ؟
ممنون
تو ورژن 7.2
یه سوال دیگه هم دارم
من دارم یه برج اتمسفریک (پالایشگاه شیراز) شبیه سازی میکنم که ورودی اش برشهای نفتی است با دمای 345
یه Open Steam هم زیرش میخوره با دمای 190
برج 3 تا هم استریپر داره که باز 3 تا open Steam میخورن با همین دمای 190
3 تا هم pump around داره که کولر دارن
هر کاری که میکنم converge نمیشه
حالا این به کنار
جالبیش به اینه که دمای زیر برجم میشه 383 درجه
خیلی باحاله
ایراد از کرک دار بودن هایسیس نیست ؟
سوال سختی کردی!
بهترین کار اینه داده هارو بذاری اینجا یا میل کنی برام که شبیه سازی رو چک کنم ...
ترجیحاً کامل باشه داده هات
hex6789@yahoo.com
یه برج اتمسفریک رو با این روش ران کردمسلام
نمی دونم چجوری ران گرفتید ولی معمولا برجهای اتمسفریک و خلا رو اول بدون استریپر ها و pumparound ها ران کنید بعد یکی یکی استریپر ها و pumparound ها رو اضافه کنید بعد از اضافه کردن هر کدوم حتما ران کنید حالا اگر این کار رو کردید و بازم ران نمیشه احتمالا اشکال از نوع spec های برج میتونه باشه
یه برج اتمسفریک رو با این روش ران کردم
دستت درد نکنه از راهنماییت
ولی الان یه برج خلاء دارم که دو تا پمپ اراند داره دو تا جریان جانبی
خودش و دو تا پمپ اراندش ران میشن ولی جریان جانبی ها نمیشه
البته یه کم دیتا هام کمه
مثلا" فشار پایین برج رو ندارم و رو تجربه خودم یه چیزی اضافه کردم به بالای برج و گذاشتم پایین (80 میلی بار واسه 5 تا بستر)
دیگه اینکه برج پر شده هست با 5 تا بستر سایز مختلف باید شبیه اش کنم با سینی که من 23 تا سینی گرفتم
نمیدونم اینها چقدر تاثیر در ران نشدن داره
ران کردن برج خلاء لم خاصی نداره ؟
برج خلا را نباید بصورت یک برج ران کنید باید تبدیلش کنید به سه برج
سلام بچه ها.من بعد از دو سال که در به در دنبال نرم افزار اموزش هایسیس بودم بالاخره گیرش اوردم و تو سه هفته ای که دارم باهاش کار میکنم تقریبا به هایسیس مسلط شدم.اگه کسی این نرم افزار رو لازم داره میتونم براش تهیه کنم
سلام کسی از بچه ها میتونه با Hysis یا aspen plus این واحدو واسم طراحی کنه
اطلاعات کامل توی فایل هست اما ظرفیت واحد 47000000 lb/year هست
ممنون میشم کمکم کنید نیاز سریع دارم بهش
به غلظت خوراک برج های تقطیر خیلی نیاز دارممشاهده پیوست 97425
خوب دوست عزیز یه کمکی به ما کن واسمون طراحیش کنآقا من الان بیکار بودم یه نگاهی انداختم، به نظرم ساده میرسه. فقط مشکل اینجاست که ترکیب درصد دقیق مشخص نیست!
همه ورودی ها باید بر اساس یک مبنای خاص (مثل کسر مولی، کسر جرمی، دبی جریان جرمی یا مولی و غیره) مشخص باشن