پست موقت
پست موقت
در ضمن سعی کنین حرفاتون با ربط باشه نه اینکه هر چی بلدین بیارین تو پستتون یا از بقیه تعریف کنی که همه خوششون بیاد....draz.... مدرک و فلان و.... لیسانسو .....آفرین آفرین تو خوبی...خیلی میدونی....
پست موقت
قای رد کود مرتبا با تعصبی که پیدا کردین به حاشیه میکشین ....حرفای خوبی میزنین درست اطلاعات میذارین دستتون درد نکنه خیر ببینی جوون.... ولی قرار نیست چون این کارهارو میکنین از حد خودتون در رفتار با بقیه خارج بشین....اصلا کی با شما بود؟ من اسمی از شما بردم؟ بارها اومدم نظرات شما رو تشکر زدم و رفتم .... اگه واقعا دمکراسی منم نظرمو گفتم گفتم با یه استاد در ارتباط باشه.... نه بی ادبی کردم نه توهین شخصی.... پس شما هم حد خودتونو بدونین.... شما هم یه کاربرین نه بیشتر ... کسی قصد نداره بیاد اطلاعات شمارو بدزده ... اگه خیلی ناراحتین که چرا بقیه میومدن اینجا دانلود میکردن و چرا چیزی در عوضش نمیذاشتن باید بگم اینجا یه سایت عمومی... چه توقع جالبی دارین واقعا....اون چیزی که مدّ نظر شماست تبادله نه انتشار.... وقتی تو سایت میذاری منتشر میشه...همه استفاده میکنن شما حق نداری اسم این کارو دزدی بذاری و توقع داشته باشی بیان اونا هم چیزی بذارن....... میدونی چند نفر استفاده کردن و شما متوجه نشدی.... غیر از اعضای اینجا.... هر کی اینترنت داشته..... پس دنیات اینقد کوچیک نباشه که کیا بودن... میتونم بهت بگم.... نقی... تقی... حسن.... انهیتا... سولماز ... اکبر... غلام علی.... میخوای بازم میگم...سارا... زهرا... کوکب... برو پیداشون کن بگو چرا جزو ه نذاشتین واسم بی مسئولیتهای بی وجدان .....؟!عجب آدمایی پیدا میشن....واقعا که ....الهه جان
به شما گفتم
به دوستان هم میگم
هرکسی میتونه بیاد نظرشو بگه
هرکسی هم میتونه نظر شخصی رو قبول داشته باشه یا رد کنه
به این میگن دموکراسی
بله من کار نذاشتم و صاحب نظر هم نیستم
از اولم شاکی بودم، میخواستم تاپیک خصوصی بزنم هرکی خواست کار کنه بیاد کار کنه، بله اونجا کارامم میذاشتم
بری کلی زحمت بکشی و اطلاعاتتو در اختیار دوستات بگذاری، دوستایی که کار میکنن و تلاش میکنن و اگر براشون زحمت میکشی اونام با کار گذاشتن، با تلاش کردن، با کمک کردن و شرکت تو تاپیک باعث میشن خستگی کار از تنت در بیاد
اما بعضیا از همون دور اول که برای آزمون علمی شروع کردیم، هیچ کمکی به دوستاشون نکردن، فقط یواشکی اومدن و خوندن و رفتن، بدون اینکه اونا هم دلسوز باشن، اونا هم دوستای دیگه اشون براشون مهم باشه
خودت میدونی اونا کیا بودن
بعضی از دوستان تو دور دوم که آموزش اسکیس باشه اومدن خبر ندارن از جریانات تاپیک جزوه ها، تاپیک ارشد 91 و .... اما ما که این چیزا رو دیدیم اذیت شدیم
از اون بچه ها کیا موندن؟ فقط من و وروجک
هر کی فقط منفعت خودشو درنظر گرفت و ترجیح داد تنها کار کنه، بره کلاس، یا بیاد نظرات رو بخونه و اماااااا فقط دزدی اطلاعات کنه بدون اینکه خودشم بخواد در عوض کاری که دوستاش انجام میدن اونم احساس مسئولیت کنه و اونم یه چیز تازه به دوستاش یاد بده
امثال draz این تاپیک و این باشگاه کم داره، کسی که دلش برا دوستاش بسوزه و بخواد اطلاعاتشو صادقانه در اختیار دوستاش بذاره نه مثل بعضیا با سیاست رفتار کنه
در مورد شیت کزت:
کزت خودش چند بار آزمون اسکیس شرکت کرده، خوب میدونه سر آزمون اسکیس چه چیزایی لازمه و کجا باید بکشه و چی باید بکشه
تعداد شیت بستگی به موضوع داره، وقتی یه موضوع رو میشه حتی تو یه شیت جمع کرد چرا 4 تا شیتش کنه؟ مگه چقدر اسناد و مدارک لازم داره؟، مثلا طراحی ایستگاه اتوبوس که چند سال پیش بچه های تاپیک اسکیس ارشد اولین موضوعشون بود
الهه خانوم، شما کلاس رفتید؟ خیلیا کلاس میرن، اما همون خیلیا یا تو آزمون اسکیس قبول نمیشن یا قبول میشن با درصد کار پایین
میدونی چرا؟ چون اکثرا آدمایی هستن مثل که خودشون روحیه کار و تلاش ندارن، تنبلن بیشترشون، میخوان یه استادی بیاد هرچی بلده بریزه تو ظرف معلومات و محفوظاتشون، بدون اینکه خودشون هم تلاش کنن
رتبه های بالای کنکور ها رو نگاه کن، اکثرا شهرستانی هستن، اکثرا شهرهای کوچیک، جاهایی که کلاس کنکور و کلاس اسکیس نیست، خودشون رو پای خودشون واستادن و تلاش کردن و ارشد قبول شدن
به نظرت خیلیامون نمیتونستیم بریم کلاس اسکیس؟ چرا میشد بریم، اما من به شخصه احساس کردم برم کلاس اسکیس دیگه ارشد قبول شدنم برام ارزشش رو از دست میده
دوست دارم رو پای خودم واستم، خودم معلم خودم باشم و ارشد قبول شم
برام اصلا مدرک مهم نیست من درس میخونم برای دل خودم،
بعضیا میمیرن برا مدرک، اما حداقل تو معماری میدونیم یه فوق دیپلمش بعضی وقتا از دکتراش بیشتر میدونه و حقوق و آینده اشم تامین تره
در ضمن سعی کنین حرفاتون با ربط باشه نه اینکه هر چی بلدین بیارین تو پستتون یا از بقیه تعریف کنی که همه خوششون بیاد....draz.... مدرک و فلان و.... لیسانسو .....آفرین آفرین تو خوبی...خیلی میدونی....
آخرین ویرایش: