10 سایت آنالیز سئو برتر که باید از آن استفاده کنید

qodweb

عضو جدید
در پست های قبلی، لیست کاملی از ابزارهای رایگان سئو که می تواند در بهبود سئو سایت شما موثر باشد را معرفی کردیم. از این ابزار ها برای پیدا کردن کلمات کلیدی، بررسی بک لینک های سایت و غیره می توانید استفاده کنید. اما چیزی که بیش از همه نیاز است، پیدا کردن بهترین سایت های آنالیز سئو می باشد. در اینجا به معرفی 10 سایت آنالیز سئو برتر می پردازیم، پس با ما همراه باشید.

Capture.JPG
10 سایت آنالیز سئو برتر:
از آنجایی که این یکی از دغدغه های سئوکاران می باشد، بر طبق تجربه و با استفاده از جستجو در سایت های معتبر ایرانی و خارجی، 10 مورد از بهترین سایت های آنالیز سئو را برایتان لیست کردیم تا با استفاده از آنها، به بهبود رتبه سایتتان در موتور های جستجو کمکی کرده باشیم..

پس، بزن بریم.

#1 WooRank (بهترین سایت آنالیز سئو داخلی)
ابزارهای آنالیز سئو
یکی از بهترین و سریع ترین سایت های آنالیز سئو، سایت وورنک (WooRank) می باشد که با “بررسی فوری وب سایت”، یک گزارش اجمالی از سئو داخلی و سئو خارجی سایتتان ارائه می دهد. بدون ارتقا دادن به نسخه ی پولی، فقط می توانید تعداد محدودی گزارش بگیرید، اما می توانید گزارش های از قبل انجام شده را مشاهده نمایید.

همچنین، این ابزار به شما 7 روز استفاده رایگان بدون محدودیت را پیشنهاد میدهد که می توانید تعداد نامحدودی گزارش بگیرید. برای استفاده از این ابزار آنالیز سئو، وقتی وارد این سایت شوید و سپس، url سایت خود را وارد کنید و دکمه “Create review” را بزنید.

گزارشی که از این سایت دریافت می کنید، شامل 8 قسمت مختلف می باشد.

چک لیست بازاریابی (Marketing Chechlist): این چک لیست، مهم ترین آیتم های سایت شما می باشد.

سئو (Seo): این سایت آنالیز سئو، با بررسی سئو داخلی و خارجی سایت شما، ایرادات کلی آن را به شما گزارش می دهد. (برای مثال: به بررسی تایتل، دسکریپشن، تعداد بک لینک، تعداد هدینگ، بررسی سایت مپ و … می پردازد)
موبایل (Mobie): سایتتان در حالت موبال نمایش داده می شود و تمامی روش های بهینه سازی سایت برای گوشی همراه، ارزیابی می شود.
قابلیت استفاده (Usability): این بخش، مشخص می کند که آیا سایت شما کاربر پسند هست یا خیر. (برای مثال بررسی می کند که آیا صفحه 404 اختصاصی ایجاد کرده اید یا خیر، از ریچ اسنیپت یا اسکیما(schema) استفاده کرده اید و …)
تکنولوژی (Technologies): این بخش، جنبه های متفرقه از سایت شما را بررسی می کند. برای مثال بررسی سرعت سایت.
شبکه های اجتماعی (Social): این بخش میزان محبوبیت شما در شبکه های اجتماعی مانند فیس بوک، توییتر و … را می سنجد.
محلی بودن (Local): این بخش مربوط به سرویس های محلی است مثلا forsquare یا yelp.
بازدیدکنندگان (Visitors): میزان بازدیدکنندگان از سایت شما به طور حدودی تخمین زده می شود.
#2 SEO Site Checkup
ابزارهای آنالیز سئو
سایت SEO Site Checkup، یکی از سایت های آنالیز سئو رایگان است که سایت شما و سایت رقبای انتخابی را آنالیز می کند. بر اساس نتایج آنالیز، یک نمره بر حسب عدد به موارد بررسی شده می دهد. بخش هایی که این ابزار آنالیز سئو، مورد بررسی قرار می دهد، از این قرار است:

