آرشیو مشاوره کارشناسی ارشد

آرشیو مشاوره کارشناسی ارشد

• عالی

رای: 144 47.8%
  • خیلی خوب

رای: 93 30.9%
  • متوسط

رای: 42 14.0%
  • بد

رای: 22 7.3%

• مجموع رای دهندگان
    301
وضعیت
موضوع بسته شده است.

dynamic

عضو جدید
کاربر ممتاز
19 بهمن(شنبه 19/11/87) ارائه اینترنتی کارت به منظور دریافت پرینت و مشاهده اطلاعات
در سایت سنجش

منبع پیک سنجش 30/10/87:eek:http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/graduated.gif
سلام .
پس اون فرمي كه بايد ببريم برا گرفتن كارت هموني كه برا تاييد معدلي ه كه وارد كرديم اون چي؟ اگه قراره اينترنتي بگيريم اونو نمي خواد؟
ممنون:gol:

farnaz*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام farnaz

من هم حاضرم چند سال تو شهرداری مجانی کار کنم ولی بعد استخدام بشم. دس ما رو هم بگیر .:D
سلام
استخدام نه.قرارداد می بندند.استخدام شدن آزمون داره که اونم همش پارتی بازیه.
قراردادی هم که باشی می تونن بیرونت کنند.بستگی به جو محیط کارداره که اونم افتضاح باندبازیه.:eek:

farnaz*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
من نمی دونم چطور بعضی ها فقط برای مدیریت پروژه می خونند.
رتبه ی زیر 15 می خواد:eek:

Mandan

عضو جدید
جالبه بدوني از اون بدتر بعضيا واسه انرزي مي خونن كه زير 8 مي خواد!
مثه من!
تازه 1 ماه هم هست كه شروع كردن.
بازم مثه من!!!!!
ولي مي دوني كه آدمي به اميد زنده س
حالا اميد به قبولي يا صرفا اميد به يادگيري!

farnaz*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
جالبه بدوني از اون بدتر بعضيا واسه انرزي مي خونن كه زير 8 مي خواد!
مثه من!
تازه 1 ماه هم هست كه شروع كردن.
بازم مثه من!!!!!
ولي مي دوني كه آدمي به اميد زنده س
حالا اميد به قبولي يا صرفا اميد به يادگيري!
:w17:

rozhann

مدیر بازنشسته
خوب شد آخریشو نگفتی مثل من.آخه منم تو 4مورد آخه مثه تو.
عزیزم ادامه بده تنها نیستی منم مثه تو.

جعفر صادقی

عضو جدید
کتب مورد نیاز ارشد انرری معماری

کتب مورد نیاز ارشد انرری معماری

سلام:) دنبال کتب مورد نیاز ارشد انرری معماری میگردم اگه کسی این لیست رو داره اراعه کنه
مرسی;)

dynamic

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام:) دنبال کتب مورد نیاز ارشد انرری معماری میگردم اگه کسی این لیست رو داره اراعه کنه
مرسی;)
سلام . همين دو يا سه صفحه قبل من و آزاده ليست رو گذاشتيم .
مي تونيد بگيريد منابع رو.
ببخشيد عجله داشتم نتونستم سرچ كنم براتون .... همين چند صفحه قبله....;)

Arch-Azadeh

همکار مدیر مهندسی شهرسازی متخصص طراحی شهری
من نمی دونم چطور بعضی ها فقط برای مدیریت پروژه می خونند.
رتبه ی زیر 15 می خواد:eek:
دقیقا همونطور که دوستان گفتن از آن بد تر هم هست ;) ، البته مدیریت پروژه تا جایی که من اطلاع دارم تا 30-35 می گیره. انرژی و تکنولوژی هست که 8-12 نفر می گیره

و جالب اینه که یکی از دوستای من پارسال 12 شد و قبول شد :biggrin:- کلا کار نشد نداره.

امید و تلاش مهمترین رمز موفقیت :gol:

z a r a

عضو
ورودی 87 مدیریت پروژه و ساخت مجموعاً دانشگاه تهران،شهید بهشتی و تربیت مدرس + 3 نفر تکمیل ظرفیت روزانه و 3 نفر هم شبانه؛ 23 نفر بودند امسال،
در مورد انرژی هم دو نفر از دوستان سال بالایی خودم یکی رتبش 3 شد و دیگری هم 8 و هر دو نفر الان دانشگاه تهران مشغول به تحصیلند. توی تکنولوژی هم یکی دیگه از بچه ها با رتبه 16 !!! تونست تکنولوژی تهران قبول بشه. . .

