چگونه زن خود را روانی کنیم؟!! (طنز)

♫ ♫ (。◕‿◕。) ♫ ♫

عضو جدید
کاربر ممتاز
  1. [FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]وقتي بعد از يك روز شلوغ براتون غذا درست كرد و با تمام خستگي كنارتون نشست بهش بگيد:ممنون عزيزم ، خوب شده ، ولي كاش قبل از درست كردنش به مامانم زنگ ميزدي و طرز تهيه اين غذا رو ازش ميپرسيدي ... [/FONT]
  2. [FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]وقتي در جمع فاميل خودتون هستيد شكم بزرگ پدرزنتون رو سوژه خنده همه قرار بدهيد. [/FONT]
  3. [FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]از صبح كتوني پا كنيد و تا شب هم از پاتون در نياريد تا جورابتون بوي گربه مرده بگيرد و بعد با همان جورابها بريد توي رختخواب.[/FONT]
  4. [FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]به صورتش نگاه كنيد و باحالتي متاثر بگيد:عزيزم چقدر پير شدي...[/FONT]
  5. [FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]وقتي تخمه ميخوريد پوستهاي تخمه را هر جاي بريزيد غير از بشقاب جلوي دستتون. [/FONT]
  6. [FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]هميشه آب را با بطري سر بكشيد. [/FONT]
  7. [FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]وقتي زنتون حواسش كاملا به شماست وانمود كنيد زنتون رو نديديد و يواشكي به بچه هايتون بگيد:دوست داريد براتون يك مامان خوشگل بيارم!!. [/FONT]
  8. [FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]وقتي با تلفن صحبت ميكنيد به محض ورود همسرتون با دستپاچگي بگيد :باشه ، من بعدا بهت زنگ ميزنم ..و سريع گوشي رو قطع كنيد.. [/FONT]
  9. [FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]هميشه از گيرايي چشمهاي دختر خاله ترشيده اتون تعريف كنيد.. [/FONT]
  10. [FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]خاطرات شيرين دوران مجردي خودتون رو با دوست دخترهاي داشته و نداشته خودتون براش تعريف كنيد.. [/FONT]
  11. [FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]وقتي با اون تو رستوران هستيد با صداي بلند باد گلو بزنيد.. [/FONT]
  12. [FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]او را با اسمهاي مختلف مثل :سميرا ،مريم ، پريسا، آتنا، شيوا... صدا كنيد و بعد بگيد ببخشيد عزيزم اين روزها حواسم زياد جمع نيست .. [/FONT]
  13. [FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=+0]سعي كنيد يك چادر مسافرتي خوب يا ماشين راحت بخريد كه شبهاي كه قرار است بيرون از خونه بخوابيد ، زياد سختي نكشيد.. [/SIZE][/FONT]

mona-70

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مییییییییییییییکشششششششششششششمممممممممممممششششششششششششش

y.92

عضو جدید
  1. وقتي بعد از يك روز شلوغ براتون غذا درست كرد و با تمام خستگي كنارتون نشست بهش بگيد:ممنون عزيزم ، خوب شده ، ولي كاش قبل از درست كردنش به مامانم زنگ ميزدي و طرز تهيه اين غذا رو ازش ميپرسيدي ...
  2. وقتي در جمع فاميل خودتون هستيد شكم بزرگ پدرزنتون رو سوژه خنده همه قرار بدهيد.
  3. از صبح كتوني پا كنيد و تا شب هم از پاتون در نياريد تا جورابتون بوي گربه مرده بگيرد و بعد با همان جورابها بريد توي رختخواب.
  4. به صورتش نگاه كنيد و باحالتي متاثر بگيد:عزيزم چقدر پير شدي...
  5. وقتي تخمه ميخوريد پوستهاي تخمه را هر جاي بريزيد غير از بشقاب جلوي دستتون.
  6. هميشه آب را با بطري سر بكشيد.
  7. وقتي زنتون حواسش كاملا به شماست وانمود كنيد زنتون رو نديديد و يواشكي به بچه هايتون بگيد:دوست داريد براتون يك مامان خوشگل بيارم!!.
  8. وقتي با تلفن صحبت ميكنيد به محض ورود همسرتون با دستپاچگي بگيد :باشه ، من بعدا بهت زنگ ميزنم ..و سريع گوشي رو قطع كنيد..
  9. هميشه از گيرايي چشمهاي دختر خاله ترشيده اتون تعريف كنيد..
  10. خاطرات شيرين دوران مجردي خودتون رو با دوست دخترهاي داشته و نداشته خودتون براش تعريف كنيد..
  11. وقتي با اون تو رستوران هستيد با صداي بلند باد گلو بزنيد..
  12. او را با اسمهاي مختلف مثل :سميرا ،مريم ، پريسا، آتنا، شيوا... صدا كنيد و بعد بگيد ببخشيد عزيزم اين روزها حواسم زياد جمع نيست ..
  13. [SIZE=+0]سعي كنيد يك چادر مسافرتي خوب يا ماشين راحت بخريد كه شبهاي كه قرار است بيرون از خونه بخوابيد ، زياد سختي نكشيد.. [/SIZE]