مشکلات متداول سئو (Common SEO Issues): این بخش، تمامی موضوعات مربوط به سئو را بررسی می کند. (برای مثال، بررسی میزان کلمات کلیدی در قسمت های مهم، وجود فایل robots.txt و فایل سایت مپ (sitemap.xml)، کد های html و بررسی url های سایت)
بهبود سرعت سایت (Speed Optimizations): این بخش، موارد مربوط به سرعت لود سایت را مورد بررسی قرار می دهد، برای مثال: سایز صفحه، کَش سایت، سرعت سرور و مواردی از این قبیل)
امنیت و سرور (Server & Security): این بخش خصوصیات بارز مرتبط با هاست و امنیت صفحه را مورد بررسی قرار می دهد.
قابلیت استفاده از موبایل (Mobile Usability): این بخش، با فراهم کردن اسکرین شات سایت شما در صفحه موبایل، بررسی می کند که آیا سایت شما mobile friendly هست یا نه.
شبکه های اجتماعی (Social Media): این بخش، دستاوردهای سایت شما در شبکه های اجتماعی را مورد بررسی قرار می دهد.
وب معنایی (Semantic web): این بخش مشخص می کند که آیا سایت شما از داده های ساختاری استفاده می کند یا نه (برای مثال اسکیما (schema.org) یا microdata)
#3 Site Auditor
بهترین سایت های آنالیز سئو
سایت آدیتور، یکی از سایت های آنالیز سئو می باشد که اطلاعات خوبی از سایت شما ارائه می دهد. بعد از این که از Site Auditor استفاده کردید، این سایت، گزارش کلی از سئو سایت شما را در اختیارتان قرار می دهد. این ابزار توسط Raven Tools فراهم شده که بخشی از برنامه اینترنت مارکتینگشان بوده.

در حال حاضر، Raven Tools به شما 14 روز استفاده رایگان از Site Auditor را می دهد (استفاده از همه ی ابزارهایشان)

قابلیت دیدن (Visibility): این بخش، قسمت دیداری سایتتان را برای موتور های جستجو خلاصه می کند. (برای مثال، چه صفحاتی توسط robots.txt یا متا روبوت بلاک شده است، چه صفحاتی not found هستند و چه صفحاتی ریدایرکت شده اند.)
متا (Meta): این بخش، مهم ترین متا دیتا های سایت و همچنین صفحات کپی (duplicate) یا بسیار مشابه را شناسایی می کند. (برای مثال تایتل و دیسکریپشن هایی که شبیه به هم هستند و غیره)
محتوا (content): این بخش، مهم ترین ویژگی های محتوای متنی سایت شما را به نمایش می گذارد. (برای مثال، تایتل، تعداد لینک ها، تعداد کلمات، وجود محتوای کپی داخلی و …)
لینک (Links): این بخش، اطلاعاتی درباره لینک های داخلی و خارجی سایت را در اختیارتان میگذارد (برای مثال: انکر تکست، لینک های شکسته، لینک هایی که nofollow هستند و غیره )
عکس ها (Images): این بخش، عکس های سایت شما و تمامی متا دیتاهای مربوط به آن را نشان می دهد. (برای مثال: نام فایل، متن جایگزین تصویر یا همان Alt، سایز تصویر و …)
Semantics : این بخش، تمامی اطلاعات مربوط به هدینگ های سایت (h1, h2, h3) و هم چنین میکرو دیتا های schema.org را بری شما به نمایش می گذارد.
سرعت سایت در دسکتاپ (Desktop Page Speed): سرعت سایت شما در دسکتاپ را مورد بررسی قرار داده و یک نمره عددی به آن می دهد. (جلوگیری از تغییر مسیر یا ریدایرکت، فعال کردن فشرده سازی تصاویر (که در وردپرس معمولا توسط پلاگین انجام می شود)، فعال سازی پلاگین های کش و …)
سرعت سایت در موبایل (Mobile Page Speed): این بخش، سرعت سایت شما را در حالت موبایل بررسی می کند: تجربه کاربری یا UX سایت را که یکی از فاکتورهای سئو می باشد را مورد بررسی قرار می دهد.
مقایسه خزیدن (Crawl comparison): این قسمت، ابتدا سایت شما را در تاریخ های گوناگون کراول “crawl” می کند، سپس آن ها را با هم مقایسه می کند تا ببیند که مشکلات سایت شما، در طی زمان چگونه برطرف می شوند.
برای مطالعه بیشتر مقاله راهکارهای سئو را بررسی کنید.

