لطفا راهنماییم کنید.خیلی 2 دلم.

hesamkhan1

عضو جدید
با سلام
من ترم آخر مکانیک سیالاتم و امسال می رم تو 25 سال.نمی دونم برای ارشد سال دیگه بخونم یا اینکه برم سربازی.اگر بخوام بخونم و قبول نشوم 1 سال دقیق وقتمو از دست دادم.اگر قبول بشم با سربازی تو 30سالگیم تازه می شم صفر.اگر برم سربازی می گن دیگه سخت می تونی قبول بشی و با ارشد سربازی بهتره.معدلمم این ترم خیلی زور بزنم می شه :(14.پارتیه آنچنانیم ندارم:redface:.رزومه خاصیم ندارم:D.واقعا 2 دلم.:confused:

لطفا راهنماییم کنید.اگر تجربه خاصی دارین منو در جریان بزارید.:smile:
با تشکر

vahid_007_006

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما باید تصمیم بگیری کار رو دوست داری یا درس رو اگه به رشته ای که تو لیسانس خوندی علاقه داری و از درس خوندن هم خوشت میاد یک سال که چه عرض کنم چند سال هم صرف کنی کمه چون اگه یک سال کامل تلاش کنی مطمین باش در بدترین شرایط یه دانشگاه متوسط قبول می شی و مهم این جاست چون در راه علاقه ات گام برداشتی هیچ وقت پشیمون نمی شی اما یادت باشه باید یک سال رو سفت و سخت درس بخونی .اما اگه کلا دیگه از درس خوندن خسته شدی وقت رو تلف نکن بر رو سربازی تا زودتر کار گیرت بیاد .
ولی یادت باشه اگه رفتی سربازی شاید دیگه خیلی سخت باشه برا ادامه تحصیل .
اونچه تو این میون خیلی مهمه علاقه شماست

hesamkhan1

عضو جدید
ممنونم امیر جان.درس خوندن سخت هست ولی لازمه.من از اخر که می خواستم ارشد بخونم.و لی می خوام سال دیگه بخونم.قبول نشدم فوقش 6 7 ماه ضرر کردم.حالا موندم چیا بخونم.قبول نشدن 1 مشکل قبول شدن 1000 تا . :)

vahid_007_006

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چرا می گی قبول شدن هزار تا مشکله همه سر و دست می شکنن تا قبول شن من خودم پارسال هم کنکور دادم رتبه ام شد 700 خداییش خیلی نخونده بودم ولی با همون رتبه می شد دانشگاه اهواز قبول شد اخه دوستم پارسال همین رتبه رو داشت و اهواز هم قبول شد . شما چه انتظاری از خودت داری انتظار داری که با یک سال خوندن حتما دانشگاه تهران یا شریف قبول بشی یا مثلا دانشگاه شیراز یا اهواز هم اگه قبول بشی راضی هستی من نمی گم با یک سال درس خوندن دانشگاه تهران قبول نمی شی ها ولی حاضرم تضمین کنم اگه شما یک سال درس بخونی حتما دانشگاهی مثل شیراز رو خواهی آورد .
اما شما نگران این بودی چیا بخونی نگاه کن بعضی از درس ها هستند که هر چه قدر هم زیاد بخونی بازم تو کنکور سخته زدنش
ولی بعضی های دیگه خیلی اسون تر هستند من خودم امسال ارشد دادم
مثلا درس هایی مثل ترمو دینامیک و سیالت و انتقال حرارت و معادلات دیفرانسیل و استاتیک نسبت به بقیه درس ها راحت تر بودند
درس هایی مثل ریاضی 1 و 2 و مقاومت مصالح متوسط بودند
ولی درس هایی مثل ریاضی مهندسی و طراحی اجزا و کل گروه درس های دینامیک سخت بودن
به نظر من اگه خواستی شروع کنی حتما از گروه اولی که گفتم شروع کن چون نسبت به زمانی که میزاری نتیجه بیشتری می گیری

hesamkhan1

عضو جدید
آره امیر جان حق با شماست.ولی اینم بهت بگم:بابا زرنگ اگه بخونی اول می شی که. :)

من منظورم این بود که وقتی آدم قبول می شه مشکل می شه :درسها می شه امتحان اگرم شهر دیگه با شی که دیگه بدتر.

به همین دلایل میخوام هر جور شده رتبم بیاد حدود 300 350 که فردوسی رو بتونم قبول بشم. ولی رقابت تو این رتبه ها سنگین می شه. از راهنمایی در مورده درسهات هم ممنونم.منم شرکت کردم.اتفاقا فقط ترمو سیالاتو زدم با زبان بقیش سفید.برای این کنکور هیچی نخوندم چون وقت نداشتم.

اینکه چه کتابهای تستی برای کنکور بخونم 1 کم مسئله داره.شما نظرت چیه؟

بازم ممنون.

vahid_007_006

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما نباید اینقدر نگران باشی درس های مکانیک اگه وقت براشون بزاری تو ارشد اینقدر هم سخت نیستند در ضمن تو مقطع ارشد شما مثلا تو یک ترم سه تا درس تخصصی داری که مقط باید رو انها تمرکز کنی پس زیاد نیستند اما شما باید هدفت رو بزاری دانشگاه تهران دانشگاه مشهد رو بی خیال شما از الان این قدر فرصت داری که رتبه یک رو بیاری از ما که گذشت و باید ارزوش رو به گور ببریم اما می خوام بگم شما خیلی وقت داری . در مورد کتاب من کتاب راهیان ارشد یا پوران پژوهش رو بهت پیشنهاد می کنم چون سوالات کنکور های قبل است و خیلی مهم است شما باید ابتدا کتاب هایی رو که تو دانشگاه مثلا برای درس ترمو می خوندی یه دور کنی بعدش بری سراغ تست ها این کتاب ها بعد از یه مدتی که با تست های ور رفتی مجددا باید برگردی و یه دور دیگه روی کتاب ها بزنی تا اینجا مرحله درس خوندن تنها شما گذشته از این به بعد شما بهتر است از خودتون کنکور ازمایشی بگیری تا نقاط ضعف شما مشخص بشه اکیدا بهت توصیه می کنم که حتما در کنکور های ازمایشی شرکت کن من خودم یه کتاب داشتم که تمام کنکور های سال گذشته مکانیک از سال 1374 تا 1386 رو داشت و از رو اون از خودم کنکور می گرفتم این یه اشتباه بزرگ من بود می خواهم شما از اون ضربه نخوری کنکور هایی که تو این سال ها گرفته می شد به جای 20 سوال 30 تا سوال داشت ولی سطح دشواری اونها پایین بود به همین من وقتی می زدمشون در صد ها خیلی بالا در می آمد در حد کهکشانی به همین خاطر من فکر می کردم رتبه اول من می شم امسال ولی یه سه هفته به کنکور مونده بود رفتم کنکور های سال 88 89 رو از خودم گرفتم و درصد ها افت شدیدی کرد اونجا بود که فهمیدم ای دل غافل بد بخت شدیم اگه دانشگاه شیراز رو هم بیاریم شاهکار کردیم کنکور 90 هم همین تور بود سوالات سخت بود موسساتی که کنکور آزمایشی می گیرن سطح سختی آزمون رو از کنکور امسال هم بالا تر می گیرن به همین خاطر رتبه هایی که اونها می گن پایین تر مییاد ولی بالا تر نمی ره حتما شرکت کن مطمین باش سال دیگه اگه امسال البته قبول نشی سال دیگه حتما رتبه شما زیر 100 است
چون زمان زیادی داری ولی نباید از دستش بدی.