داداش خیلی عالی بود . یک فکری هم بکن چطور می شه حال دخترای فامیل رو گرفت . همشون دکتر مهندسن . پدرم رو دراوردن با این کلاس گزاشتنشون .

mona-70

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
داداش خیلی عالی بود . یک فکری هم بکن چطور می شه حال دخترای فامیل رو گرفت . همشون دکتر مهندسن . پدرم رو دراوردن با این کلاس گزاشتنشون .

بااااااااااااااوووووووووووووو.....................

javad-68

عضو جدید
  1. وقتي بعد از يك روز شلوغ براتون غذا درست كرد و با تمام خستگي كنارتون نشست بهش بگيد:ممنون عزيزم ، خوب شده ، ولي كاش قبل از درست كردنش به مامانم زنگ ميزدي و طرز تهيه اين غذا رو ازش ميپرسيدي ...
  2. وقتي در جمع فاميل خودتون هستيد شكم بزرگ پدرزنتون رو سوژه خنده همه قرار بدهيد.
  3. از صبح كتوني پا كنيد و تا شب هم از پاتون در نياريد تا جورابتون بوي گربه مرده بگيرد و بعد با همان جورابها بريد توي رختخواب.
  7. وقتي زنتون حواسش كاملا به شماست وانمود كنيد زنتون رو نديديد و يواشكي به بچه هايتون بگيد:دوست داريد براتون يك مامان خوشگل بيارم!!.
  8. وقتي با تلفن صحبت ميكنيد به محض ورود همسرتون با دستپاچگي بگيد :باشه ، من بعدا بهت زنگ ميزنم ..و سريع گوشي رو قطع كنيد..
  10. خاطرات شيرين دوران مجردي خودتون رو با دوست دخترهاي داشته و نداشته خودتون براش تعريف كنيد..
  12. او را با اسمهاي مختلف مثل :سميرا ،مريم ، پريسا، آتنا، شيوا... صدا كنيد و بعد بگيد ببخشيد عزيزم اين روزها حواسم زياد جمع نيست ..
  13. [SIZE=+0]سعي كنيد يك چادر مسافرتي خوب يا ماشين راحت بخريد كه شبهاي كه قرار است بيرون از خونه بخوابيد ، زياد سختي نكشيد.. [/SIZE]
عزیزم مرسی خوب بود
واقعا سخته ها من خودم تو خوابگاه یه هم اتاقی دارم گزینه 5و6روشاخشه
نمیدونید با چه حالی آب از بطری میخوره مانم حوسمون میشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mahdi_one11

عضو جدید
الان شما دختری یا پسر ؟ :پی

ali.k

عضو جدید
آفرین جالب بود
ولی بهتره این کارا رو نکنی، جون سالم به در نمیبری

shahab.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقا به شک انداختی منو افسون واقعا تو دختری؟

♫ ♫ (。◕‿◕。) ♫ ♫

عضو جدید
کاربر ممتاز
:w25::w25::w25: من خودم دخترم...به حال گیری فکر نکن..نمیشه!!!

