من اون سوالی که میگم مال اونه سوال مخزن سوخت فقط لوله سرریز و تخلیه رو دیدم که شد 2اینچ و فکر کنم 11/2
این سایز لوله سرریز و تخلیه هم برای منبع آبرسانیه!
من اون سوالی که میگم مال اونه سوال مخزن سوخت فقط لوله سرریز و تخلیه رو دیدم که شد 2اینچ و فکر کنم 11/2
چرا نمیای انیشتن؟چون میدونی که قبول میشی نمیای؟خب بیا به بقیه کمک کن
انشتن شما نیاین که بایستی در اینجا رو گل گرفت؟!!!شما عضو فعال این گروهین اصلا قبول نداریم از اینجا برین
این سایز لوله سرریز و تخلیه هم برای منبع آبرسانیه!
نه مخزن سوخت تو مبحث 14 هستش
توی راهنما مبحث 14 بخش کانال کشی گفته مقاومت دمپر و دیوار یک اندازه باید باشه فکر کنم.
من سوال مخزن سوخت ور حل کردم که شد 9700 لیتر و من 10000 زدم
دوست عزیز این ساختمون مخزن نمیخواست
ماهم اعتراض کنیم کجا اعتراض کنیم به همین شماره؟
توی راهنما مبحث 14 بخش کانال کشی گفته مقاومت دمپر و دیوار یک اندازه باید باشه فکر کنم.
دوست عزیز می شه 3 ساعت؟
اعتراض رو که باید حتما انجام داد ! بشه امتیاز یکی دو تا تست رو گرفت عالی میشه ! مثل آزمون قبلی که دقیق یادم نیست یک سوال یا دو سوال رو حذف کردند و امتیازش رو به همه دادن !
مثلا اون سوال قطر دودکش خیلی نامردی بود ! آخه مگه ناظر تاسیسات میخواد بره ایستگاه فضایی بین المللی که اینجوری تست هوش میگیرن ! قراره با یه سری پیمانکار قالتاق (درست نوشتم ؟!!) سر و کله بزنیم !
یه موضوع دیگه آقا من چند بار سوالمو پرسیدم کسی جواب نداد. اون قطر لوله آب باران که مساحت پشت بوم 100 متر مربع بود. چرا جواب 3 اینچ میشه؟ من فکر کردم قطر لوله قائم رو میخواست! اما مثل اینکه افقی رو میخواسته ! آره ؟
اعتراض رو که باید حتما انجام داد ! بشه امتیاز یکی دو تا تست رو گرفت عالی میشه ! مثل آزمون قبلی که دقیق یادم نیست یک سوال یا دو سوال رو حذف کردند و امتیازش رو به همه دادن !
مثلا اون سوال قطر دودکش خیلی نامردی بود ! آخه مگه ناظر تاسیسات میخواد بره ایستگاه فضایی بین المللی که اینجوری تست هوش میگیرن ! قراره با یه سری پیمانکار قالتاق (درست نوشتم ؟!!) سر و کله بزنیم !
یه موضوع دیگه آقا من چند بار سوالمو پرسیدم کسی جواب نداد. اون قطر لوله آب باران که مساحت پشت بوم 100 متر مربع بود. چرا جواب 3 اینچ میشه؟ من فکر کردم قطر لوله قائم رو میخواست! اما مثل اینکه افقی رو میخواسته ! آره ؟
چون سوال چندسال پیش بود بایس حفظی بزنی سوالای هچل هفتو عینه خودشون بایس جواب داد دستم به اون طراح سوالا برسه یه چک میزنم تو صورتش نفهمه از کجا خورده.ایشالاه خیرنبینه با جوونای مملکت بازی میکنه
پارسال نمره دو سوال و به همه دادن.بعضی سوالا مثلا فاصله در کانال تخلیه هودی که در سقف کاذب یا فاصله دهانه تخلیه هوا برای برج خنک کن که گفته بود و تو صورت سوال یه نباشد بود الان یادم نیست دقیقا صورتشچی بود اینا رو از کجا آورده بودن؟؟؟؟؟اینا رو حذف کنن
توی بخش اب باران اومده که برای پشت بام حداقل باید دو عدد کفشو در نظر گرفته بشه و حداقل سایز لوله هم که به این کفشو ها متصل میشه باید 3 اینچ باشه. بنابراین بدون اینکه لازم باشه و بخوای سوال رو حل کنی باید میزدی دو عدد لوله سه اینچ.
تو سوال گودبردای برای طول دوستانی که ارتفاع و گرفتن 10 متر این مقدار و از کجا حساب کردن؟می شه توضیح بدید من متوجه نشدم؟