unstoppable
کاربر بیش فعال
سلام*سلام به همه .کتاب زیر کی داره ؟
.طراحي كارخانه و تحليل مباحث اقتصادي براي مهندسين شيمي, نويسنده: تيمر هاوس, ترجمه: مجتبي سمناني رهبر
من تازگیا از انقلاب خریدم
از کتابفروشی صانعی
سلام*سلام به همه .کتاب زیر کی داره ؟
.طراحي كارخانه و تحليل مباحث اقتصادي براي مهندسين شيمي, نويسنده: تيمر هاوس, ترجمه: مجتبي سمناني رهبر
سلاماز شما چه پنهان من دنبال پلی پروپیلن «اتکتیک» یا بعبارتی «آمورف») می گردم و حاضرم به کسی که سرنخ معتبری از آن بدهد جایزه خوبی بدهم. تا آنجا که می دانم محصول جنبی و ناخواسته در تولید پروپیلن است و در تولید پ پ اصلا نمی توان آن را دور زد - بنابراین در پتروشیمی ایران هم تولید می شود. یکی از مصارف آن در ایزوگام است ولی یکی دوتا تولید کننده بیشتر از آن استفاده نمی کنند. حالا اگر کسی از این ماده خبری دارد به من هم بگوید و حایزه را دریافت کند، من تقریبا همه چیز را در مورد آن می دانم الّا اینکه در ایران چطور می شود پیدایش کرد.
سلام دوستان من مهندس شیمی هستم ولی برای یک کار تحقیقاتی نیاز به یک نمونه پلی پروپیلن از نوع اتکتیک دارم. در صورتیکه کسی می تونه کمکم کنه ممنون می شممصطفی
از معرفی تولید کننده ها تا مصزف کننده ها و یا هر سر نخ دیگه
باتشکر
سلام دوستان
کسی در مورد پلیمر P3HT چیزی میدونه؟
خواهشاً اگه کسی میدونه کمکم کنه......
آره اسمش درسته!
(P3HT) : poly(3-hexylthiophene-2,5-dyl)
یا
poly(3-hexylthiophene
سلام.
مهندسان عزیز طرز تهیه اکریلو نیتریل و فرمولاسیونش چطوریه؟
سلام.
مهندسان عزیز طرز تهیه اکریلو نیتریل و فرمولاسیونش چطوریه؟
سلامسلام
من در مقطع ارشد تحصیل میکنم.در به دست آوردن ضریب پواسون برابر با یک به مشکل برخوردم.احتیاج به یک منبع معتبر دارم.
با تشکر
راه اثبات ضریب پواسون که برابر با یک است،میخام.سلام
ببخشید سوالتون رو متوجه نشدم.یعنی چی؟
برای درس خواص می خواید؟
راه اثبات ضریب پواسون که برابر با یک است،میخام.
سلامبا سلام ممنون می شم کمک کنید من تازه وارد صنعت لوله و اتصالات PP شدم، هنگامی که لوله تولید می شه لوله در برابر ضربه مقاومت خوبی نداره می خواستم ببینم کسی می تونه من و راهنمایی کنه؟
با سلام ممنون می شم کمک کنید من تازه وارد صنعت لوله و اتصالات PP شدم، هنگامی که لوله تولید می شه لوله در برابر ضربه مقاومت خوبی نداره می خواستم ببینم کسی می تونه من و راهنمایی کنه؟
سلام به همه دوستان. من کارشناسی ارشد مهندسی شیمی هستم. یه پروژه کسری خدمت دارم با عنوان مدلسازی و شبیه سازی فرایند خشک کردن رزین تحت فرایند خلا (بعنوان مثال رزین HTPB) که از این رزین بعنوان برای سوخت جت و.. استفاده میشه. چون رشته تخصصی خودم این نیست به مشکل برخوردم. خواهشا اگه کسی میتونه هرچه سریعتر یه کمکی بهم بکنه، ممنون میشم.
سلام
کسی می دونه در حال حاضر کجاها دستگاه TEM خوب دارن؟
ترجیحا جایی که خودتون رفته باشید و از تصاویر گرفته شده و مهارت اپراتور مربوطه راضی بودید را بفرمایید
سلامسلام
کسی می دونه در حال حاضر کجاها دستگاه TEM خوب دارن؟
ترجیحا جایی که خودتون رفته باشید و از تصاویر گرفته شده و مهارت اپراتور مربوطه راضی بودید را بفرمایید
سلام
ی جایی هست به اسم "پژوهشگاه انرژی" ظاهرا اطراف کرجه.من که نرفتم خودم.ولی یکی از دوستان رفته راضی بوده