dark_nokia
عضو جدید
کسی سوالای 89 و 90 رو نداره؟!؟
امسال عصرجمعه ست!
کسی خبر داره چنددقیقه وقت داره؟!(تبدیل و طراحی . نه ساخت)
کسی نمیدونه؟!!!
ای بابا!
دو سال پیش که من شرکت کردم یادمه 220 دقیقه بود(اگر حافظه درست یاری کنه) برای 75 سوال.
دلیلش اینه که همه فقط به سراسری فکر میکنن.فقط من آزادکارم.ممنونم مهندس دقت کردین اینجا غیرشما کسی جواب نمیده؟!
میگم دوست آزاد کاردلیلش اینه که همه فقط به سراسری فکر میکنن.فقط من آزادکارم.
میگم دوست آزاد کار
شما که اینقدر آزاد کاری یه جواب هم به ما بده
خبر نداری کنکور ساخت صبح و بعد از ظهره یا فقط بعد از ظهر؟؟؟
توی کارت ورود به جلسه گفته بعد از ظهر ولی شک دارم
سلام. درصدای من تقریبا اینا میشه
زبان 30
ریاضی 20
ارتعاشات 10
ساخت 50
دوستایی که میتونید خوب آنالیز کنید نظرتون رو بگید لطفا ... در ضمن از کجا بفهمیم که شرکت کننده ها بیشتر شدن یا نه؟ خانمها که 10 -15 نفر بیشتر نبودیم ...
سلام. درصدای من تقریبا اینا میشه
زبان 30
ریاضی 20
ارتعاشات 10
ساخت 50
دوستایی که میتونید خوب آنالیز کنید نظرتون رو بگید لطفا ... در ضمن از کجا بفهمیم که شرکت کننده ها بیشتر شدن یا نه؟ خانمها که 10 -15 نفر بیشتر نبودیم ...
به نظر من مهمترین عامل در قبولی همون میانگین درصدها با درنظر گرفتن ضریب هر درسه.اگه حدود 35یا بالاتر باشه قبولی حتمیه.
اخه کجا قبول شدن خیلی مهمه! مثلا نجف اباد میانگین 3 درس بالای 20 باشه تراز حدودا 5400 بشه طرف قبوله ولی علوم تحقیقات فکر کنم بالای 40-50% باید باشی تراز 6700 خداییش خیلی سخته
اخه کجا قبول شدن خیلی مهمه! مثلا نجف اباد میانگین 3 درس بالای 20 باشه تراز حدودا 5400 بشه طرف قبوله ولی علوم تحقیقات فکر کنم بالای 40-50% باید باشی تراز 6700 خداییش خیلی سخته
درسته.ولی دوستمون نگفته کجا شرکت کرده.در مورد نجف آباد مطمئنی به این صورته؟بعضیا همچین از آزاد نجف آباد تعریف میکنن که انگار شریفه!علوم تحقیقات هم دیگه اینقدرا نباید ترازش بالا باشه
نجف آباد .... شریف؟؟؟
کی همچین تعریفی کرده؟؟ احتمالا خودش دانشجوی اونجا بوده
اون چیزی که من توو نجف آباد دیدم ...... همچین تعریفیم نداره
منم آزاد اراک طراحی کاربردی میخونم.شاید بتونم بگم اراک بین آزادا سطحش متوسطه.خوبیش اینه که 20 سالی میشه داره ارشد میگیره جا افتاده تا اندزه ای .البته حدود 10 سال پیش استادای باسوادی مثل پروفسور حسینی هاشمی و پروفسور فریبرز هم تدریس میکردن ولی الان...
مرسیی که جواب دادید. شما تکمیل ظرفیت قبول شدید یا همون مرحله اول؟
سلام دوست عزیز ممنون که درصداتو گفتی من پارسال درصد ریاضی و ساختم شبیه شما بود با این تفاوت که زبان و ارتعاشات نزدم و 20 درصد جامدات زده بودم! رتبه ام 210 شد و کردستان قبول شدم احتمالا شما رتبه ی 100 تا 150 رو بگیرید فکر نکنم تهران قبول بشید ولی 100% کرمانشاه یا کردستان قبول میشید
شماره هایی که بر روی در دانشکده زده بودند کاملا مشخص بود چند نفر شرکت کننده شرکت کرده بودند
درسته.ولی دوستمون نگفته کجا شرکت کرده.در مورد نجف آباد مطمئنی به این صورته؟بعضیا همچین از آزاد نجف آباد تعریف میکنن که انگار شریفه!علوم تحقیقات هم دیگه اینقدرا نباید ترازش بالا باشه
مرسیی که جواب دادید. شما تکمیل ظرفیت قبول شدید یا همون مرحله اول؟
نه بابا .... اینجوریام نیست... نجف آباد اونقدرا هم کشکی نیست
من پارسال ساخت 58 زدم ... ریاضی 35 ... جامدات 20 ... سیالات 8 .... رتبم شد 38 ... با تراز 6000 .... با این حال نیمه دوم قبول شدم .... تراز 5400 رو نیمه دومم نگرفتن ....
نمیدونم ولی من یکی از دوستانم که شرکت کرده بود گفت پارسال تکمیل تا 5400 گرفته
الان کارنامه خودم رو نگاه کردم ... آخرین رتبه قبولی واسه تکمیل رو زده 80 ... با تراز 5512
یه تعدادی هم میدونم میفرسته واسه علوم و تحقیقات شهرستان
در کل مطمئنا بهترین دانشگاه همین علوم و تحقیقات تهرانه
راستی مدارک واحد های علوم و تحقیقات شهرستان هم به اسم تهران صادر میشه؟؟
داداش این تراز کجا بود5512 نجف آباده؟ چقدر زیاد میگیرن دمشون گرم! شما بسیج فعال نبودید؟ معمولا کسایی که بسیج فعال هستند رتبه بیشتر میشه تراز کمتر! تو علوم تحقیقات تو تکمیل ظرفیت برای سهمیه عادی نفر آخر پارسالو نوشت 33 با تراز 6400 برای فعال مینوشت 70 با تراز 6200
نمیدونم! تو مدرک معمولا همونیو مینویسن که رو کارتت و تو مرکز آزمون ( تو همون سایته ) اعلام میشه! مثلا اگر بنویسه "دانشگاه علوم تحقیقات-واحد کرمانشاه" احتمالا اینو هم رو کارتت و هم در مدرکت بنویسن!
شما اصلا پست های منو نمیخونیا
من ترازم 6000 شد وو درصدهامم گفتم
رتبم شد 38
نیمه دوم قبول شدم - بسیجی هم نه نیستم
برای نیمه دومی گفتم تا رتبه 80 و تراز 5512 گرفتن
منم قبول دارم تهران سخت تره .... اما خوب خودتونم گفتید تا رتبه 200 هم واسه تکمیل گرفته ... پس اونجام مثل نجف آباده ...شانس قبولی هست
البته بهترین دانشگاه مطمئنا همون علوم تحقیقاته ار نوع تهرانش
سلام فکر کنم دزفول سال اولشه، معمولا 20-30 نفر شاید تا 50 نفر بگیرهسلام کسی میدونه پارسال ظرفیت پذیرش ساخت چقدر بوده؟
دزفول چقدر گرفته؟
سلام فکر کنم دزفول سال اولشه، معمولا 20-30 نفر شاید تا 50 نفر بگیره