سلام عارفه چه عجب پیدات شد نگرانت بودیمسلام سلام سلام
سلام به دوستای گلم قدیمی ها و جدیدی ها
بعد از مدتها تونستم بالاخره اینجا یه سری بزنم ...البته هم خوشحال شدم و هم ناراحت
خوشحالیم برای دوستانیه که قبول شدند
و ناراحتیم برای دوستانی است که با وجود تلاشی که داشتند نتونستن نمره قبولی برو بیارند
مخصوصا حامد عزیز ..ایمان و هلو عزیز و دیگر دوستان که حضور ذهن ندارم...براتون آرزو میکنم که دوره بعدی با قطعیت قبول بشید
این امتحان هیچ چیزیش مشخص نیست...نمیدونم واقعا داستانش چی به چیه
ولی قصد دارم که کار دوستانی که قبول شدند و اونهایی که قبول نشدند رو یرای کار خودم نقد کنم (هنوز هیچ چیزی مشخص نیست اما اگر خدا بخواد میخوام یه کتاب کوچیک که حاوی نقد کارهای دوستانه به همراه تمامی نکاتی که باید رعایت کنیم تا قبولی ما 100%بشه بنویسم مطالبم 50% آماده کرده ام بقیه اش لطف و محبت شما رو می رسونه که بهم توی این راه کمک کنید هم برای خودتون و هم برای دوستانتون که قبول نشدند یا دوره های بعدی آزمون دارند)...یه جورایی میخوام به یه قانونی برای قبولی برسم و برام مهم که کار دوستان رو داشته باشم
پس لطفا اگر براتون مشکلی نداره کارهاتون رو چه دوره های قبل که شرکت کردید و چه این دوره اگر عکس از همون کار سرجلسه دارید که چه بهتر در غیر اینصورت بتونید مثل همون جلسه کار رو برام ارسال کنید خیلی خوب میشه...
بالاخره باید بفهمیم نظام مهندسی ملاک قبولی رو روی چی گذاشته
پس خوشحال میشم اگر لطف کنید و کارهاتون رو با توضیح مختصر که چقدر کامل بوده برام ارسال کنید
arefeh.nejati@yahoo.com
کار خوبیه الان قراره همه کار هامون رو بزاریم تو تایپ یک و با هم نقاط ضعف و قوت شان را پیدا کنیم
اگه تو هم کمک کنی ممنون میشیم ما خودمان در هر صورت این کار رو میکنیم