mmbidhendi

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
تازگیا با خودم فکر میکنم این تکنولوژی و مدیریت عجب رشته های چرتی هستند :) ببخشید البته ! چون خودم 2-3 ساله دارم میخونم و امتحان میدم ، تازه به این قضیه پی بردم و ای کاش چیز دیگه ای میخوندم :) مثل عمران خودم ..

angelelham

عضو جدید
کنکور آزاد

کنکور آزاد

سلام به همگی
به نظرتون برای معماری تهران مرکز بهتره یا علوم و تحقیقات؟
کسی اطلاع داره سال قبل هر کدوم چند نفر پذیرش داشته؟

angelelham

عضو جدید
در مورد کنکور سراسری کارنامه رتبه های خوب پارسالو کسی داره؟ میدونید با چه حدود درصدایی میشه دانشگاه تهران یا شهیدبهشتی قبول شد؟

doomann

Moderator
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
در مورد کنکور سراسری کارنامه رتبه های خوب پارسالو کسی داره؟ میدونید با چه حدود درصدایی میشه دانشگاه تهران یا شهیدبهشتی قبول شد؟

سلام به همه دوستان

امتیازات دو نفر از کنکور سال قبل به این صورت بوده :

نفر اول معماری- معماری :
زبان انگلیسی : 68 ٪
دروس فنی : 33٪
تاریخ و مبانی نظری : 79 ٪
درک معماری 73٪
درک منظر : 68 ٪

نفر 206ام معماری- معماری :
زبان انگلیسی : 73 ٪
دروس فنی : 19٪
تاریخ و مبانی نظری : 48 ٪
درک معماری 61٪
درک منظر : 28 ٪

کدخدا

مدیر بازنشسته
سلام به همه دوستان

امتیازات دو نفر از کنکور سال قبل به این صورت بوده :

نفر اول معماری- معماری :
زبان انگلیسی : 68 ٪
دروس فنی : 33٪
تاریخ و مبانی نظری : 79 ٪
درک معماری 73٪
درک منظر : 68 ٪

نفر 206ام معماری- معماری :
زبان انگلیسی : 73 ٪
دروس فنی : 19٪
تاریخ و مبانی نظری : 48 ٪
درک معماری 61٪
درک منظر : 28 ٪
مطمئنی!
کلا 1 شده یا تویه کنکور تئوری؟
آخه درصداش یکم پایینه.
مرسی.
البته منظورم بیشتر فنش بود.

آخرین ویرایش:

elena1

عضو جدید
سلام دوستان عزیزم کسی می دونه برای دانشگاه آزاد تا کی فرصت هست برای ثبت نام آخه من هنوز دفترچه نگرفتم اصلا نمی دونم بگیرم یا نه ؟!:(

Tranquility

عضو جدید
سلام به همگی
به نظرتون برای معماری تهران مرکز بهتره یا علوم و تحقیقات؟
کسی اطلاع داره سال قبل هر کدوم چند نفر پذیرش داشته؟

خوب تنوع اساتید توی تهران مرکز خیلی بیشتره، ولی علوم و تحقیقات بیشتر شبیه دانشگاه هست...

dynamic

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان عزیزم کسی می دونه برای دانشگاه آزاد تا کی فرصت هست برای ثبت نام آخه من هنوز دفترچه نگرفتم اصلا نمی دونم بگیرم یا نه ؟!:(

ثبت‌نام آزمون کارشناسي ارشد دانشگاه آزاد (دوم تا پانزدهم بهمن)؛
ثبت نام کنکور کارشناسي ارشد دانشگاه آزاد اسلامي از ساعت هشت صبح چهارشنبه دوم بهمن آغاز و تا ساعت 24 روز سه شنبه 15 بهمن ادامه خواهد داشت
دريافت دفترچه؛
http://arshad.azmoon.org/HelpNotebook/Arshad.zip
جهت ثبت نام مي توانيد به سايت http://azmoon.org/ مراجعه نمائيد؛
هزينه ثبت نام در آزمون کارشناسي ارشد دانشگاه آزاد اسلامي 280 هزار ريال به علاوه نه هزار ريال هزينه خريد دفترچه خواهد بود.
کارت ورود به جلسه اين آزمون از تاريخ يکشنبه 13 ارديبهشت تا روز سه شنبه 15 اردبهشت ماه سال 88 توزيع خواهد شد.آزمون کارشناسي ارشد سال 88 دانشگاه آزاد اسلامي در روزهاي 17 تا 19 ارديبهشت ماه سال 88 در 249 رشته برگزار مي شود.

