؟دوستان سلام !
با توجه به اینکه چند ماه دیگه آزمون نظام مهندسی برگزار میشه این تاپیک رو ایجاد کردم که در بارش صحبت کنیم.
ممنون میشم دوستان تو بحث شرکت کنند
سلام خسته نباشید لطفا یه توضیحی بدین ازمونش چه شکلیه؟چه منابعی رو باید خوند؟سوالاش چطور میاد؟ظرفیت پذیرش چقدره؟ و در صورت قبولی چه مزایایی داره؟مرسی
سلام همین منابع که در بالا اشاره شد برا رشته تاسیسات مکانیکی هست.که شامل گرایش شما میشه و سوال زبان مطرح نمیشه.با سلام
برای رشته ی مکانیک سیالات باید چه منابعی بخونیم؟بجز منابع درسی چیزدیگری هم هست؟ زبان هم جزء سوالات هست؟
باتشکر
سلام همین منابع که در بالا اشاره شد برا رشته تاسیسات مکانیکی هست.که شامل گرایش شما میشه و سوال زبان مطرح نمیشه.
سلام خسته نباشید لطفا یه توضیحی بدین ازمونش چه شکلیه؟چه منابعی رو باید خوند؟سوالاش چطور میاد؟ظرفیت پذیرش چقدره؟ و در صورت قبولی چه مزایایی داره؟مرسی
سلام
کسی پاسخ تشریحی سوالات آزمون نظام مهندسی تاسیسات مکانیکی آبان 93 و داره؟
جزوه و پاسخ تشریحی این سایت بد نیستش.
http://nezam-azmoon.ir/index.php?route=common/home
ممنون از پاسختون. منظورتون همین مباحث 1و2و...و22 هستش؟ یعنی کتابهای درسی رو شامل نمیشه؟
سلام
من سیالات پیوسته بودم لازم هست درس هایی رو پاس کنم؟ یا قبوله؟
راستی به من نظارت هم میدن یا فقط طراحی؟
دقیقا باید اخرین ویرایش اعلام شده رو بخرید و بخونید(بله عمدا از تفاوتها بین دو ویرایش سوال میدهند....ویک سوال دیگه داشتم اینکه سوالای هرسال با کتابای هرسال فرق میکنه آیا خوندن سوالات سالهای گذشته کمک میکنه؟آخه من سوالای پیش رو نگاه کردم جواب گزینه ای که صحیح بود با ویرایش امسال کلا فرق داشت.من احساس میکنم گیج میشم بخونم گفتم راهنمایی کنید.
دوستان از رشته مکانیک خودرو هم میشه شرکت کرد؟