#4 HubSpot’s Marketing Grader
سایت آنالیز سئو HubSpot marketing grader
بر خلاف سایر سایت های آنالیز سئو که در این لیست معرفی کردیم و تمرکز اصلیشان بر روی فعالیت های سئو سایت شماست، سایت آنالیز سئو marketing grader، بر روی استراتژی های آنلاین کمپانی شما نظارت خواهد داشت.

گزارش حاصل از این سایت آنالیز سئو، بر روی 5 نکته تمرکز دارد.

وبلاگ نویسی (Bloggimg): این بخش، فعالیت های مربوط به بلاگ نویسی شما را زیر نظر می گیرد. (برای مثال آیا سایت شما بلاگ دارد، آیا دکمه مربوط به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی را دارد و …)

شبکه اجتماعی (Social Media): این بخش، فعالیت های شما در شبکه های اجتماعی را ارزیابی می کند. (برای مثال آیا از فیس بوک یا توییتر استفاده می کنید؟ آیا به پروفایل های خود از صفحه اصلی لینک داده اید و …)

سئو (SEO): این بخش، فاکتور های مهم در سئو داخلی و سئو خارجی سایت شما را بررسی می کند (برای مثال: تایتل، دسکریپشن، بک لینک ها و …)

تولید سرنخ (Lead generation): این قسمت، اثر بخشی صفحات لندینگ سایت شما را بررسی می کنه (آیا از فرم برای گرفتن لید یا سرنخ استفاده می کنید، آیا از یک نرم افزار تحلیلی برای اندازه گیری نتایج خود استفاده می کنید و …)

موبایل (Mobile): این بخش مشخص می کند که آیا صفحه شما موبایل فرندلی هست یا نه (برای مثال صفحه شما در صفحه نمایش تلفن های همراه چگونه است؟ آیا از متا تگ ویو پورت استفاده کردید یا خیر و … )

#5 Site Analyzer
سایت آنالیز سئو Site Analyzer
Site analyzer یکی دیگر سایت های آنالیز سئو است که 71 داده به صورت نکته ای به شما ارائه می دهد که در 5 گروه دسته بندی می شوند. بعد از اینکه آنالیز روی سایتتان انجام شد، این سایت آنالیز سئو یک گزارش اجمالی به شما ارائه می دهد که شامل رتبه جهانی، دسترسی پذیری، طراحی، چند رسانه ای و رتبه های شبکه ای می باشد.

دسترسی پذیری (Accessibility): این بخش شامل اطلاعاتی از سایت است. (برای مثال: آیا فشرده سازی انجام شده است، آیا کش casche سایت فعال است، سرعت دانلود و …)، بهینه سازی URL، تنظیمات سرور (برای مثال: میزبانی وب، آدرس آی پی و …) ، سازگازی با موبایل و سایر موارد
طراحی (Design): این بخش نشان می دهد که چطور المان های HTML/CSS در سایت جایگذاری شده (برای مثال: متا تگ ها، بخش بندی صفحه، المان های CSS، اسکریپت ها و …)
متن (text): این بخش اطلاعات مهمی که در ارتباط با متن باشد را ارائه می دهد مانند: تایتل صفحه، نسبت متن به کد (html)، تگ های هدینگ (h) ، توزیع و حجم کلمات کلیدی و استفاده از کلمات کلیدی)
چند رسانه ای (Multi media): این بخش، به تصاویر اختصاص داده شده (برای مثال: تعداد عکس هایی که نمایش داده می شوند، استفاده از متا تگ ALT و …)، استفاده از آیکن، فلش و فریم ها.
شبکه ای (Networking): این بخش لینک های درونی را پوشش می دهد (برای مثالک تعداد و درصد لینک ها، نو فالو بودن لینک ها، صفت هایی که به لینک داده می شود و … ) هم چنین ایندکس سایت مانند (وجود فایل robots.txt و هم چنین سایت مپ ، تعداد صفحات ایندکس شده برای موتورهای جستجوی مختلف …، و هم چنین اتصال سایت به شبکه های اجتماعی معروف)
#6 SEO Workers
سایت آنالیز سئو SEO workers
از این سایت آنالیز سئو، جدیداً خیلی استفاده می شود، اگرچه بهترین سایت آنالیز سئو که در این لیست موجود نیست، اما خیلی به درد بخور هست.بعد از این که شما url سایتتان را وارد کردید، این ابزار برای شما یک گزارش آماده می کند که شامل بخشهای زیر می شود:

