در سر عقل باید بی کلاهی عار نیست...می گم عار رو درست نوشتم
خیالت راحت
در سر عقل باید بی کلاهی عار نیست...می گم عار رو درست نوشتم
اولا خدا نمیده بر اثر ژنه...دوم موهبت چیزی نیست که با یه تصادف و رو صندلی نشستن از بین بره...موهبت مهربونی و محبتقد بلند بودن یه موهبته... مثل زیبایی
خدا به یکی عطا میکنه به یکی نه...
دم همه ی قد بلندا گرم ایشالا خدا حفظشون کنه...
کساییم که قدشون کوتاهه خدا رو شاکر باشن و الکی جو ندن...
عجب !!خوب معنی کردین ضرب المثلموشوخی بود یعنی کی به کی ...منم 192 قدمه
ممنون...ممنون...خجالتم ندید...عجب !!خوب معنی کردین ضرب المثلمو
نه در این حد...انگار استخونا در حال متلاشی شدنه!!
خوب پس خیالم راحت شد...خیالت راحت
نه اخه من اگه همچین ضرب المثلی گفته بودم نمیتونستم به این خوبی جمعش کنم..دیممنون...ممنون...خجالتم ندید...
پس سلامتیم موهبت نیست؟؟؟؟ چون از بین میره؟ ازون حرفا بود...توالی ژن شما رو کی تعیین میکنه؟ خداوند روی همه چی نظارت داره...اولا خدا نمیده بر اثر ژنه...دوم موهبت چیزی نیست که با یه تصادف و رو صندلی نشستن از بین بره...موهبت مهربونی و محبت
خانم تو اطراف ما هر کی هر گندی می زنه میان سمت من تا برسیم به محل گند تو راه یه توجیه می سازم که طرف که شاکی بوده تازه معذرت خواهیم می کنه...نه اخه من اگه همچین ضرب المثلی گفته بودم نمیتونستم به این خوبی جمعش کنم..دی
خانم محترم برای هر بیماری یک دلیل علمی وجود داره اما راه حل شاید وجود نداشته باشه...پس بی خود پای خدا رو وسط نکشید که حالا موهبت بشه و بعد به خدا ربط داده بشه...شما اگر از بهداشت دهانتون فاصله گرفتی مقصرش خودتی نه خدا...می ری دکتر می گی خدا صلاح دونست...این درسته که خدا نظارت داره اما به معنی دخالت نیست...یعنی خدا بمب هیروشیما رو انداخته پس...پس خدا این گرسنه های افریقایی رو...نگید خانمپس سلامتیم موهبت نیست؟؟؟؟ چون از بین میره؟ ازون حرفا بود...توالی ژن شما رو کی تعیین میکنه؟ خداوند روی همه چی نظارت داره...
پس موهبته... هر وقتم صلاح بدونه ازمون میگیرتش
inghadr mabahe3 elmi ro ba mozuate eteghadi ghati nakonid...........moohebate khodavand be ma afaridane in donyast ba nazmo ghanun k.har amaliyam y natijei dare o bar asase un ghanun natijash dide mishe.پس سلامتیم موهبت نیست؟؟؟؟ چون از بین میره؟ ازون حرفا بود...توالی ژن شما رو کی تعیین میکنه؟ خداوند روی همه چی نظارت داره...
پس موهبته... هر وقتم صلاح بدونه ازمون میگیرتش
خانم محترم برای هر بیماری یک دلیل علمی وجود داره اما راه حل شاید وجود نداشته باشه...پس بی خود پای خدا رو وسط نکشید که حالا موهبت بشه و بعد به خدا ربط داده بشه...شما اگر از بهداشت دهانتون فاصله گرفتی مقصرش خودتی نه خدا...می ری دکتر می گی خدا صلاح دونست...این درسته که خدا نظارت داره اما به معنی دخالت نیست...یعنی خدا بمب هیروشیما رو انداخته پس...پس خدا این گرسنه های افریقایی رو...نگید خانم
لوس نشو...خودتم می دونی شوخی بود...لوس نشو لطفا این وقت شبی ما رو از حرف زدنمون پشیمون نکن...لطفاضرب و المثل استارتر اصلا مناسب نبود بلکه خیلی زشت بود
اولش فکر کردم انگلیسی جواب دادیییی ذوق کردم...اما خوندم...خسته نباشی...از شوخی گذشته موافقم کاملاinghadr mabahe3 elmi ro ba mozuate eteghadi ghati nakonid...........moohebate khodavand be ma afaridane in donyast ba nazmo ghanun k.har amaliyam y natijei dare o bar asase un ghanun natijash dide mishe.