Tranquility

عضو جدید
سرفصل دروسی که تو دانشگاه درس می دن، دانشگاه با دانشگاه فرق می کنه. در مورد طراحی شهری اینجوریه. طبق دعوایی که همیشه بین تهران و بهشتی هست، باید یک جوری بین خودشون فرق بذارن :D
حالا کدوم را می خواین؟؟؟

اگه هر دو و یا دانشگاههای دیگه رو هم دارین که چه بهتر ...... اگر هم نه هر کدوم رو که دارین..... می خوام فرمت کلیش دستم بیاد....

doomann

Moderator
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام النا جان
پیشنهاد من اینه اگه به لحاظ مالی برات اهمیتی نداره شرکت کن نهایتا دوست نداشتی و اگه قبول شدی نمی ری ولی اگه بعد از مهلت ثبت نام تصمیمت عوض بشه یک سال رو از دست دادی ...

مطمئنی!
کلا 1 شده یا تویه کنکور تئوری؟
آخه درصداش یکم پایینه.
مرسی.
البته منظورم بیشتر فنش بود.
والله به من هم گفتن من شخصا ندیدم ولی اینها مربوط به تئوریه فقط . ولی شک ندارم که رقابت بسیار وحشتناکیه تو ارشد چون با چند امتیاز اختلاف ،‌ تفاوت فاحشی داشتیم تو رتبه ها .

elena1

عضو جدید
سلام النا جان
پیشنهاد من اینه اگه به لحاظ مالی برات اهمیتی نداره شرکت کن نهایتا دوست نداشتی و اگه قبول شدی نمی ری ولی اگه بعد از مهلت ثبت نام تصمیمت عوض بشه یک سال رو از دست دادی ...

.

سلام دومان جان مرسی از راهنمایی تو و dynamic عزیز

راستش بهت یه سری چیزا رو گفتم مشکلم اینه که چون خیلی فرصت ندارم بخونم می ترسم اگه قبول نشم روحیمو از دست بدم شماها شرکت می کنید؟

doomann

Moderator
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام دومان جان مرسی از راهنمایی تو و dynamic عزیز

راستش بهت یه سری چیزا رو گفتم مشکلم اینه که چون خیلی فرصت ندارم بخونم می ترسم اگه قبول نشم روحیمو از دست بدم شماها شرکت می کنید؟

راستش فکر می کنم این جمله دیگه تاریخ مصرفش گذشته . خصوصا تو ایران ما . روحیه رو باید زمانی از دست بدی که در یک رقابت سالم شرکت کنی . نمی خوام وارد جزییات بشم و مطالبی رو بگم که اینجا جاش نیست . ولی توصیه من ایانه که به یک آزمون به اون اندازه که ارزش داره فکر کنید . تمام زندگی آدم فقط ارشد و تحصیلات نیست . کما اینکه یکی از بزرگترین آرزوهای من طی بالاترن مدارج تحصیلیه که این هدف نیست یک برنامه ریزی بلند مدته که در کنار سایر برنامه ها باید به بار بشینه .
موضوع دیگه اینکه در رقابت ناسالم و نابرابری که هر موجودی قصد داره تا به یه نحوی به مقصودش برسه و کسب در آمد کنه و از این بازار داغ رقابت ماهی بگیره ،‌باید بگم تنها چیزهایی که می تونه رمز موفقیت باشه ،‌اطلاعات مناسب و مطالعه کافی ، نداشتن استرس و فقط و فقط به اندازه ارزشش بهش ارزش دادنه و اعتماد به نفس که رمز موفقیته .
شاید باورش سخت باشه ولی پارسال یکی از دوستان من فقط کتابهای راهیان ارشد رو درست خوند و جزوه های درسیش رو و من شاهد بودم که ترم اخر چقدر زحمت کشید برای طرح نهاییش و در نهایت با رتبه 26 چجوری دانشگاه تربیت مدرس قبول شد ...
تمرکز روی دونسته ها و اطلاعاتی که دارید حرف اول رو در ازمون ارشد میزنه .
در ضمن من هم شرکت می کنم . سیمین هم شرکت می کنه . امیدوارم همه موفق بشیم امسال از پس این کنکور بر بیایم .

mmogdeh

عضو جدید
اخه چطوری علاقه داشته باشم وقتی در بارش چیزی نمیدونم میشه مثلا درباره انرژی معماری یکم اطلاعات بهم بدین تورو خدا یکی کمک کنه:cry:

mmogdeh

عضو جدید
سلام راستش من ترم دوی معماری هستم از معماری چیز زیادی نمی دونم ولی از طریق لیسانس زبانم می خوام ارشد شرکت کنم :surprised:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا