درخواست های مرتبط با | پرسش های درسی مهندسی شیمی

boy68

عضو جدید
سلام
بچه ها یک مخزنی هست که تا نصفه پر آب هست و نیمه بالای مخزن هم نوعی گازه که جمع شده

من میخواستم بدونم به نظر شما به چه طریق میشه گاز رو به داخل آب انتقال داد
خودم به ذهنم رسید یه لوله عین شکل وصل کنم به بالا و پایین و با پمپ گاز رو پمپاژ کنم به درون آب ولی سوالی که مطرحه اینه که وقتی اون گاز پمپ شد و در آب حل شد چه بلایی سر پمپ و مخزن میاد ؟ با توجه به این که خالی میشه اون قسمت و به نوعی خلا میشه​

Untitled_-_1.jpg

ئدز

عضو جدید
سلام
بچه ها یک مخزنی هست که تا نصفه پر آب هست و نیمه بالای مخزن هم نوعی گازه که جمع شده

خودم به ذهنم رسید یه لوله عین شکل وصل کنم به بالا و پایین و با پمپ گاز رو پمپاژ کنم به درون آب ولی سوالی که مطرحه اینه که وقتی اون گاز پمپ شد و در آب حل شد چه بلایی سر پمپ و مخزن میاد ؟ با توجه به این که خالی میشه اون قسمت و به نوعی خلا میشه

مشاهده پیوست 210461
راستش یه ذره گنگه یعنی پمپ گازو از بالای مخزن اب میکشه و داخل اب میزنه؟؟؟؟؟؟؟؟راستش تا وقتی که فشار مخزن تو یه حدی باشه هیچی پیش نمیاد مثا یه اکواریوم سر بسته در واقع اگه از دبیرستان یادت باشه انحلال پذیری گاز در مایعات تابع قویی از فشار بود که با افزایش فشار انحلال پذیری گاز زیاد میشد.........و در ضمن با افزایش دما کم میشه برای همین میگن نوشابه رو خنک بخورید.......عجب...........در مورد خلایی که میگی اگه فرض کنیم گاز از اب خارج نشه که میشه اره یه خلا میشه اب رو میکشه تو لوله و وارد پمپ میشه که خب پمپمایع و گاز با هم فرق داره

pixxy

عضو جدید
سلام

خودم به ذهنم رسید یه لوله عین شکل وصل کنم به بالا و پایین و با پمپ گاز رو پمپاژ کنم به درون آب ولی سوالی که مطرحه اینه که وقتی اون گاز پمپ شد و در آب حل شد چه بلایی سر پمپ و مخزن میاد ؟ با توجه به این که خالی میشه اون قسمت و به نوعی خلا میشه​

شما باید یه ورودی هم داشته باشید، چون در غیر اینصورت خلا یی که به وجود میاد دو باره گاز رو از مایع جدا میکنه.به نظر من بهتره یه ورودی گاز با یه فشار شکن قرار بدید تا فشار داخل ثابت بشه. بعد با یه پمپ آب مثل پمپ کولر آب رو مکش کنید و از یه دوش پایین بریزید.
اگه در مورد فرایندش یه کم بیشتر توضیح بدین شاید بهتر بتونم کمک کنم.

sahel_m

کاربر فعال مهندسی شیمی ,
کاربر ممتاز
سلام

خودم به ذهنم رسید یه لوله عین شکل وصل کنم به بالا و پایین و با پمپ گاز رو پمپاژ کنم به درون آب ولی سوالی که مطرحه اینه که وقتی اون گاز پمپ شد و در آب حل شد چه بلایی سر پمپ و مخزن میاد ؟ با توجه به این که خالی میشه اون قسمت و به نوعی خلا میشه

مشاهده پیوست 210461

اگر گاز رو داخل مایع پمپاژ کنید خوب همه گاز داخل مایع باز حل نمیشه مقداریش باز میره بالا تو قسمت گاز قرار میگیره