http headers check: این بخش، HTTP آدرس هایی رانشان می دهد که به هنگام پاسخ به یک درخواست بازگردانده می شود.
head elements: مهم ترین تگ های <head> یک صفحه (ماند: تایتل، متا دسکریپشن و …) را به همراه یک توصیه به درد بخور و فیلم های مربوطه به نمایش می گذارد.
مهم ترین کلمات کلیدی مرتبط یک صفحه: این بخش، شناخته شده ترین کلمات کلیدی صفحه را (بر اساس حجم کلمات کلیدی) و یک، دو ، سه یا چهار عبارت کلیدی به شما ارائه می دهد.
نمایش صفحه در نتایج موتورهای جستجو: این بخش، به طور حدودی نشان می دهد که سایت شما در صفحه نتایج موتورهای جستجو، چگونه نمایش داده می شود.
url های صفحه: تمامی لینک های داخلی و خارجی که در صفحه وجود دارند، نمایش داده می شوند.
کلمات کلیدی ای که در قالب انکرتکست هستند: این بخش تمامی انکرتکست های موجود در صفحه هست را نمایش می دهد.
کلمات کلیدی در Altعکس ها: این بخش، لیستی است از عباراتی که در Alt عکس های یک صفحه به کار می رود.
#7 Lipperhey
سایت آنالیر سئو
Lipperhey، به انداره سایر سایت های آنالیز سئو، معروف نیست. اما هنوز اطلاعات بسیار مهمی را در اختیار شما می گذارد. مشابه با ابزارهای دیگر، Lipperhey یک گزارش کامل از url ای که شما در اختیارش می گذارید، ارائه می دهد.

این گزارش حاوی رتبه های عددی است و شامل 5 بخش است که عنوان های زیر را پوشش می دهد.

بازدید کنندگان (Visitors): تعداد بازدید کنندگان از سایت شما را به طور حدودی تخمین می زند و هم چنین کمک می کند که سایتتان در شبکه های اجتماعی engagement بگیرد.
قابلیت ایندکس شدن (Indexability): این بخش، قابلیت ایندکس شدن سایت شما را برای موتورهای جستجو خلاصه می کند (برای مثال، آیا سایت شما فایل robots.txt دارد، یا آیا از سایت مپ XML استفاد می کند، آیا در استفاده از فلش یا فریم ها خودداری می ند یا خیر و …).
میزبانی وب (hosting): این بخش شامل اطلاعاتی درباره زیرساخت های میزبانی وب سایت شماست (برای مثال: محل قرارگیری سرور، آدرس IP میزبانی وب، بررسی کنونیکالیزیشن www و بدون www، سرعت دانلود، دامنه های ریدارکت شده (تغییر مسیر داده شده) و غیره ).
طراحی (Design): این بخش نشان می دهد که سایت شما در موبایل چگونه نمایش داده می شود، هم چنین چند المان دیگر که مربوط به طراحی باشد را نشان می دهد. (برای مثال: عکس ها، المان های مربوط به طراحی که inline هسستند و …)
سئو داخلی (On-page SEO): این بخش نشان می دهد که سایت شما چقدر خوب از لحاظ المان های مربوط به HTML بهینه شده است. (برای مثال: URL، دسکریپشن، تگ های هدینگ و غیره).
#8 UpCity Free SEO Report Card
Upcity یک سایت آنالیز سئو است که سایت شما را تجزیه تحلیل می کند و آن را در قالب یک کارت گزارش سئو به شما ارائه می دهد. این کارت گزارش، نمره سایت شما را به صورت عددی نمایش می دهد که بر اساس 18 عملکرد که در 6 گروه دسته بندی می شود، نمایش داده می شود.

