از دوستان کسی در مورد سطح مدرک علمی کاربردی مقطع ارشد نسبت به غیر انتفاعیو آزادو پیام نور اطلاعی داره؟؟
امتحانش دقیقا چه تاریخیه؟
به ترتیب ارزش مدرک
سراسری روزانه-سراسری شبانه-بین المللی-مجازی-غیرانتفاعی-پیام نور-علمی کاربردی
به ترتیب ارزش مدرک
سراسری روزانه-سراسری شبانه-بین المللی-مجازی-غیرانتفاعی-پیام نور-علمی کاربردی
با توجه به حجمی که سوال ازش میاد اره بخون به وقت گذاشتنش می ارزهبچه ها من انتقال دو پاس نکردم چون از دروس اختیاری بوده به نظرتون با این بخش انتقال به مشکل برمیخورم. منظورم اینه امکان داره وقتتمو زیاد بگیره؟
سیالاتیاش بگن
سلام بر استادان بزرگ من میخواستم یه کتاب بگیرم کنکور های چندین سال اخیر رو با پاسخ تشریحی داشته باشه کتاب سنجشو قیمت کردم 18 تومن بود خدایی قیمتش زیاد بود بعدشم دروس ساخت رو نداشت خواستم بدونم چی بگیرم به نظر شما؟
سلام سرفصل های کارشناسی ارشدسلام دوستان، امیدوارم سوالمو جای درست مطرح کرده باشم
من لیسانس مهندسی شیمی دارم ولی میخوام واسه ارشد آزاد مهندسی انرژی شرکت کنم، دفترچه پارسال آزاد رو نگاه کردم دیدم واسه مهندسی انرژی دروس امتحانی رو نوشته:
1 - زبان انگلیسی
2 - ریاضیات مهندسی و معادلات دیفرانسیل
3 - ترمو
4 - تولید و نیروگاه
5 - سوخت و احتراق
6 - حرارت
7 - سیستم های کنترل خطی
8 - سیالات
9 - بررسی سیستم های قدرت
یعنی الان واسه هرکسی که بخواد این رشته شرکت کنه دروس امتحانی همیناس؟ آخه ارشد سراسری اینجوری نیس و واسه مهندسان شیمی که بخوان انرژی شرکت کنن همون مهندسی شیمی امتحان میگیرن، الان تکلیف ما چیه؟ به نظر میاد که این دروس مربوط به رشته مکانیک است، کسی میدونه چه منابعی واسه خوندنشون وجود داره؟
مدرسان پر غلطه همون سنجش احتمالا بهتر باشهسلام بر استادان بزرگ من میخواستم یه کتاب بگیرم کنکور های چندین سال اخیر رو با پاسخ تشریحی داشته باشه کتاب سنجشو قیمت کردم 18 تومن بود خدایی قیمتش زیاد بود بعدشم دروس ساخت رو نداشت خواستم بدونم چی بگیرم به نظر شما؟
سلام بر استادان بزرگ من میخواستم یه کتاب بگیرم کنکور های چندین سال اخیر رو با پاسخ تشریحی داشته باشه کتاب سنجشو قیمت کردم 18 تومن بود خدایی قیمتش زیاد بود بعدشم دروس ساخت رو نداشت خواستم بدونم چی بگیرم به نظر شما؟
دروس ساخت رو داره عزیز من الان نگاه کردم -بهتره سنجش سال قبل رو بخری و ازمون 91رو از اینترنت دانلود کنیسلام بر استادان بزرگ من میخواستم یه کتاب بگیرم کنکور های چندین سال اخیر رو با پاسخ تشریحی داشته باشه کتاب سنجشو قیمت کردم 18 تومن بود خدایی قیمتش زیاد بود بعدشم دروس ساخت رو نداشت خواستم بدونم چی بگیرم به نظر شما؟
سلام سرفصل های کارشناسی ارشد
مهندسی انرژی رو نگاه کنید اون چیزی نیست که خیلی ها فکر میکنن و در مورد قبولی هم چون یک بین رشته ای هست کافیه دروس 1-2-3-6-7-8رو بزنید قبولیش هم راحته یکی از بچه ها قبول شده بود اما بازم میگم اون رشته ای نیست که فکرشو میکنید یه تایپیکی هم تو مهندسی مکانیک هست راجع همین رشته حتما اونم مطالعه کنید
سلام دوست عزیز مطمن هستید که دروس ساخت رو داره اخه من از روی سایت نگاه کردم نداشت اینم لینکشه ایا کتاب شما اینه؟ http://92.242.195.122/shop/ProductDetails.aspx?id=35دروس ساخت رو داره عزیز من الان نگاه کردم -بهتره سنجش سال قبل رو بخری و ازمون 91رو از اینترنت دانلود کنی
سلام دوست عزیز مطمن هستید که دروس ساخت رو داره اخه من از روی سایت نگاه کردم نداشت اینم لینکشه ایا کتاب شما اینه؟ http://92.242.195.122/shop/ProductDetails.aspx?id=35
دوستان ساخت و توليدي شما هيدروليك دكتر رضاعي رو خونديد؟ مثال هاي آخر فصلشو حل كرديد؟ مثال هاي داخل درسش چطور؟ بعضي مثال هاش يكم گنگه اين طور نيست؟
سلام دوست عزیز مطمن هستید که دروس ساخت رو داره اخه من از روی سایت نگاه کردم نداشت اینم لینکشه ایا کتاب شما اینه؟ http://92.242.195.122/shop/ProductDetails.aspx?id=35
درود
من برای کتاب کنکور های گذشته مدرسان را گرفتم یعنی الان پس بدمش یا نه ؟
چه کتابی بگیرم با توجه به قیمتش به صرفه است ؟
راهیان دو جلدی هست که هر کدام حدود 14 تومان و یکی از جلدها از 83 به بعد
کسی خبر داره پردازش چطوری هست؟ انگار 5 تا 6 جلد هست؟
ممنونم دوست عزیز، من گشتم ولی تایپکی که در مورد خود رشته یا سرفصل دروس توضیح داده باشه رو پیدا نکردم. میشه لینک بزارید. ممنون
این موضوع بستگی به توانایی شما دارد و اینکه آیا می خواهید تمامی باکس ها را جواب دهید یا خیردوستان میشه زمان هر باکس رو بگید ؟
ممنون
زبان هم بگید
ممنون
سلامسلام
دوستان یه موضوع باعث عذاب وجدان من شده
سوالات آزمون های آزمایشی که از این تاپیک یا از سایت های دیگه مثل سایت فطن دانلود میکنیم، کار درستیه؟
از لحاظ شرعی درسته؟