سلام
من امسال بایدکنکور ارشد بدم تاچندروز پیش میخواستم دروس مربوط به ارشد زهکشی رو شروع کنم برا خوندن که دوبه شک شدم بین منابع اب وزهکشی..البته قبلا دوبه شک بودم وتصمیم گرفتم ک زهکشی....امانمیدونم دوباره...دوستانی که منابع خوندن یا میخوان بخونن لطفا ی توضیحاتی بدن وکمکم کنن بتونم تصمیم قطعیمو بگیرم...اخه وقت زیادیم نمونده واسه استارت..
ممنون از راهنماییتون دوست خوبم..بازار کارمنابع چطوریه؟کجاهامیشه کارکرد؟مشاغل مربوط به این رشته فعالیتیه یافقط دفتری؟؟ممنون میشم ج بدین.با سلام
من پارسال مثل شما بین این دو گرایش مونده بودم.ولی چون علاقه ام به آمار بیشتر از دروس مربوط به زهکشی بود منابع رو انتخاب کردم.
بنظر من شما هم پی علاقتون برید.البته بازار کار منابع بهتر از زهکشی هست.(ولی مطمئن نیستم)
امسال ظرفیت زهکشی روکم کردن و به منابع و سازه اضافه کردن.این به این معناست که جامعه بیشتر به دوگرایش منابع و سازه احتیاج داره تا به رهکشی!
اینا نظر بنده بود.
موفق باشید.
سلام دوستان..
جزوه ی منابع اب رو میخوام اگه کسی داره ممنون میشم دراختیارم قراربده..
سلام دوست عزیز اگه ایمیلتونو بدین من جزوه دکترحداد رو دارم واستون میفرستم.
اگه امکانش باشه همینجا ضمیمه کنید تا شاید سایر دوستان هم بتونن استفاده کنن
سلام دوستان..
جزوه ی منابع اب رو میخوام اگه کسی داره ممنون میشم دراختیارم قراربده..
چشم/لینک دانلودخدمت دوستانhttp://s5.picofile.com/file/8143635492/drhadad_watergroup_tk_.rar.html
چشم/لینک دانلودخدمت دوستانhttp://s5.picofile.com/file/8143635492/drhadad_watergroup_tk_.rar.html
خواهش میکنم.ممنون ازلطفتون دوست خوب
سپاس
لینک مستقیم:
سلام
درمورد درس هیدرولوژی ابهای سطحی کل کتاب باید واسه کنکور منابع اب خونده بشه؟؟
درمورد هیدرولیک ازچه منبعی استفاده بشه بهتره؟؟
تست دیباگران هیدرولوژی رو گرفتم حس کردم بهم ریختس واسه همین نمیدونستم چ فصلایی روبخونم...افضلی مهرو ابریشمی رو دارم ولی تستاشونوتهیه نکردم...ب امیدموفقیت...بازم ممنون دوست خوب.واسه رشته منابع آب هیدرولوژی آبهای سطحی وزیرزمینی هستش که کتاب دکترامین علیزاده کافیه بخش هایی ک مربوط به این دوتا هستش و قسمتهای هواشناسیش .تستشم ک انتشارات دیباگران///واسه دروس سیالات و هیدرولیک و انهار هراستادی یه کتابی معرفی میکنه.ولی دوستم واسه کنکور فقط کتاب دیباگران ک تست داره رو خوند درصد خوبی ام زد ولی واسه اطلاعات بیشترجزوه استادتون رو بخونیدواسه سیالات و هیدرولیک کتاب افضلی مهرو واسه انهارکتاب ابریشمی خوبه.
سلام- کسی مقاله GIS for the assessment of the recharge potential zone by HF_Yeh, CH-Lee داره؟
مچکرم، لطف کردینبفرمایید