saeede sabouri
عضو جدید
حق با شماست. اتیل استات در آب حل نمیشه
شاید بشه گفت مقداری آب میتواند در اتیل استات حل شود، ولی وقتی آب و اتیل استات را روی هم میریزیم، دو قاز میشه! پس امتزاج پذیر نیستن!
با دریافت این کتاب (لاتین) ۲۹ آزمایش شیمی آلی را انجام داده و تجربیات گرانبهایی از این راه
به دست آورید.
نکات مربوط به رعایت ایمنی و توصیههایی در مورد میزان دقت آزمایشات نیز ارائه شده است تا
بتوانید با خیال راحت به پروژههای این کتاب دست بزنید.
تصاویر و اشکالی نیز در کنار هر کدام از آزمایشات آمدهاند تا به خوبی بتوانید به عکسالعملها
و واکنشهای شیمیایی پی ببرید…
دمای شعله متان 900–1,500سلام دوستان
میخواستم بدونم شعله گاز شهری ( که عمدتا متان هستش ) تا چه دمایی رو میتونه تامین کنه ( دمای شعله؟ ) ؟ واینکه به صورت تقریبی سرعت رسیدن به این دما در مقایسه با یک هیتر چگونه هستش ؟
میتونم بدونم دقیقا داری چه واکنشی میذاری؟ منظورم اسید آلی ت هستش که باید بدونم چیه.سلام دوستان
تو واکنش استریفیکیشن از سولفوریک اسید غلیظ بعنوان کاتالیزور استفاده کردم ولی با الکل واکنشم ( بنزیل الکل ) واکنش میده و رسوبات قهوه ای رنگی تولید میکنه ( البته بعضی اوقات سبز رنگم هستن )
میخواستم ببینم علتش چیه ؟ و اینکه چطور میتونم از این اتفاق جلوگیری کنم ؟ بخاطر همین رسوبات استر نهاییم یه نموره رنگ قهوه ای توش دیده میشه ....
با عرض سلام و ارادت
چند سوال در مورد آزمایش تهیه لاستیک سنتزی داشتم
1- آیا به جای 1و2 دی کلرواتان میتوان از دی کلرومتان استفاده کرد چرا؟
2-چرا دما باید بین 70تا80 درجه ثابت نگه داشته شود؟
3-در هنگاه اضافه کردن دی کلرواتان چرا باید محلول بشدت هم زده شود؟
با تشکر...
سلام دوست عزیز
نقطه جوش دی کلرواتان 84 درجه است، برای همینه که دما را بین 70 تا 80 نگه میدارن، اینجا دی کلرواتان نقش حلال داره، بالا بردن دما تفاوتی ایجاد نمیکنه
دی کلرومتان نقطه جوشش حدود 40 درجه است و دمای کمی محسوب میشه.
سوال سومت هم به نظرم چون حلال اضافه شه و گرم شه، ممکنه پلیمری شدن شروع شه، برای همین اگه هم نزنی گل میشه. (البته توی این مورد زیاد مطمئن نیستم.)
ممنون محمد جان، عالی بودعلیرضا جان سوال سوم دقیقا همین جوابی که شما دادی رو داره! چون پلیمر تشکیل میشه و ویسکوز هست باید محلول همزده بشه و همچنین اگه همزدن نباشه تا اونجایی که یادمه اگلومراسیون رخ میده که فک کنم میشه همون گل شما. عموما برای تولید پلیمرها حتی به همزن مغناطیسی هم قانع نمیشن و همزن مکانیکی یا التراسنیک میذارن.
ممنون محمد جان، عالی بود
حالا میفهمم چرا یکی از بچه ها رفته همزن مکانیکی گرفته هااااپلیمر کار میکنه، مرسی
با تشکر از دوستانی که پاسخ دادند
یه سوال دیگه هم دارم
مکانیسم این واکنش ها چیه ؟ ممنون میشم کمک کنید
یه استاد پلیمر داشتیم خیلی کار درست بود، برم دانشگاه ازش میپرسم
محصولش همینه؟با سلام
مکانیسم واکنش آدیپیک اسید با اتیلن گلیکول ؟
بله همینه دویت عزیزمحصولش همینه؟ اگه هست تا عصر براتون مکانیسم را میذارم
Adipic acid can also polymerise with polyalcohols such as ethylene glycol to polyester
سلامسلام دوستان
آيا با دانستن حجم يك ظرف از يك مايع ميتوان بدون آزمايش ، به درصد مواد جامد آن دست پيدا كرد ؟
با تشكر
داداش کیفیتش خیلی پایینه میتونی با کیفیترشو بدی ؟محصولش همینه؟
Adipic acid can also polymerise with polyalcohols such as ethylene glycol to polyester
........................داداش کیفیتش خیلی پایینه میتونی با کیفیترشو بدی ؟
با سلام و عرض تشکر بابت زحمات جناب آقای علیرضا باحال
3 تا سوال دارم :
1) مکانیسم واکنش تبدیل استون به استوسیانوهیدرین ؟ خب به کربونیل استون یه سیانید حمله بدین، بعد در حضور آب یه پروتون میگیره میشه استوسیانوهیدرین.
2)نقش و کاربرد و خواص بنزوئیل پراکسید ؟بنزوئیل پروکسید فرمول PhCOOOOCPh داره، توی دمای خاصی از وسط به صورت رادیکالی میشکنه و PhCOO رادیکالی میده، این رادیکال میاد initiator واکنش های رادیکالی و پلیمریزاسیون میشه
3)پلیمریزاسیون زنجیری است یا مرحله ای ؟خب در این زمینه اطلاعاتم ناقصه، امیدوارم دوستان جوابگو باشن
با سلام و عرض تشکر بابت زحمات جناب آقای علیرضا باحال
3 تا سوال دارم :
1) مکانیسم واکنش تبدیل استون به استوسیانوهیدرین ؟
2)نقش و کاربرد و خواص بنزوئیل پراکسید ؟
3)پلیمریزاسیون زنجیری است یا مرحله ای ؟
تصویری از مکانیزم ندارین ؟
موفق باشین
مکانیسم استوسیانوهیدرینتصویری از مکانیزم ندارین ؟
بچه ها، دیدین مبردهاتون بعد یه مدت از بس زرد میشه از ریخت میفته؟
من که خودم دل و دماغ کار کردن با اینارو ندارم، فکر میکنید چطور میشه تمیزشون کرد؟
منظورم سطح داخلی مبرده که آب از ورودی و خروجی آن رد میشه.من بعد از هر بار استفاده با تیزاب یا اسید نیتریک تمیزش می کنم و شفاف میشه، هر چی بیشتر بمونه پاک کردنش سخت تره، البته شما آلیا با تجربه ترین، این روشی که ما شیمی فیزیکیا استفاده می کنیم.
منظورم سطح داخلی مبرده که آب از ورودی و خروجی آن رد میشه.
خب، این روشی که شما هم پیشنهاد دادین خوبه ولی خطرناکه، روش دیگه ای هم هست که ساده تره و خیلی شیک.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
م | شیمی رنگ ها | شیمی آلی | 0 | |
M | درخواست کتاب های مربوط به شیمی آلی | شیمی آلی | 10 | |
Y | شیمی آلی بهعنوان زبان دوم | شیمی آلی | 0 | |
کتاب های عالی برای شیمی آلی و دارویی | شیمی آلی | 18 | ||
داروها و شیمی دارویی | شیمی آلی | 8 |