شعرهای دریایی، یدالله رویایی
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Jan 30, 2013 #662 1- کتاب؟ بلی 2-نویسنده اش در قیدِ حیات ؟ بلی 3- داستان ؟ خیر 4- دیوانِ شعر؟ خیر 5-آرایه هایِ ادبی ؟ خیر 6- نقدِ ادبی ؟ خیر 7-فرهنگ لغت؟ خیر *تاریخی؟ مسابقۀ ادبیه دوستِ عزیز. (پستِ یک) اینو حساب نمی کنم. 8-سفر نامه مثلِ - خسی در میقات - زنده یاد جلال آل احمد؟ خیر 9- قصه هایِ خوب برایِ بچه هایِ خوب؟ خیر درود،مگه قرار بود قصه باشه؟ 10-کتابِ عقیل ،عقیل..؟خیر داستان نیست (سئوالِ 3) 11- زندگی نامه ؟ خیر 12- مستزاد؟!!!خیر 13-نقدِ ادبی ؟ خیر 14-الهی نامه ؟ خیر 15-هنوز بویِ عاشقی می دهم؟ خیر 16- گیلاسِ آبیِ میلادِ تهرانی ؟ خیر 17- پرتده بی پرندۀ یغما گلرویی ؟خیر 18-کتابِ شعرِ شیما فرازمند ؟خیر 19-چه کسی مرا عاشق کرد رسول یونان ؟ خیر 20-شعر کودک و نوجوان؟ خیر ______________ 5 سئوال ارفاقی: 1-هذيان هاي تنهايي كسي كه شاعر نيست ,مهران پیرستانی ؟خیر 2- از محمد علی بهمنی ؟ خیر 3-نتهایی برای بلبل چوبی محمد شمس لنگرودی؟ خیر 4-مجموعه اشعار کامران رسول زاده ؟ خیر * دیوان اشعار علی معلم؟ خیر حساب نمی کنم دیوان شعر نیست (سئوال 4) قرارِ بعدی پایِ گهوارۀ شعر هام رضا کاظمی؟؟خیر * دو سئوال ارفاقی شعر هایِ دریایی,یدالله رویایی؟ خیر راهنمایی درود لطفا در مورد موضوع کتاب یک راهنمایی بفرمایید؟ 1-کتابِ شعره 2-شاعرش مَرد هست
1- کتاب؟ بلی 2-نویسنده اش در قیدِ حیات ؟ بلی 3- داستان ؟ خیر 4- دیوانِ شعر؟ خیر 5-آرایه هایِ ادبی ؟ خیر 6- نقدِ ادبی ؟ خیر 7-فرهنگ لغت؟ خیر *تاریخی؟ مسابقۀ ادبیه دوستِ عزیز. (پستِ یک) اینو حساب نمی کنم. 8-سفر نامه مثلِ - خسی در میقات - زنده یاد جلال آل احمد؟ خیر 9- قصه هایِ خوب برایِ بچه هایِ خوب؟ خیر درود،مگه قرار بود قصه باشه؟ 10-کتابِ عقیل ،عقیل..؟خیر داستان نیست (سئوالِ 3) 11- زندگی نامه ؟ خیر 12- مستزاد؟!!!خیر 13-نقدِ ادبی ؟ خیر 14-الهی نامه ؟ خیر 15-هنوز بویِ عاشقی می دهم؟ خیر 16- گیلاسِ آبیِ میلادِ تهرانی ؟ خیر 17- پرتده بی پرندۀ یغما گلرویی ؟خیر 18-کتابِ شعرِ شیما فرازمند ؟خیر 19-چه کسی مرا عاشق کرد رسول یونان ؟ خیر 20-شعر کودک و نوجوان؟ خیر ______________ 5 سئوال ارفاقی: 1-هذيان هاي تنهايي كسي كه شاعر نيست ,مهران پیرستانی ؟خیر 2- از محمد علی بهمنی ؟ خیر 3-نتهایی برای بلبل چوبی محمد شمس لنگرودی؟ خیر 4-مجموعه اشعار کامران رسول زاده ؟ خیر * دیوان اشعار علی معلم؟ خیر حساب نمی کنم دیوان شعر نیست (سئوال 4) قرارِ بعدی پایِ گهوارۀ شعر هام رضا کاظمی؟؟خیر * دو سئوال ارفاقی شعر هایِ دریایی,یدالله رویایی؟ خیر راهنمایی درود لطفا در مورد موضوع کتاب یک راهنمایی بفرمایید؟ 1-کتابِ شعره 2-شاعرش مَرد هست
