برای متلب فقط سال 2015 تغییر کرده که با فایل های اموزشی نمیخونه؟سلام
اگر بخواید متلب رو دانلود کنید تو بیشتر سایت ها فقط ورژن اخرش رو قرار دادن. وقتی ورژن جدید میاد سایت های دانلود لینک دانلود ورژن های قبلی رو برمیدارن. البته بهتر هم هست که با اخرین ورژن کار کنید چون نرم افزار قوی تری هست.
خیلی هم فرقی نمیکنه بین ورژن ها. فقط این ورژن های جدید 2015 بیشتر نرم افزارها تغییر ظاهری اساسی ای با قبلیا کردن و حالتشون به صورت جدید ویندوز 8 و 10در اومده که این یکم یادگیری رو بر اساس فایل های اموزشی ورژن های قبلی سخت میکنه.
هایسیس هم ورژن 8ش اومده که نمیدونم کرک خوبی براش هست یا نه. ولی دیدم دوستان نصب کردن و کار میکرده. ولی خب ظاهر اون هم خیلی تغییر کرده و هیچ جزوه ی اموزشی هم برای اون ورژن نیست. بهتره همین ورژن 3.2 رو نصب کنید. نسخه 7.2 هم خوبه. خیلی فرقی بینشون نیست. مطمئن باشید مشکل از طریقه نصب کردن شما بوده. ویا فایل نصبتون مشکل داشته. چون این ورژن ها روی همه ویندوز ها به خوبی کار میکنه. خودم روی ویندوز 7 و 8 و 10 نصب کردم و مشکلی نداره در اجرا.
یک سری فایل اموزشی در این تاپیک هست که خیلی خوبن. ولی نمیتونید به تنهایی با خوندن اونها نرم افزار رو یاد بگیرید. بهتره یک کلاس در موسسه ای معتبر برید. هایسیس رو کلاسش رو برید و بعد نرم افزارهای مشابه رو میتونید خودتون یادبگیرید چون در کل روند کار مشابهه.
تاپیک: [دانلود] جزوات فارسی hysys ,Aspen Plus ,petrosim ,Hysys Dyn ,HTFS ,promax (بهترین جزوه هایی که توی اینترنت هست.)
در مورد یادگیری نرم افزار و کاربردش توی کار ایندتون بگم بیشتر روی هایسیس و اینجور نرم افزارها کار کنید. متلب کاربرد تحقیقاتی داره و معمولا توی دانشگاه ها ازش استفاده میشه. توی صنعت من جای زیادی رو ندیدم که از مهندس شیمی بخوان کد متلب بنویسه. در اکثر موارد کدهای اماده ای هست که شرکت ها از همون ها استفاده میکنن.
نسخه 2013 یا 2014 چی؟ کدومشون بهتره ؟ و اینکه تفاوت پسوند a , b چی هستش؟
استاد طراحی راکتور پیشرفته مون گفته جلسه دیگه به هر کدوم از ما یه پروژه میده که یه مسئله هستش و برای محاسبتاشون باید با برنامه هایی مثل متلب حلشون بکنیم!! تا 2 هفته بهمون وقت میده! 10 نمره هم هستش! 10 نمره دیگه امتحانه! برای همین باید هر چه سریع تر یه ورژنی از برنامه رو بگیرم که هم به روز باشه و هم با فایل های اموزشی تطابق داشته باشه!
برای هایسیس هم من 5 بار از جاهای مختلف و یکیش هم اینجا بود ورژنی 3.2 رو که حدود 200 مگ هستش دانلود کردم! تاریخ کامپیوتر هم درسته ! ولی وقتی میزنم برای نصب وسط کار نصب رو میبنده و میگه مشکل تاریخ کامپیوتر داری و درست نیست!! ویندوز هم 8.1 64 بیتی هستش! یه بار دیگه بردمش 2009 یه بار دیگه 2010 یه بار 2011 هیچ جوره نصب نمیشه! و اینکه از قسمت تنظیماتش هم 2-3 بار بردمش رو ویندوز xp ولی هیچ فرقی نکرد! هیچ جوره نصب نمیشه! نمیدونم دیگه باید چکار بکنم!
این فایل های اموزشی فقط تا همین ورژن 3.2 رو پشتیبانی میکنن؟
آخرین ویرایش: