همین الان چکار میکنید ؟!

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
امروز روز تعطیلمونه و ناهار خونه ایم، منم دارم ناهار درست میکنم.
قیمه درست کردم، سیب زمینی رو خلالی کرده بودم و گذاشتم توی آب و یخ و نمک تا موقع سرخ شدن خوب برشته بشه، حالا شوهرم اومده میگه لطفا بادمجون هم سرخ کن برای قیمه🤦‍♀️
الان دارم بادمجون سرخ میکنم.
آشپزهای گرامی باشگاه یه توصیه دارم براتون برای سرخ کردن بادمجون با حداقل روغن:
فقط کافیه قبل از سرخ کردن، بادمجون پوست گرفته شده و اسلایس شده رو برای سه دقیقه بزارین توی آب و نمک در حال جوشیدن.
 

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
امروز روز تعطیلمونه و ناهار خونه ایم، منم دارم ناهار درست میکنم.
قیمه درست کردم، سیب زمینی رو خلالی کرده بودم و گذاشتم توی آب و یخ و نمک تا موقع سرخ شدن خوب برشته بشه، حالا شوهرم اومده میگه لطفا بادمجون هم سرخ کن برای قیمه🤦‍♀️
الان دارم بادمجون سرخ میکنم.
آشپزهای گرامی باشگاه یه توصیه دارم براتون برای سرخ کردن بادمجون با حداقل روغن:
فقط کافیه قبل از سرخ کردن، بادمجون پوست گرفته شده و اسلایس شده رو برای سه دقیقه بزارین توی آب و نمک در حال جوشیدن.
اینجوری یه کم سفت میشه
با روغن ذرت حسابی سرخش کنی یه کم هم فلفل بزنی تا نرم و خوشمزه بشه
البته اگه یه کم گوشت چرخ کرده هم سرخ نی و باهاش مخلوط کنی بیشتر خوشمزه میشه

دارم میرم مشهد به سیل زده ها کمک کنم
 

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
اینجوری یه کم سفت میشه
با روغن ذرت حسابی سرخش کنی یه کم هم فلفل بزنی تا نرم و خوشمزه بشه
البته اگه یه کم گوشت چرخ کرده هم سرخ نی و باهاش مخلوط کنی بیشتر خوشمزه میشه

دارم میرم مشهد به سیل زده ها کمک کنم
به اینکه اصلا سفت نمیشه، اتفاقا خیلی هم خوشگل سرخ میشه
 

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه آهنگ با صدای هایده گوش میکنم که با هوش مصنوعی ساختن
از وقتی هوش مصنوعی اومده آرامش و از این بدبختا گرفته😁
 

Similar threads

بالا