سلام
بچه ها کسی درباره PE شبکه ای بروش سیلان اطلاعات یا مقاله و... ندار
ممنون
سلام
براي ايجاد عايق XLPE روي كابل با اكسترودر فقط PE رو دور رساناي مركزي ميكشن و بعد كراس لينكش ميكنن ؟
به همين راحتيه يا كار ديگه اي هم داره ؟
حالا اين PE اش كدوم هست ؟ LLDPE , LDPE , HDPE ?
از LDPE استفاده میکنن. برای کراس لینک کردن PE از ترکیبات پراکسید استفاده میشه که تقریبا فقط از ترکیبی به اسم DCP (دی کیومیل پراکساید) و یا BIPB (بیس t-بوتیل پروکسی ایزوپروپیل بنزن) استفاده میشه. ترکیب اول در حین فرآیند کراس لینک کردن، ماده ای به اسم استوفنون آزاد میکنه که بوی زیادی داره ولی پراکساید دوم، در حین واکنش کراس لینک کردن ترکیب بودار آزاد نمی کنه و تنها مزیت و برتری استفاده ازش همین نکته هست.
روش کار به این صورت هست که کامپاندی از پلی اتیلن، پراکساید (و ترجیحا ماده ای به اسم TAC (تری آلیل سیانورات) و یا TAIC (تری آلیل ایزو سیانورات)) تولید می کنن. وقتی سیم یا کابل رو با این ماده، روکش کنن، روکش رو سریع سرد نمی کنن، بلکه اجازه می دن آهسته آهسته خودش سرد بشه. در حین فرآیند سرد شدند، فرآیند کراس لینک شدنش انجام میشه. اضافه کردن TAC و یا TAIC به کامپاند XLPE باعث میشه که هم سرعت کراس لینک شدن و هم راندمان کراس لینک شدن به طرز اعجاب انگیزی بیشتر بشه!
ممنون
خیلی خوب بود
منابع بیشتری سراغ نداری معرفی کنی بهم ؟
پس از LLD یا HD استفاده نمیشه ؟
تو این لینک :http://en.wikipedia.org/wiki/Cross-linked_polyethylene
نوشته که : Almost all PEX is made from high density polyethylene (HDPE).
مهندس جان حق با شماست، من اشتباه گفتم، عرض پوزش! XLPE رو با HDPE درست می کنن.
مرجع زیاده در این زمینه اما فکر می کنم این کتاب نیازتون رو مرتفع کنه. فصل 12 در مورد کابلهای دارای روکش XLPE هست.
ممنون دوست عزيز
البته من بررسي هايي كه كردم يه چيزي حد وسط هست يعني از 3 مدلش مي سازن طبق لينك زير :
http://dowglobal.ides.com/PFMainLink.aspx?I=66412
البته اگه فرض كنيم كه اين پليمرهايي كه نوشته همه رو كراس لينك ميكنن بعد توليد
یه سوال دیگه : این کارخونه های کابل سازی از کجا پلی اتیلن هاشون رو میخرن؟
واقعا" گریدی مثل کابل (مشاهده پیوست 112663) میخرن یا هر چی دستشون اومد استفاده میکنن ؟
از روکش پلی اتیلن هم برای سییم های آنتن استفاده می شه و هم برای کابلهای فشار قوی. برای سیم آنتن از نوع کراس لینک نشده هست و برای کابل های فشار قوی از نوع کراس لینک شده. شرکت های خیلی زیادی هستن که سیم آنتن درست می کنن و تماما از پلی اتیلن های ساخت ایران استفاده می کنن چون اصلا صرفه اقتصادی نداره که بخان از مارک های خارجی استفاده کنن. ولی شرکت هایی که کابل فشار قوی می زنن محدود هستن و تا زمانی که نتونن برای کابلی که تولید می کنن استاندارد بگیرن، اداره برق ازشون خریدی نمی کنه (مشتری اصلی کابلهای فشار قوی فقط اداره برق هست). خود اداره برق هم هر پارتی خریدی که از یک شرکت انجام میده، میبره اول تست 20کیلوولت روش انجام میده. اگه تست پاس بشه که خب هیچ، بازم از اون شرکت خرید می کنه اما اگه تست رد بشه، دیگه از اون شرکت خرید نمی کنه و خیلی سخت حاضر میشه یه بار دیگه محصول اون شرکت رو بخره و تست کنه. برای همین تمام شرکت هایی که از یک ماده اولیه مشخص استفاده کردن و کابل XLPE درست کردن و تست محصولشون توسط اداره برق تایید شده، دیگه به هیچ عنوان حاضر نیستن که ریسک کنن و ماده اولیه دیگه ای رو استفاده کنن. تا جایی که می دونم تقریباً تمام شرکت های تولید کننده کابل فشار قوی (با روکش XLPE) از پلی اتیلن ساخت کره (LG) برای تولید کابلشون استفاده می کنن.
بالاخره آرسشو پیدا کردم : http://www.chemwide.co.kr/product3/...p?prodSeq=26&locale=en&prodSelect=98,93,99,91توضيحات بسيار خوبي بود
ممنون
در اين زمينه فعاليت خاصي داشتين كه اطلاعات خوبي داري؟
سايت LG در مورد پليمرهاشو من نميتونم اينترنت پيدا كنم ، آدرسشو داري؟
سلام
بچه ها کسی درباره( PEX ( XLPE پلی اتیلن شبکه به روش سیلان اطلاعات یا مقاله ای داره