age eshtebah konim ya age 2rost pish berim .......
masalan english javab bedam k chi beshe???????azin fekra nakon janam!!!!!!!1اولش فکر کردم انگلیسی جواب دادیییی ذوق کردم...اما خوندم...خسته نباشی...از شوخی گذشته موافقم کاملا
شما جز اوندسته ادم هایی هستی که تو بحث داد می زنی کاملا مشخصه...
اصلا ربطی نداشت
مثالایی که زدی مسائل انسانی بود و منم قبول دارم...
قد ربطی به بهداشت دهان و دندان داشت؟؟؟؟
انگار کلا حرفو متوجه نشدی...
یه کم عمیق تر پست ها رو بخون که بعد رو هوا جواب ندیو مثالای خنده دار نزنی
من نگفتم اشتباهات ما کاره خداست
پس اگه اینجوره خداوند هیچ نقشی در َکل آفرینش ما نداشته و علمی بوده
تعریفتون از علمم فهمیدم... این حرفارم اگه تو دلت مونده برو در جواب کسی بگو که ربط داشته باشه
بی ربط حرف نزن
...خانم فقط دعا کن...تو رو خدا دعا کنسلام یکی برای منتوضیح میده چی شده؟ الان باید چیکار کنیم؟
همین کافیه؟ نفرینی؟ دعای خاصی چیزی نمیخواد؟...خانم فقط دعا کن...تو رو خدا دعا کن
شما جز اوندسته ادم هایی هستی که تو بحث داد می زنی کاملا مشخصه...
ربطش به اینه که موهبت چیزی نیست که با اشتباه فردی از بین بره...شما مگه نمی گی که قد موهبته..خب من الان اگر با چوب بزنم تو کمر شما و شما زمین گیر بشی...پس این چه موهبتی بوده که با یه ضربه چوب از بین رفت...شما داری مادیات رو رنگ معنوی بهش می زنی...عشق موهبته...یه مادر چه قدش بلند باشه چه تو جا باشه همیشه تحت هر شرایط جسمی و سنی بچه اش رو دوست داره...اینو می گن موهبت...حالا هی جیغ بزن
ghad be mohit bastegi dare albate moroosi ham hast,zibayi ham b tghziye o.....bastegi dare
vali shoma toraje aziz fek mikonam maniye moohebato eshtebah gerefti,chon uni k shoma gofti
محبته na موهبت
خود عشقه از جنس محبته...خب چطور بوجود امده؟؟داروش چیه؟؟فرمولش چیه؟؟؟...پس مادی نیست...پس کسی به ما داده...این تو دهات ما میگن موهبت...یعنی هدیه با ارزشghad be mohit bastegi dare albate moroosi ham hast,zibayi ham b tghziye o.....bastegi dare
vali shoma toraje aziz fek mikonam maniye moohebato eshtebah gerefti,chon uni k shoma gofti
محبته na موهبت
نکته اش همینه...نصف شبه...تالار عکس و گفتگو آزاد ادغام شده..برای کاهش هزینه هاانحراف تاپیک اونم این موقع شب
لطفا فارسی تایپ کنید
مرسی.........حق با شماستخود عشقه از جنس محبته...خب چطور بوجود امده؟؟داروش چیه؟؟فرمولش چیه؟؟؟...پس مادی نیست...پس کسی به ما داده...این تو دهات ما میگن موهبت...یعنی هدیه با ارزش