سلام دومان جان مرسی از راهنمایی تو و dynamic عزیز
راستش بهت یه سری چیزا رو گفتم مشکلم اینه که چون خیلی فرصت ندارم بخونم می ترسم اگه قبول نشم روحیمو از دست بدم شماها شرکت می کنید؟
راستش فکر می کنم این جمله دیگه تاریخ مصرفش گذشته . خصوصا تو ایران ما . روحیه رو باید زمانی از دست بدی که در یک رقابت سالم شرکت کنی . نمی خوام وارد جزییات بشم و مطالبی رو بگم که اینجا جاش نیست . ولی توصیه من ایانه که به یک آزمون به اون اندازه که ارزش داره فکر کنید . تمام زندگی آدم فقط ارشد و تحصیلات نیست . کما اینکه یکی از بزرگترین آرزوهای من طی بالاترن مدارج تحصیلیه که این هدف نیست یک برنامه ریزی بلند مدته که در کنار سایر برنامه ها باید به بار بشینه .
موضوع دیگه اینکه در رقابت ناسالم و نابرابری که هر موجودی قصد داره تا به یه نحوی به مقصودش برسه و کسب در آمد کنه و از این بازار داغ رقابت ماهی بگیره ،باید بگم تنها چیزهایی که می تونه رمز موفقیت باشه ،اطلاعات مناسب و مطالعه کافی ، نداشتن استرس و فقط و فقط به اندازه ارزشش بهش ارزش دادنه و اعتماد به نفس که رمز موفقیته .
شاید باورش سخت باشه ولی پارسال یکی از دوستان من فقط کتابهای راهیان ارشد رو درست خوند و جزوه های درسیش رو و من شاهد بودم که ترم اخر چقدر زحمت کشید برای طرح نهاییش و در نهایت با رتبه 26 چجوری دانشگاه تربیت مدرس قبول شد ...
تمرکز روی دونسته ها و اطلاعاتی که دارید حرف اول رو در ازمون ارشد میزنه .
در ضمن من هم شرکت می کنم . سیمین هم شرکت می کنه . امیدوارم همه موفق بشیم امسال از پس این کنکور بر بیایم .