سپیده ع
عضو جدید
تبریگ می گم همیشه موفق باشی.salam
bebakhshid penglish minvisam farsi saz nadaram.
man azad ghabol shodam ..noor...chera hichki hich posti nazashte bebinim chekar kardin...eskisamo 72 zadam aslan bavaram nemishe................
تبریگ می گم همیشه موفق باشی.salam
bebakhshid penglish minvisam farsi saz nadaram.
man azad ghabol shodam ..noor...chera hichki hich posti nazashte bebinim chekar kardin...eskisamo 72 zadam aslan bavaram nemishe................
تا جايي من يادم مياد مرمت و مديريت پروه وساخت اسكيس ندارن
مهندس سعيدي پور يه كتابچه اي دارن كه تو اون در مورد همه گرايشها و ضريبهاشون و تعداد پذيرش شده توضيح داده
اگه اون رو بخوني همه جواب سوالاتتو ميگيري
سلام دوست عزيز خوبين؟؟ ميخواستم بدونم از كجا ميتونم اين كتابچه رو بدست بيارم...ممنون ميشم
پارك لاله سر 16 آذر طبقه 9 جهاد دانشگاهي 88986060
سلامسلام
کلا درصد اسکیس چه موقع معلوم میشه؟یعنی با جواب نهایی درصد اسکیس هم میاد یا با کارنامه ایی که اول مهر میاد؟
سلام.فکر میکنم در حدود یک و دویست،یک و سیصد باشه اگه اشتباه نکنم!سلام از دوستان عزیز کسی اطلاع دار ه که هزینه هر ترم کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد حدودا چقدر میشه؟
پارك لاله سر 16 آذر طبقه 9 جهاد دانشگاهي 88986060
آبجی فن ساختمانت رو عالی زدی.چی خونده بودی براش؟
ممنون.
من برای فن جلد 3 و 2 راهیان ارشد و کتاب درک رفتار سازه ها و برای تاسیسات کتاب های تاسیسات هنرستان رو خوندم.
سلام دوست عزیز اما بچه شهرستانم برام مقدور نیست بیام تهران از جای دیگه میشه تهیه کرد؟؟
توی دفترچه اعلام کردن هر دانشگاه 15 نفر ولی براساس سهمیه ای که هر دانشگاه هر سال میگیره متفاوته.نمیشه دقیق گفت چند نفر.سلام ابجی خانوم کلا دانشگاه ازاد ارشد معماری چند نفر تو ایران میگیره