هستی بی نیاز
کاربر فعال
شرمنده من امروز هرکی بیاد سرکلاسم اخراج میکنم.میخام کلاسمو خلوت کنم. آخه میخام زودتر برم خونموناخراج
شرمنده من امروز هرکی بیاد سرکلاسم اخراج میکنم.میخام کلاسمو خلوت کنم. آخه میخام زودتر برم خونموناخراج
شرمنده من امروز هرکی بیاد سرکلاسم اخراج میکنم.میخام کلاسمو خلوت کنم. آخه میخام زودتر برم خونمون
نه دیگه نمیشه اگه دوست داری یک مهر اخراجی به پیشونیتون بخوره بیاسر کلاس.حالا فردابیا یک کاریش میکنیم............حیف شد میخواستم بیام سرکلاستون حالا هیچ راهی نداره؟
نه دیگه نمیشه اگه دوست داری یک مهر اخراجی به پیشونیتون بخوره بیاسر کلاس.حالا فردابیا یک کاریش میکنیم............
پس منم شرمندتون باید اخراجتون کنماخراج از کلاس شمام افتخاریه که نصیب هرکسی نمیشه
منو میخای اخراج کنی؟نکن این کارو با دله من.دلت میاد بدون استراحت. اصلا من مامانمو میخاممنم اخراجت میکنم که نتونی درس بخونی تامعلم بشیو بابچه های مردم با خشونت رفتار نکنی.اخراااااااااااااااااااج
براروز معلمم که هیچی برام نخریدی.من از دست تو چه کار کنم.چون تویی دیگه حالا یک کاریش میکنم باخودم میبرم خونمون.یا والا من میرم تو بشین تا فردا صبح از الف هزار خط بنویس. آفرین دختر گل وملوسممنو میخای اخراج کنی؟نکن این کارو با دله من.
براروز معلمم که هیچی برام نخریدی.من از دست تو چه کار کنم.چون تویی دیگه حالا یک کاریش میکنم باخودم میبرم خونمون.یا والا من میرم تو بشین تا فردا صبح از الف هزار خط بنویس. آفرین دختر گل وملوسم
برو تو نمیخاد بیای مدرسه همه نمره هاتو 20میدم.بچه های دیگرو اخفال میکنی انقد که شیطونی نمیذاری درس بخونن.اگه تونری من همه بچه هارو رفوزه میکنم.
خانم اجازه اینو به مامانم بگید من هرچی میگم اون گوش نمیده
4:هر روز کیفش رو می گشتم ببینم چی میاره مدرسه مشکوک می زنه!
خوب منم یک 20کله گنده بایک برچسب صد آفرین میدم بهش که تااونروز خوش باشهبیست بهش میدادم
تا خوشحال بشه؟!!!!!!!!!!!!
خوب منم یک 20کله گنده بایک برچسب صد آفرین میدم بهش که تااونروز خوش باشه
صفر میخام .آخه تاحالا 0نگرفتم میخام ببینم مزه 0چه جوریههستی چند میخوای؟
صفر میخام .آخه تاحالا 0نگرفتم میخام ببینم مزه 0چه جوریه
خوب مره تلخ چه جوریه.از شیرین زده شدمخیلی تلخه از دلم نمیاد بت بدم
من از دست این بچه شیطون چه کار کنم آخه.باباتو فردا بیار ببینم مدرسه موندنی یانههمه رو كه من نباس بگم خودتون هم يه ريزه ابتكار داشته باشين..!
این حرفی بود که همیشه معلمام به کلاسمون می گفتند حالا منم به شما می گم
صفر میخام .آخه تاحالا 0نگرفتم میخام ببینم مزه 0چه جوریه
.نوش جونت اون چندتاصفرمزه خاصي نداره
من يه چندتايي گرفتم
لوپاشو اونقد میکشیدم که دردش بگیره...دیگه مدرسه ها تموم شده برو خونتون مهر بیا اون موقع تصمیم می گیریم
یکی باید لپای خودتو میکشید.خشونت چرا به خرج میدیلوپاشو اونقد میکشیدم که دردش بگیره...
کفشاتو در بیار و دراز بکش باید فلک بشی...یکی باید لپای خودتو میکشید.خشونت چرا به خرج میدی
از سقف كلاس اويزونت كنم؟
از کلاس بیرونش میکردم.
عاشق این تنبیهم.
کسی اذیت نمیشه.