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Jan 30, 2013 #664 1- کتاب؟ بلی 2-نویسنده اش در قیدِ حیات ؟ بلی 3- داستان ؟ خیر 4- دیوانِ شعر؟ خیر 5-آرایه هایِ ادبی ؟ خیر 6- نقدِ ادبی ؟ خیر 7-فرهنگ لغت؟ خیر *تاریخی؟ مسابقۀ ادبیه دوستِ عزیز. (پستِ یک) اینو حساب نمی کنم. 8-سفر نامه مثلِ - خسی در میقات - زنده یاد جلال آل احمد؟ خیر 9- قصه هایِ خوب برایِ بچه هایِ خوب؟ خیر درود،مگه قرار بود قصه باشه؟ 10-کتابِ عقیل ،عقیل..؟خیر داستان نیست (سئوالِ 3) 11- زندگی نامه ؟ خیر 12- مستزاد؟!!!خیر 13-نقدِ ادبی ؟ خیر 14-الهی نامه ؟ خیر 15-هنوز بویِ عاشقی می دهم؟ خیر 16- گیلاسِ آبیِ میلادِ تهرانی ؟ خیر 17- پرتده بی پرندۀ یغما گلرویی ؟خیر 18-کتابِ شعرِ شیما فرازمند ؟خیر 19-چه کسی مرا عاشق کرد رسول یونان ؟ خیر 20-شعر کودک و نوجوان؟ خیر ______________ 5 سئوال ارفاقی: 1-هذيان هاي تنهايي كسي كه شاعر نيست ,مهران پیرستانی ؟خیر 2- از محمد علی بهمنی ؟ خیر 3-نتهایی برای بلبل چوبی محمد شمس لنگرودی؟ خیر 4-مجموعه اشعار کامران رسول زاده ؟ خیر * دیوان اشعار علی معلم؟ خیر حساب نمی کنم دیوان شعر نیست (سئوال 4) قرارِ بعدی پایِ گهوارۀ شعر هام رضا کاظمی؟؟خیر * دو سئوال ارفاقی 1-شعر هایِ دریایی,یدالله رویایی؟ خیر 2-پر از ستارهام اما. سید مهدی موسوی؟ خیر راهنمایی درود لطفا در مورد موضوع کتاب یک راهنمایی بفرمایید؟ 1-کتابِ شعره 2-شاعرش مَرد هست متاسفانه این دور برنده نداشتیم. سئوال:کتابِ "پستچی به جایِ نامه تنهایی آورد" از رضا کاظمی
1- کتاب؟ بلی 2-نویسنده اش در قیدِ حیات ؟ بلی 3- داستان ؟ خیر 4- دیوانِ شعر؟ خیر 5-آرایه هایِ ادبی ؟ خیر 6- نقدِ ادبی ؟ خیر 7-فرهنگ لغت؟ خیر *تاریخی؟ مسابقۀ ادبیه دوستِ عزیز. (پستِ یک) اینو حساب نمی کنم. 8-سفر نامه مثلِ - خسی در میقات - زنده یاد جلال آل احمد؟ خیر 9- قصه هایِ خوب برایِ بچه هایِ خوب؟ خیر درود،مگه قرار بود قصه باشه؟ 10-کتابِ عقیل ،عقیل..؟خیر داستان نیست (سئوالِ 3) 11- زندگی نامه ؟ خیر 12- مستزاد؟!!!خیر 13-نقدِ ادبی ؟ خیر 14-الهی نامه ؟ خیر 15-هنوز بویِ عاشقی می دهم؟ خیر 16- گیلاسِ آبیِ میلادِ تهرانی ؟ خیر 17- پرتده بی پرندۀ یغما گلرویی ؟خیر 18-کتابِ شعرِ شیما فرازمند ؟خیر 19-چه کسی مرا عاشق کرد رسول یونان ؟ خیر 20-شعر کودک و نوجوان؟ خیر ______________ 5 سئوال ارفاقی: 1-هذيان هاي تنهايي كسي كه شاعر نيست ,مهران پیرستانی ؟