مساله اینه که میخواین کل گاز داخل مایع حل بشه؟این شرایط فشاری و دمایی خاصی میخواد که اگر رعایت بشه بعد مدتی بالا خلا میشه و پمپ حتما باید از سرویس خارج بشه
اما این بعید که همه گاز در مایع حل بشه اما با پمپاژ گاز بعد مدتی مقدار گاز در بالا کم میشه
حالا اگه همون مقداری از گاز که بعد از پمپاژ در مایع به بالا میره دوباره پمپ بشه این میشه یه حالت stedy
در این حالت نه بالا خلایی ایجاد میشه نه پمپ دچار مشکل میشه
بنظرم اگه پمپ در حالت stedy کار کنه مشکل حل بشه
نمیدونم منظورمو درست رسوندم یا نه

eghbali66

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام، آقا من در مورد خوردگی در کشتی ها و انتخاب آلیاژ مناسب برای آنها میخام کار کنم. برای پروژه کسری خدمت. کسی هست تو این زمینه کار کرده باشه؟​

hoodi

عضو جدید
دوستان پیشنهاد مناسبی برای معادل فارسی عبارت shrinking core model دارید؟

از پاراگراف زیر می باشد:
Considerable effort has been made to describe the kinetics
of reduction and oxidation of metal oxide redox pairs with two
general types of models: (i) the nucleation and nuclei growth
model [8e10] and (ii) the un-reacted shrinking core model
[11e13]. In particular, the shrinking core model successfully
describes the fuel and air reactors considering the variation of
the gas concentration and reactor temperature that can occur
in the CLC system [4,5].

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
دوستان پیشنهاد مناسبی برای معادل فارسی عبارت shrinking core model دارید؟

از پاراگراف زیر می باشد:
Considerable effort has been made to describe the kinetics
of reduction and oxidation of metal oxide redox pairs with two
general types of models: (i) the nucleation and nuclei growth
model [8e10] and (ii) the un-reacted shrinking core model
[11e13]. In particular, the shrinking core model successfully
describes the fuel and air reactors considering the variation of
the gas concentration and reactor temperature that can occur
in the CLC system [4,5].

مدل هسته کاهشی، مدل هسته کوچک شونده

موضوع پایان نامه فارسی هستش کلیک کنید

Shrink چروک شدن و کوچیک شدن هست معنیش؛ مثلا برا خشک کردن شبزیجات و میوه ها به حالت چروکیده می گن Shrinkage
برا مدل هسته و پوسته هم، درصد هسته کوچیک می شه و بحاش Ash و Fluid Film بهش اضافه می شه

پیوست ها

• HetCat-ShrinkingCoreModel.pdf
    68.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

jamal20

عضو جدید
با سلام.
من دنبال يه جزوه از شركت VGB هستم در مورد شستشوي شيميايي بويلرهاي نيروگاهي:
Internal Cleaning of
Water-Tube Steam
Generating Plants
and Associated
Pipework

VGB Power tech

اگه كسي بتونه اين مجله رو برام از نت پيدا كنه خيلي ممنون ميشم.
شركت VGB يه شركت آلماني هستش كه در زمينه نيروگاه ها استانداردهاي معتبري داره و يكي از اين موارد هم شسشتوي شيميايي بويلرها ست.

eghbali66

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام

سلام

سلام، دوستان گلم. یه سوال:
در شکل زیر شمای کلی از یک لوله PP با قطر 1 اینچ نشان داده شده است. در این لوله آب با دمای تقریباً 60 تا 70 درجه در جریان است. اگه مقطع دایره رو بصورت 4 نیمدایره در نظر بگیریم، در نیمدایره سوم، سوراخهای کوچکی برای پاشش آب به بیرون در نظر گرفته شده است. این لوله بر روی ساپورتی قرار دارد و از یک طرف به خط جریان آب وصل است و در طرف دیگر آن شیر قرار دارد. بعد مدتی (مثلاً سه ماه) لوله و به تبع آن سوراخهای آن تغییر زاویه داده، بطوری که سوراخها به پایین لوله (خط بین نیمدایره 3 و 4) منتقل می شوند و آب زاویه دار نمیریزد، بلکه تنها از پایین لوله آب میریزد
کسی میتونه بگه دلیل این کار چیه؟ چرا تغییر زاویه داریم؟
1.JPG