عزیزم مرسی خوب بود

اره واقعا...ادمهای بی نزاکت!:evil: براشون قانون بذار :D

♫ ♫ (。◕‿◕。) ♫ ♫

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم مرسی خوب بود

ببخشید من 1 سوال فنی دارم...:Dدقیقا اون خط قرمزه چی نوشتین؟
الان شما دختری یا پسر ؟ :پی
اینجانب دختر می باشم!!!

عین واقعیته.
آرزو برپسرها نیز عیب نیست:d

هاهاها.... ;)

آفرین جالب بود
ولی بهتره این کارا رو نکنی، جون سالم به در نمیبری

باید بگم که مخاطبم جون سالم به در نمیبره... :D

آقا به شک انداختی منو افسون واقعا تو دختری؟

خودت داری میگی افسون! آیا افسون می تونه پسر باشه؟ یا 1 پسر میتونه اسمش افسون باشه؟ دخترم بابا..:D

y.92

عضو جدید
:w25::w25::w25: من خودم دخترم...به حال گیری فکر نکن..نمیشه!!!

اره واقعا...ادمهای بی نزاکت!:evil: براشون قانون بذار :D

تصمیم گرفتم تموم دخترای فامیل رو دعوت کنم خونمون بعد بیام پیششون یک عملیات انتحاری انجام بدم . آی راحت شدم .خوبیش اینه ما می ریم جهنم پیش گوگوش حمیرا ، اندی ............. ولی اونها می رن بهشت پیش ..... براشون اذان بده . نتیجه اخلاقی من موفق می شم . هم این دنیا حالشون رو می گیرم هم اون دونیا حالشو می برم .

♫ ♫ (。◕‿◕。) ♫ ♫

عضو جدید
کاربر ممتاز

تصمیم گرفتم تموم دخترای فامیل رو دعوت کنم خونمون بعد بیام پیششون یک عملیات انتحاری انجام بدم . آی راحت شدم .خوبیش اینه ما می ریم جهنم پیش گوگوش حمیرا ، اندی ............. ولی اونها می رن بهشت پیش ..... براشون اذان بده . نتیجه اخلاقی من موفق می شم . هم این دنیا حالشون رو می گیرم هم اون دونیا حالشو می برم .

:D به گفته دوستان آرزو بر جوانان عیب نیست....مثل اینکه خیلی دلت پره :D

babakmail

عضو جدید
کاربر ممتاز
به خدا یکی اگه تمام اینکارا انجام بده (مخصوصا قسمت های هتک حرمتیش) را ...کارش با کرام الاکاتبینه اگه همسر ایرانی داشته باشه که اعدام با طناب دار روشاخشه....فقط میشه یه همسر خارجی داشته باشی و با این دسته گلا زنده بمونی احتمالا تپراق(شمیم عشق) شوهر ذلیل .

♫ ♫ (。◕‿◕。) ♫ ♫

عضو جدید
کاربر ممتاز
به خدا یکی اگه تمام اینکارا انجام بده (مخصوصا قسمت های هتک حرمتیش) را ...کارش با کرام الاکاتبینه اگه همسر ایرانی داشته باشه که اعدام با طناب دار روشاخشه....فقط میشه یه همسر خارجی داشته باشی و با این دسته گلا زنده بمونی احتمالا تپراق(شمیم عشق) شوهر ذلیل .
حق با شماست! این کارها هم برای همین هست که زن روانی شه بعد شوهر بیچاره کشته...!:D این تیکه اخر رو خوب گفتی...آی لجم میگیره بس که این تپراق!!! تبراگ!!!!:w25: شوهر ذلیله....
یکی بیاد برام ما یفکر درست حسابی بکنه . عید شد وقت ندارم . سر و کله شون همین وقت هاست پیدا بشه بعد بگن سلام عزیزم ِِِِِِِِِِِِِِِِِ:D

شما خودت رو ناراحت نکن...حالا چه کاریه!