خیر 2- از محمد علی بهمنی ؟ خیر 3-نتهایی برای بلبل چوبی محمد شمس لنگرودی؟ خیر 4-مجموعه اشعار کامران رسول زاده ؟ خیر * دیوان اشعار علی معلم؟ خیر حساب نمی کنم دیوان شعر نیست (سئوال 4) قرارِ بعدی پایِ گهوارۀ شعر هام رضا کاظمی؟؟خیر * دو سئوال ارفاقی 1-شعر هایِ دریایی,یدالله رویایی؟ خیر 2-پر از ستارهام اما. سید مهدی موسوی؟ خیر راهنمایی درود لطفا در مورد موضوع کتاب یک راهنمایی بفرمایید؟ 1-کتابِ شعره 2-شاعرش مَرد هست متاسفانه این دور برنده نداشتیم. سئوال:کتابِ "پستچی به جایِ نامه تنهایی آورد" از رضا کاظمی
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Jan 30, 2013 #666 mani24 گفت: رضا کاظمی رو که من گفتم راهنمایی می کردی خوب کلیک کنید تا باز شود... بعد از همون دیدم نزدیک شدی دو سئوال ارفاقی گذاشتم
mani24 گفت: رضا کاظمی رو که من گفتم راهنمایی می کردی خوب کلیک کنید تا باز شود... بعد از همون دیدم نزدیک شدی دو سئوال ارفاقی گذاشتم
tracer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jun 3, 2013 #671 naghmeirani گفت: 1- شاعر ؟ بلی 2-زن ؟ خیر کلیک کنید تا باز شود... 3-معاصر؟
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Jun 5, 2013 #672 1- شاعر ؟ بلی 2-زن ؟ خیر 3-معاصر ؟ بلی
میثم... عضو جدید کاربر ممتاز Dec 12, 2013 #673 تاپیک چرا متروک شده؟ نغمه جان, دیگه مسابقه برگزار نمیشه؟
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Dec 15, 2013 #674 میثم... گفت: تاپیک چرا متروک شده؟ نغمه جان, دیگه مسابقه برگزار نمیشه؟ کلیک کنید تا باز شود... خب عزیز باید سوال بپرسید
میثم... گفت: تاپیک چرا متروک شده؟ نغمه جان, دیگه مسابقه برگزار نمیشه؟ کلیک کنید تا باز شود... خب عزیز باید سوال بپرسید
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Dec 18, 2013 #676 1-شاعر ؟ بلی 2-زن ؟ خیر 3-معاصر ؟ بلی 4-در قید حیات؟ بلی
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Apr 16, 2014 #678 1-شاعر ؟ بلی 2-زن ؟ خیر 3-معاصر ؟ بلی 4-در قید حیات؟ بلی 5-بالای 40 سال ؟ خیر آخرین ویرایش: Apr 16, 2014
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد May 12, 2014 #680 1-شاعر ؟ بلی 2-زن ؟ خیر 3-معاصر ؟ بلی 4-در قید حیات؟ بلی 5-بالای 40 سال ؟ خیر 6-شاعر شعر نو یا سپید هستن؟ بلی
1-شاعر ؟ بلی 2-زن ؟ خیر 3-معاصر ؟ بلی 4-در قید حیات؟ بلی 5-بالای 40 سال ؟ خیر 6-شاعر شعر نو یا سپید هستن؟ بلی