pixxy

عضو جدید
سلام، دوستان گلم. یه سوال:
در شکل زیر شمای کلی از یک لوله PP با قطر 1 اینچ نشان داده شده است. در این لوله آب با دمای تقریباً 60 تا 70 درجه در جریان است. اگه مقطع دایره رو بصورت 4 نیمدایره در نظر بگیریم، در نیمدایره سوم، سوراخهای کوچکی برای پاشش آب به بیرون در نظر گرفته شده است. این لوله بر روی ساپورتی قرار دارد و از یک طرف به خط جریان آب وصل است و در طرف دیگر آن شیر قرار دارد. بعد مدتی (مثلاً سه ماه) لوله و به تبع آن سوراخهای آن تغییر زاویه داده، بطوری که سوراخها به پایین لوله (خط بین نیمدایره 3 و 4) منتقل می شوند و آب زاویه دار نمیریزد، بلکه تنها از پایین لوله آب میریزد
کسی میتونه بگه دلیل این کار چیه؟ چرا تغییر زاویه داریم؟
مشاهده پیوست 210826

اولین دلیلی که به نظر میرسه خاصیت جریان پذیری پلیمرها در دماهای نزدیک به دمای شیشه ای شدنه. در واقع چون دما تقریبا بالاست بعد از حدود سه ماه نیروی وزن آب، لوله را دفرمه میکنه و جهت جریان آب به سمت زمین نزدیکتر میشه. به نظر من شما باید جنس لوله رو عوض کنید و از لوله های مقاوم تر با دمای شیشه ای شدن بالاتر استفاده کنید اگه لوله ی ترموست پیدا کنید به نظر مناسب تر میاد. البته اگه به یه شکلی باعث بشید نیرو به لوله وارد نشه هم این مشکل حل میشه. مثلا اگه یه پوسته شیشه ای یا ... سوراخدار ،داخل و یا خارج این لوله تعبیه بشه. و یا بوشن های فلزی داخل سوراخ ها قرار بدین و با یه چیزی اونها رو ثابت کنید که نیرویی به لوله وارد نشه.

amir ghasemiyan

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام
موضوع پروژه من سیکلون هست ، سیکلونی هایی که دم چاه آب میذارن برای جداسازی سنگ ریزه و ... از آب
لطفا اگه مطلبی در این باره میدونید راهنماییم کنید خودم 15 صفحه مطلب دارم بعد از کلی سرچ و ....:(
ممنون

سلام دوست عزيز
احتمالا درست سرچ نكردين. مطلب خيلي زياده
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/369695-سيكلن-ها

54675

عضو جدید
سلام

1.jpg

54675

عضو جدید
دوستان این سوالات فوری هستند لطفاً جوابشون رو بدهید.

دوستان این سوالات فوری هستند لطفاً جوابشون رو بدهید.

eghbali66

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام، خوب هستین؟
آقا من در مورد پلیمر PP و انواعش در بازار سوال دارم. چند مدل داریم ازش؟
کسی هست رشتش پلیمر باشه اینجا؟

sahel_m

کاربر فعال مهندسی شیمی ,
کاربر ممتاز

برای این هم باز طبق dH=CdT
بجای H عدد 1510 و بجای C هم معادله و انتگرال بگیرید یکی از حدود انتگرال که 1000 هست مشخصه اون یکی رو با این حل بدست میارین که همون دمای مرجع

farid1991

عضو جدید
درخواست مقاله

درخواست مقاله

با سلام، ممنون میشم اگه مقاله زیر رو در اختیارم قرار بدین، با تشکر.
مدلسازي تبديل متان درفرايند رفرمينگ با بخار در حضور غشاء پالادِيم
و بررسي اثر حذف هيدروژن بر بازده واکنش.

