Hermione Granger
عضو جدید
سلام دوستان
برنامه conval رو داريد برا دانلود ؟
برنامه conval رو داريد برا دانلود ؟
تاریخ سیستمت رو به سال 2009 برگردون عقب ببین ران میشه یا نهسلام
دوستان امروز نرم افزار hysys ورژن 3 رو خریدم . با کلی زحمت نصبش کردم اما نرم افزار اجرا نمیشه و ارور close program میده . مشکل کجاست ؟
اگه قابل حل نیست لطفا یه لینک دانلود سالم این نرم افزار رو بدید که دانلود کنم . ( یه ورژن که مشکل کرکش حل شده باشه )
ممنون
سلام
دوستان امروز نرم افزار hysys ورژن 3 رو خریدم . با کلی زحمت نصبش کردم اما نرم افزار اجرا نمیشه و ارور close program میده . مشکل کجاست ؟
اگه قابل حل نیست لطفا یه لینک دانلود سالم این نرم افزار رو بدید که دانلود کنم . ( یه ورژن که مشکل کرکش حل شده باشه )
ممنون
تاریخ سیستمت رو به سال 2009 برگردون عقب ببین ران میشه یا نه
توی همین باشگاه هایسیس ورژن 3.2 هم هست، نصبش کن، کرکش هم کار می کنه، تاریخ سیستم رو حواست باشه باید قبل از 2010 قرار بدی تا ران بشه.نه دوست عزیز
اجرا نشد .
توی همین باشگاه هایسیس ورژن 3.2 هم هست، نصبش کن، کرکش هم کار می کنه، تاریخ سیستم رو حواست باشه باید قبل از 2010 قرار بدی تا ران بشه.
اره منم سرچ کردم نتونستم پیداش کنم، به نظرم یه سر به این لینک بزن، عضویت ویژه بگیر و بهترین نرم افزار ها رو با کرک مطمئن دانلود کن:بی زحمت لینک تاپیک مربوط به دانلود رو بزارید .
جستجو کردم اما پیداش نکردم .
ممنون
سلام دوستان خواهش میکنم یکی جواب سوال من رو بده
از نرم افزار Aspen one 7.2 ،فقط process hysys رو برای ویندوز Xp نصب کردم. و مرحله Aspen Properties Database Configuration Tester رو هم اجرا کردم. تنها یک بار اول نرم افزار جواب داده هر بار که می خوام run کنم مجددا پیغام none of specified APDE databased are acessible . hence you can not use Aspen properties رو میده
چیکار کنم که مشکل حل بشه؟!!
آیا باید تمام نرم افزار ها رو نصب کنم؟!!
اگه منظورتون اینه که فقط هایسیس رو نصب کردین و الان ران نمیکنه، حذفش کنید، تمام پوشه های مربوط ه اون هم از درایوی که نثب کردین پاک کنید و مثل این فایل نصب کنید.سلام دوستان خواهش میکنم یکی جواب سوال من رو بده
از نرم افزار Aspen one 7.2 ،فقط process hysys رو برای ویندوز Xp نصب کردم. و مرحله Aspen Properties Database Configuration Tester رو هم اجرا کردم. تنها یک بار اول نرم افزار جواب داده هر بار که می خوام run کنم مجددا پیغام none of specified APDE databased are acessible . hence you can not use Aspen properties رو میده
چیکار کنم که مشکل حل بشه؟!!
آیا باید تمام نرم افزار ها رو نصب کنم؟!!
سلام دوستان
من یه سوال داشتم : اگر بخوایم چندتا طیفی که از دستگاه بهمون داده و تو فایل word و قابل تغییر نیست (چون دستگاه بهمون داده) بخوایم روی هم بندازیم( مختصات برای هر 3 تا طیف یکیه ولی pick ها فرق داره) باید از چه نرم افزاری استفاده کنیم (توی اکسل و متلب نمیشه چون ما داده ایی نداریم)
لطفا لطفا اگه میدونید بهم کمک کنید
من اینکارو چند وقته پیش برای کتابم میخواستم انجام بدم، متاسفانه یه سری اتفاق پیش اومد که نتونستم کار کنم. ولی کل اینترنتو بگردی از همین آموزش خود شرکت Aspen بهتر پیدا نمیکنی.سلام دوستان
من دارم توی ASPEN یه فرآیند رو شبیه سازی میکنم که واکنش های اون کاتالیستیه و سینتیکشون خیلی پیچیدست. به خاطر همین مجبور هستم نرم افزار FORTRAN رو بهش لینک کنم. واسه شبیه سازی راکتور RPLUG رو انتخاب کردم و نوع واکنش ها رو هم USER انتخاب کردم ولی متأسفانه نمی دونم چطور میشه برنامه ای که توی فرترن نوشتم رو لینک کنم به اسپن. نحوه ی لینک کردن رو توی راهنمای USER MODEL گفته ولی من نمیفهمم چی میگه. ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید یا اگه مثالی دارید که بتونه کمکم کنه بهم بدید.
من میخوام تو متلب نموداری رسم کنم که conversion)x) بر حسب دما (T)هست.
معادله هم rate واکنش هست که تابع دما و کانورژن هست.موقعی که معادله r=k1*cA0*(1-xA)-k2*cA0*xA را وارد میکنم خطای* Error using
Inner matrix dimensions must agree.میدهد،لطفا کمک کنید چه کنم؟؟
سلام به همه دوستای گلم.واسه رضای خدا یه نفر ورزن قدیمی هایسیس را برام بذاره.مرسی