این خبر از همون منبعی هست که حوالی 9 ماه پیش خبر این مصوبه و مراحل تصویبش رو ب من داد و من همه جا گفتم کسی باور نکرد تا اتفاق افتاد!میشه واضح تر بگین چه خبری رسیده به دستتون ؟!
فعلا اخباری که در دسته همون برگزاری جلسه ای در روز شنبه هستش!
نامه رييس سازمان به معاونت محترم امور مسكن و ساختمان وزارت راه و شهرسازي | ||
|
حتما" / مشکل باید از پایه و اساسی درست بشه ! این حق تمومی بچه های معماری هستش! قبل و بعد نداریم !بیا اینم از تصمیم گیری اساسیشون.رئیس سازمان به جای اینکه حامی حقوق کلیه مهندسا ایران باشه فقط به فکر کسانیه که الان باهاشون در ارتباط هست و نمیگه سرنوشت این همه دانشجو و کسانی که منتظر ساختن آیندشون هستن چی میشه؟واقعا خدا را شکر از این همه دلسوزی برای دوستان.به نظر من که امیدی به این وزارتخونه نیست و باید بریم دنبال تماس با ریاست جمهوری و مجلس.اگه هم نشد چند نفر به نمایندگی برند با رهبر مشکل را در میون بذارند بالاخره 1 گوش شنوا پیدا میشه
باسلام خدمت همگی دوستان
نامه ای که دربالا پیوست شده جای تاسف برای عده ای که دراین شرایط فقط به فکررفع مشکل خودشون هستندوبقولی اسمش هم گذاشتن معماران بدون مرز درفیس بوک برای حمایت ازاین گونه بی عدالتی ها....
چی بگم ماکه توهمدان کلی پیگیر شدیم تجمع کردیم ازخیلی ها هم خواستم به این تجمع بپیوندنداما.....خوب 30-40 نفری هم جمع شدن فعلا که قانون پابرجا ما شدیم مضحکه پیوسته ها خوش بحال خودم که هرروزبه خودم میگم درست میشه .اماکی....ترم 3هستم باکلی بدبختی درس خوندن وکلی اشتیاق اینم آخرش فقط نظارت هرچی میکشیم ازسراین وزارت علوم هست اصلا من که تکنولوژی معماری میخونم چرا باید 5تاطرح ویک پایان نامه 6واحدی طرح بگذرونم که آخرش هم صلاحیت طراحی نداشته باشم اگر میخواستن این برنامه راپیاده کنند چرا چارت درسی راازروزاول تغییر ندادن که مادروس محاسباتی بگذرونیم بجای طرح به نظرم باید ازوزارت علوم شکایت کنیم که دوستان نه چندان دلسوز سازمان مسکن اینطوری سوء استفاده نکنند.
اما به هرصورت باید به دوستان بگم که پیگیرباشیدشاید حل شد.خداروشکراین نعمت حداقل به امسال من ناپیوسته خداداده که بابدترین مشکلات روبروبشیم . ماکه روزی حتی نمیتونستیم برای مقطع کاردانی شرکت کنیم چون هنرستانی بودیم وافتخارهم میکنم هنرستانی هستم چون الان اینجا هستم.سختی کشیدم باهزاربدبختی خودمو کشوندم بالاحق ازآن ماست. درود بردوستان هنرستانی .درود بر ناپیوسته های معماری .
سلام
این فقط مشکل هنرستانی ها نیست ، مدرک اونایی که دیپلم ریاضی بودن و کارشناسی ناپیوسته ی آزاد هستند هم "علمی کاربردی معماری " هست .. { اونایی که دولتی بودن این مشکلات را ندارن... } دانشگاه آزاد سر هممون کلاه گذاشته با این مدرک دادنش
از نظام مهندسی درباره ی "پروانه نظارت که به خانوم ها نمی دهند " که پرسیدم ، گفتند شایعس ......
راستی
چرا از اونایی که علمی کاربردی هستند و سنواتشون رسیده و طراحی شرکت کردند ، تعهد میگیرند؟ این تعهد برای چی هست ؟! شلوغ بود ، نشد این یکی رو بپرسم
از خیلی ها شنیدم با مدرک ارشد معماری میتونیم پروانه ی طراحی بگیریم ، راسته ؟
باسلام به دوستان عزیز :
راستش مشکل ندادن مهر فقط به بچه های ازاد مربوط نمیشه چون به بچه های دانشگاه دولتی هم مهر طراحی نمیدن . کلا هرکی عنوان مدرکش علمی کاربردی یا تکنولوژی باشه مجوز طراحی نداره چه دولتی چه ازاد .
اما در مورد تعهد :برای کسایی هست که میخوان امتحان طراحی بدن و ناپیوسته علمی کاریردی هم هستند چون اجازه طراحی ندارن و خود سر امتحان میدن این تعهد رو میگیرن که در صورتی که قبول شدند و مسکن و شهرسازی پروانه نداد حقی برای اعتراض یا دریافت پول امتحان طراحی نداشته باشن
کاری که سال گذشته نظام مهندسی شیراز کرد. نه پول رو پس دادن نه پروانه قبول شده هارو.
اخه این چه کشور ودولتیه که ماداریم .من از کار ودانش وارد دانشگاه دولتی شدم الان ترم 4 کارشناسی ناپیوسته ام. با هزارتا بد بختی درس خوندم پدر من یه کارگر از کار افتادس تنها امیدش من بودم روزا کارگری میکنم شبها نگهبانیه گاراژ میدم فقط به امید اینکه یه روز همه این بدبختبا تموم میشه.حالا به خانوادم چی بگم. با چه رویی برگردم به خونه .اخه تورو خدا یه ذره هم به فکر دانشجوا باشید به جای کمک به غزه و افغانستان و عراق و لبنان.{درد من تنهایی نیست بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا مخینامند}
همین الان از طرف سازمان نظام مهندسی استان کرمانشاه واسه من این پیام رو فرستادن(باعنایت به پیگیری انجام شده توسط این سازمانٰ متقاضیان شرکت در آزمون طراحی معماری با مدرک علمی کاربردی می توانند در آزمون فوق الذکر شرکت نمایند.))با این اوصاف
مشکل بچه های علمی کاربردی حل شده !امیدوارم واسه بچه های دیگه هم همینطوری شه