fek konam 2 ta made ro ke dar ghesmate material tarif kardan dar menoye define gozine boundary condition 2 tasho entekhab konidسلام دوستان
یه سوال فلوئنتی :
یک محفظه بسته داریم که داخلش یک گازه در مدت کوتاهی گاز دیگری وارد مخفظه می شود . چه جوری می شود دوتا گاز را برای محفظه تعریف کرد
وقتی که این نرم افزار هارو در حالت simulation قرار بدیم و shell ID رو وارد کنیم نرم افزار تعداد تیوبی رو که توی این shell جا میشه تو tema sheet به کاربر میده (بدون در نظر گرفتن میزان حرارت تبادل یافته)و جالبه که اونقدر U رو کاهش میده تا با اون تعداد تیوب بخونه .برای من خیلی جالب بود که اگر تعداد تیوب رو به عنوان ورودی نرم افزار وارد کنی حتی اگر خیلی کمتر از حد مجاز باشه بدون error تماشیت رو می گیری فقط باید حواست جمع باشه که اونقدر U رو افزایش داده تا انتقال حرارت شما تامین بشه و این U از میزان U در حالت clean بیشتره و این تنها راهیه که میشه فهمید سطح انتقال حرارت کافی نیست.من برداشتمو از این نرم افزار نوشتم می خواستم ببینم نظر شما دوستان راجع به این موضوع چیه ؟برداشت من درست بوده چه طور می تونم بفهمم که تعداد تیوب رو زیاد یا کم نگرفته؟
I've a problem
when I use "input" statement and use ";" after that, matlab program display it after Enter
But I wanna run program after I finish the Program
what can I do ?
لطفا تاپیک تکراری نزنید . هر درخواستی داشتید توی تاپیک درخواستها عنوان کنید لطفاسلام دوستان سال نو مبارک.اگه کسی نرم افزارaspen hysys 2006(حتما2006) داره لطفا لینک دانلودشو برام بگذاره.شدیدا لازم دارم.هرچه زودتر بهتر.ممنون
با سلام خدمت همه دوستان و اساتید محترم...
من دانشجوی مهندسی نفت هستم و نیازمند یادگیری نرم افزار Petrel یا Eclipce هستم...
خواهش دارم از شما اگر اطلاع دارین که از کجا میتونم به این مهم دست پیدا کنم منو راهنمایی کنید ...
تا اخر عمر دعاتون میکنم
مسعود
سلام
من دنبال نرم افزار petro-sim یا hysys refinery میگردم ولی پیداش نکردم
ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه
سلام
اموزش aspen plus را نیاز دارم
کسی داره؟
مرسی
سلام
من تو هایسیس نمکزدا ندیدم. کسی می تونه کمکم کنه که با هایسیس یا اسپن یا هر نرم افزار دیگه ای نمکزداها رو شبیه سازی کنم؟
ممنون
سلام.من راجع به تاريخچه نرم افزارهاي مهندسي شيمي اطلاعات كاملي مي خواهم.اگر لطف كنيد مرا راهنمايي كنيد ممنون ميشم
سلام دوستان
از شما كسي لينك دانلود نرم افزار DRAGON رو داره ؟
http://www.picamatic.com/view/3457951_1/
سلام، این اصلا چی هست؟ ارتباطی با نرم افزارهای مهندسی شیمی داره؟ آدرس اصلی سایتش رو بدید تا یک نگاه بندازم.
این نرم افزار باید در قسمت Help که وارد میشی آدرس سایتش رو نوشته باشه اگر تونستید درش بیارید همین جا بذارید ببینم چکار می تونم بکنم. یا اینکه برو توی قسمت About ببین چیزی نوشته؟