سلام عزیزم میشه بگی کی و کجا کلاسهای اقای اذری برقراره؟من پروزه های ماکت و راندوی بچه های کاردانی رو انجام میدم ولی دوست دارم بیشتر یاد بگیرم.ممنون میشم اگه اطلاعات بیشتری بدیما ماه پیش تو دانشگامون یه انجمن علمی معماری راه انداختیم .چند تا هم از مشکلات بچه ها رو به مسئولای دانشگامون گفتیم یکیش همین ضعیف بودنمون توی راندو وپرزانته بود،با تعجب دیدیم دانشگامون خیلی زود دست به کار شد و واسه تابستون کلاس راندو واسمون گذاشت،رایگان، با آقای آذری
1شنبه اولین کلاسمونه البته خیلی دوندگی کردیم ولی ارزششو داشت امتحان کنید شاید جواب داد
يعني اينجا هيچ كس شيرازي نيست كه بتونه يه كلاس به من معرفي كنه؟!
باهات موافقم.به نظر من اسکیس کلاس نمیخوام . حرف عجیبی زدم ؟ اسکیس رو میشه با دیدن کارهای اینو اون و کمی داشتن استعداد یاد گرفت . دیگه خودش با گذشت زمان جزئیات دستت میاد و قلقش رو میفهمی . مثل عموی من که اصلا هیچ کلاسی نرفته و هر ساز موسیقی رو بهش بدی میتونه باهاش بزنه !
من دانشجوی ارشد آزاد هستم و در حال حاضر تدریس خصوصی و نیمه خصوصی اسکیس انجام میدمسلام دوستان
من دوست دارم به کلاس های راندو بروم،ولی هیچ اتلیه معماری را نمی شناسم.اگر کسی اتلیه ای را می شناسد لطفا کمکم کند
ممنون.
مرسي ،در مورد كلاسهاي تهران اطلاعي نداريد؟؟؟؟؟توی اصفهان دکتر صدیق 250 هزار تومان می گیره برای ارشد
دانشجو ها هم از 50 تا 100 همه قیمتی دارند
شما خودتون کلاساشو رفتین؟سلام
نمی دونم این کتابا می تونه کمک کنه یا نه
کتاب:
چگونه معمارانه طراحی کنیم
نوشته احسان طایفه
که در 3 جلد چاپ شده ،خودم نخوندمش ولی طراحی های آقای طایفه رو تو کلاس های اسکیس و راندو دیدم خیلی خوب بود.