دومین آزمون خودسنجی مرکز معماری_هنرهای ساخت
مشاهده پیوست 252460
مشاهده پیوست 252461
مشاهده پیوست 252460
مشاهده پیوست 252461
آزمون گام اول هنرهای ساخت موسسه استاد سروش نیا (لطفا کیفیت سوالات رو با موسسات دیگه مقایسه کنید)
مشاهده پیوست 253361
مشاهده پیوست 253362
سلام خانم مهندسی که مشغول جدال با درس خوندنین واسه دومین سال، خدا قوت :
اول اینکه منظور بنده از کیفیت سوالات کیفیت علمی بود نه کیفیت تصویری!!!!! به عنوان فردی که ایستایی رو تو کنکور سال 94 92% زدم و سیستمو 70% .
و دوم اینکه هرساله از این جزوه ها خیلی تو نمایندگیهای همه جاها پخش میکنن که دانشجوهارو میفرسته فوقش دانشگاهای... پس ملاک تلاش خود بچه هاس و سنجش با یه سری سوالای معقول جدید. وگرنه سوالات سالهای پیش کنکور و آزمونهای آزمایشی سالهای گذشته رو همه دارن!(مثلا خودم با کمک بچه های باشگاه الان 5.21 گیگ سوال آزمونهای سالای پیش موسسات رو دارم) .
و سوم اینکه بنده به دلیل تجربه کنکوری تو این مورد این آزمونو گذاشتم و بقیرو هم به موقش میذارم واسه دوستان و هیچگونه تعصبی هم ندارم نسبت به موسسات مختلف که هدفشون یه چیز دیگه ای هستش به غیر از موفقیت امثال منو شما! این حسم به بچه ها ندین که اگه کلاسا و جزوات موسسات آزاد نبودن دانشجوهای معماری به هیچ عنوان موفق نمیشدن.
و من الله توفیق
جامعه آماری موسسه سروش خوبه؟؟؟ شما میدونید تو این آزمون چند نفر شرکت کردن؟؟آزمون گام اول هنرهای ساخت موسسه استاد سروش نیا (لطفا کیفیت سوالات رو با موسسات دیگه مقایسه کنید)
مشاهده پیوست 253361
مشاهده پیوست 253362
جامعه آماری موسسه سروش خوبه؟؟؟ شما میدونید تو این آزمون چند نفر شرکت کردن؟؟
آخه درصدها در مقایسه با بقیه مهمه نه به تنهایی
دوستان عزیز زحمتشو کشیدن تو پست های قبلی همین تاپیک گذاشتنباسلام...........دوستان لطفا اگر کسی فایل کلیه ازمون های گرایش تکنولوژی مرکز و اکادمی پارسال داره.......بزاره ..........خیلی خیلی ممنونم
ببخشید سروش واسه معماری ازمون نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
عاشق سوال 54 شدم
سلام دوستان
کسی سیلابس آزمونهای آزمایشی مرکز معماری رو داره؟؟؟
ممنون میشم اگه به اشتراک بذارید