54675

عضو جدید
شدت گرمای زدوده شده=
شدت جرمی ضربدر گرمای ویژه اب ضربدر تغییر دما

شدت جرمی=شدت حجمی ضربدر چگالی اب
برای این سوال از فرمولهای پیوستگی استفاده کنید
به جواب میرسین
برای این سوال هم از معادله U=CdT
استفاده میکنین
C همون Cv هستش از مراجع استخراج کنید جای گذاری کنید
برای این هم باز طبق dH=CdT
بجای H عدد 1510 و بجای C هم معادله و انتگرال بگیرید یکی از حدود انتگرال که 1000 هست مشخصه اون یکی رو با این حل بدست میارین که همون دمای مرجع
طبق معادله dH=CdT
حل کنید بجای H معادله بالا رو بزارین یه طرفین وسطین انجام بدین و انتگرال گیری کنید
معادله برای C بدست میاد
سلام دادا
ممنون از جوابت، اگه جوابشون رو روی یک برگه مینوشتین و عکسش رو می زاشتین خیلی عالی می شد.:gol:

kadoo

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام
1.میخواستم بدونم فرق عدد بیوت با ناسلت چیه؟
2.طول مشخصه چیست و چه کاربردی دارد؟
ممنونم

ئدز

عضو جدید
سلام
1.میخواستم بدونم فرق عدد بیوت با ناسلت چیه؟
2.طول مشخصه چیست و چه کاربردی دارد؟
ممنونم
عدد بایو در واقع معیاریه که با کوچک بودن مقدارش میتونی ار تغییرات درونی جسم نسبت به تغییرات بیرونی جسم صرف نظر کنی مثلا یه گلوله کوچیک فلزی در نظر بگیر که قرار تو هوای ازاد 20 درجه سرد شه و گلوله 200 درجهس.........حالا هر چه k گلوله بیشتر باشه اختلاف دما مرکز و سطحش کمه و اگر قطرش هم خیلی کم باشه اختلاف دمای نا چیزی بین دو نقطه در راستای یک شعاع مشخص هست.......حالا اگهh محیط هم کم باشه یعنی دیر گرما رو جابجا می کنه اختلاف دمای سطح جسم200 با محیط20 درجه قابله توجه پسسسسسسسسسسس از ختلاف دمای دو نقطه درونی جسم که خیلی کمه در مقابل اختلاف زیاد جسم و محیط صرفه نظر میشه اما ناسلت خصوصیات حرارتی خود سیال هست نه دو چیز مختلف(جسم و محیط)
طول مشخصه نسبت سطح به حجم البته این تعریف کلی مثلا در حرارت میگن سطحی که حرارت منتقل میشه به حجم جسم یا در سیالات سطح تر شده به حجم......خب شاید کاربردش در استفاده از نمودار ها باشه..............

sahel_m

کاربر فعال مهندسی شیمی ,
کاربر ممتاز
دوستان یه راهنمایی میخواستم
کسی میدونه تولید سولفات سدیم صرفه اقتصادی داره یا نه؟

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار
دوستان یه راهنمایی میخواستم
کسی میدونه تولید سولفات سدیم صرفه اقتصادی داره یا نه؟
سلام
خب سوال شما جواب پیچیده ای داره. مثلا اینکه اگر منظور شما تولید انبوه این ماده است خب بهترین راه برای فهمیدن این مورد یافتن مطالعات امکان سنجی تولید این ماده است، اگر موجود باشد. البته شما میتوانید در مورد همه تولید کنندگان این ماده در داخل کشور تحقیق کنید و ببینید از چه موادی و با چه کیفیت و قیمتی این ماده رو تولید میکنند! و اینکه قیمت مواد اولیه فرایند، پیچیدگی خود فرایند تولید و تجهیزات آن و کیفیت محصول نهایی به چه صورتی میباشد!

بالا