آنالیز رتبه بندی (Rank Analysis): این دسته بندی، بررسی می کند که آیا سایت شما در کلمات کلیدی هدف، در موتورهای جستجو مانند گوگل و بینگ رتبه دارد یا نه.
لینک سازی (link building): این بخش بررسی می کند که آیا سایت شما تعداد کافی بک لینک، از سایت های دیگر دریافت می کند یا خیر.
آنالیز سئو داخلی (on-site Analysis): این بخش، بررسی می کند که ایا کلمه کلیدی اصلی در تایتل و متن صفحه استفاده شده است یا خیر.
دسترسی پذیری وبسایت (Website Accessibility): این دسته بندی اطمینان حاصل می کند که آیا صفحه اصلی وبسایت سریع لود می شود یا خیر و آیا وبسایت، برای موتورهای جستجو در دسترس است یا خیر.
معیارهای اعتماد (Trust Metrics): این بخش بررسی می کند که آیا از نظر منطقی به خوبی تکمیل شده است یا خیر.
ایندکس فعلی (current indexing): این بخش بررسی می کند که آیا سایت شما توسط موتورهای جستجو مانند بینگ و یاهو ایندکس می شود یا نه.
سایت آنالیز سئو upcity
#9 Seoptimer
Seoptimer، یک سایت آنالیز سئو رایگان است که فاکتورهای رتبه بندی سایتی که URL آن را وارد کردید، بررسی می کند.

پس از تجزیه و تحلیل URL، ابزار خلاصه ای از مهمترین موارد عملی را ارائه می دهد. سپس نتایج آنالیز خود را که به 7 دسته زیر تقسیم می شود، نمایش می دهد:

سرتیتر header در HTML: این بخش، مهم ترین عناصر HTML سایت را نمایش می دهد (برای مثال: تگ های هدینگ، عکس ها و غیره)
لینک های داخلی و خارجی (Internal and External links): این بخش، تمامی لینک های داخلی و خارجی صفحه را شناسایی کرده و نمایش می دهد.
پرونده های اضافی (Additional Files): در این بخش فایل robots.txt سایت و نقشه سایت XML مشخص می شود.
سیگنال های رسانه اجتماعی (Social Media Signals): این بخش، تعداد به اشتراک گذاری URL را در Facebook و +Google نشان می دهد.
HTTP Headers: در این بخش پاسخ HTTP برای URL نشان داده می شود.
دامنه و سرور : این بخش، اطلاعاتی در مورد سرور وب صفحه (به عنوان مثال: آدرس IP، سرورهای نام و غیره) را ارائه می دهد.
سایت آنالیز سئو seoptimer
#10 Free seo analysis by Web Gnomes
این سایت آنالیز سئو ، اطلاعات مفیدی از وضعیت فعلی سایت شما در اختیارتان می گذارد. ابزاری که این سایت آنالیز سئو در اختیار شما می گذارد، URL سایت شما را به همراه 20 فکتور مهم در سئو داخلی در صفحه بررسی می کند و سپس نتایج را در گزارشی ارائه می دهد که به 5 دسته تقسیم می شود.

محتوا : آیا محتوای این صفحه به درد بخور است و آیا چیز ارزشمندی را ارائه می دهد؟
نشانه گذاری <head>: آیا این صفحه از برچسب های بهینه شده در قسمت <head> کدهای HTML سایت، استفاده می کند (به عنوان مثال: عنوان، توضیحات متا و غیره)؟
نشانه گذاری <body>: آیا برچسبهای <body> در کدهای HTML سایت بهینه شده اند؟ به عنوان مثال: عناوین ، تصاویر و غیره
URL: آیا URL صفحه بهینه شده است؟
سایت آنالیز سئو Web Gnomes
امیدوارم این مقاله راجع به بهترین سایت های آنالیز سئو برایتان مفید بوده باشد. شما از چه سایت یا ابزاری برای آنالیز وبسایت خود استفاده می کنید؟ لطفا نظرات خود را در بخش دیدگاه برایمان به اشتراک بگذارید.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

Similar threads

بالا