هشدار بچه ها مواظب باشید

aki.hk

عضو جدید
سلام دوستان
یه برنامه موبایل وارد ایران شده و وقتی که بلوتوس گوشیتون روشن باشه یه متن به زبانهای مختلف واستون می یاد و گزینه ok داره که اگه ok کنید هر چی تو inboxداریدو خالی می کنه و می بره واصه فرستنده من چون شغل دولتی دارم از طرف حراستمون بخشنامه آومده بود که رعایت کنیم .
مواظب باشید ;)

maryam-d

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان
یه برنامه موبایل وارد ایران شده و وقتی که بلوتوس گوشیتون روشن باشه یه متن به زبانهای مختلف واستون می یاد و گزینه ok داره که اگه ok کنید هر چی تو inboxداریدو خالی می کنه و می بره واصه فرستنده من چون شغل دولتی دارم از طرف حراستمون بخشنامه آومده بود که رعایت کنیم .
مواظب باشید ;)

دستت درد نكنه.:w11:

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان
مواظب باشید ;)
خسته نباشي ! اين كه 4 ساله در اومده ، منم برنامه شو دارم !!!

saba888

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان
مواظب باشید ;)

مرسي از اطلاع رسانيتون.
ولي فكر كنم اين برنامه تو همين ايران خودمون اختراع شده باشه!!:biggrin: چون كلا به اين جور برنامه ها خيلي علاقه داريم!!:warn:

::arash::

عضو جدید
کاربر ممتاز
ماله من هم بلوتوس نداره
ولی دست درد نکنه
تا چندی دیگه یه دستگاه میاد هر چی که تو فکرمون هم هستو میفرسته برای فرستنده

rahele_s68

عضو جدید
مردم بیکارن خدایی از این هوشش
میتونست در جهت مثبت استفاده کنه;)
ولی مرسی از اطلاع رسانیت:gol:

mina jojo

عضو جدید
کاربر ممتاز
باهاش میشه گوشی داداشمو چک کنم دست پلیدشو رو کنم;)

بالا