ممنون از مطلب خوبتون،میشه لطفا ازمون مرحله اول رو هم بزارید...مرسیآزمون آزمایشی مرحله دوم سازمان سنجش- مجموعه معماری- 1352
خواهش میکنم.. وقتی بدستم برسه حتما تو باشگاه قرار میدمممنون از مطلب خوبتون،میشه لطفا ازمون مرحله اول رو هم بزارید...مرسی
عاشق سوال 54 شدم
میشه لطفا گام 3 هنر ساخت رو هم بذارید؟؟
برای هنرای ساخت همون جزوه های آقای خرسند بود که آقای atrali قبلا زحمت کشیدن تو باشگاه گذاشتندوستان اگه آزمون معماری مرکز درسنامه داره ، میشه بذارید؟
اقای امینی ین جزوه ا همینج روع میشه؟ یعنی مدر اولیه رو نداره؟مشاهده پیوست 255107
خلاصه معماری مدرن
مرکز معماری
این جزوه خیلی خلاصه هست ولی عکاش خوبه و دسته بندی خوبی داره
اقای امینی ین جزوه ا همینج روع میشه؟ یعنی مدر اولیه رو نداره؟
من متاسفانه از دوستم میگیرم که اونم معماریهبچه ها آزمون 3 و 4 هنرساخت سروش رو نمیذارید؟؟
دوست عزیز میشه یکم درمورد تکنو توضیح بدید؟؟ طرحا به چه صورته؟؟ خیلی با معماری فرق داره؟؟ سمت و سوی درسها همه فنیه یا مثل معماری قر و فر هنری هم داره؟؟ممنون میشم یکمی اطلاعات بدیدسلام به همه دوستان
بنده فارغ التحصیل ارشد رشته تکنولوژی معماری هستم. دارم واسه دکتری می خونم. از اطلاعات و آزمون هایی که گذاشتین سپاسگذارم. منم یه آزمون زبان که به نظرم خوب بود رو واستون می ذارم. البته شما هم می تونید خودتون هم شرکت کنید. رایگانه. سایتشم برید اطلاعات و کتاب های ظاهرا خوبی داره. البته من کتاب هاشو نخوندم.
http://s7.picofile.com/file/8234373618/GeneralEnglish_ir3_.pdf.html
با تشکر از همکاری های خوبتون.
موفق و سربلند باشید.