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد May 13, 2014 #682 1-شاعر ؟ بلی 2-زن ؟ خیر 3-معاصر ؟ بلی 4-در قید حیات؟ بلی 5-بالای 40 سال ؟ خیر 6-شاعر شعر نو یا سپید هستن؟ بلی 7-ترانه سرا هم هست؟ خیر
1-شاعر ؟ بلی 2-زن ؟ خیر 3-معاصر ؟ بلی 4-در قید حیات؟ بلی 5-بالای 40 سال ؟ خیر 6-شاعر شعر نو یا سپید هستن؟ بلی 7-ترانه سرا هم هست؟ خیر
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد May 13, 2014 #684 1-شاعر ؟ بلی 2-زن ؟ خیر 3-معاصر ؟ بلی 4-در قید حیات؟ بلی 5-بالای 40 سال ؟ خیر 6-شاعر شعر نو یا سپید هستن؟ بلی 7-ترانه سرا هم هست؟ خیر 8-سید حمیدرضا برقعه ای؟خیر
1-شاعر ؟ بلی 2-زن ؟ خیر 3-معاصر ؟ بلی 4-در قید حیات؟ بلی 5-بالای 40 سال ؟ خیر 6-شاعر شعر نو یا سپید هستن؟ بلی 7-ترانه سرا هم هست؟ خیر 8-سید حمیدرضا برقعه ای؟خیر
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد May 17, 2014 #686 1-شاعر ؟ بلی 2-زن ؟ خیر 3-معاصر ؟ بلی 4-در قید حیات؟ بلی 5-بالای 40 سال ؟ خیر 6-شاعر شعر نو یا سپید هستن؟ بلی 7-ترانه سرا هم هست؟ خیر 8-سید حمیدرضا برقعه ای؟خیر 9-گروس عبدالملکیان؟خیر
1-شاعر ؟ بلی 2-زن ؟ خیر 3-معاصر ؟ بلی 4-در قید حیات؟ بلی 5-بالای 40 سال ؟ خیر 6-شاعر شعر نو یا سپید هستن؟ بلی 7-ترانه سرا هم هست؟ خیر 8-سید حمیدرضا برقعه ای؟خیر 9-گروس عبدالملکیان؟خیر
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد May 17, 2014 #688 1-شاعر ؟ بلی 2-زن ؟ خیر 3-معاصر ؟ بلی 4-در قید حیات؟ بلی 5-بالای 40 سال ؟ خیر 6-شاعر شعر نو یا سپید هستن؟ بلی 7-ترانه سرا هم هست؟ خیر 8-سید حمیدرضا برقعه ای؟خیر 9-گروس عبدالملکیان؟خیر 10- کامران رسول زاده؟ خیر
1-شاعر ؟ بلی 2-زن ؟ خیر 3-معاصر ؟ بلی 4-در قید حیات؟ بلی 5-بالای 40 سال ؟ خیر 6-شاعر شعر نو یا سپید هستن؟ بلی 7-ترانه سرا هم هست؟ خیر 8-سید حمیدرضا برقعه ای؟خیر 9-گروس عبدالملکیان؟خیر 10- کامران رسول زاده؟ خیر
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد May 17, 2014 #690 1-شاعر ؟ بلی 2-زن ؟ خیر 3-معاصر ؟ بلی 4-در قید حیات؟ بلی 5-بالای 40 سال ؟ خیر 6-شاعر شعر نو یا سپید هستن؟ بلی 7-ترانه سرا هم هست؟ خیر 8-سید حمیدرضا برقعه ای؟خیر 9-گروس عبدالملکیان؟خیر 10- کامران رسول زاده؟ خیر 11- پیران پیرستانی ؟ خیر
1-شاعر ؟ بلی 2-زن ؟ خیر 3-معاصر ؟ بلی 4-در قید حیات؟ بلی 5-بالای 40 سال ؟ خیر 6-شاعر شعر نو یا سپید هستن؟ بلی 7-ترانه سرا هم هست؟ خیر 8-سید حمیدرضا برقعه ای؟خیر 9-گروس عبدالملکیان؟خیر 10- کامران رسول زاده؟ خیر 11- پیران پیرستانی ؟ خیر