آشپزی!!!

kosar_zahra

عضو جدید
کاربر ممتاز
اسلایس کنجد

مواد لازم

کره 90 گرم
پوست لیموی رنده شده 1 قاشق چایخوری
شکر 4 قاشق سوپخوری
تخم مرغ 1 عدد
آرد 175 گرم
مغز تخمه کدو حلوایی 2/1 پیمانه
مارمالاد زرد آلو 4/1 پیمانه
کنجد تست شده 2 قاشق سوپخوری
قهوه فوری 1 قاشق چایخوری
آب 1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه
ابتدا قهوه فوری را غلیظ نمایید،به این صورت که قهوه فوری را با 1 قاشق آب و 2 قاشق شکر مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا شکر خوب ذوب شده و حل شود و سپس مواد که به جوش آمد از زمان جوش حدود 5 دقیقه صبر می کنیم تا خوب بجوشد و غلیظ شود. حالا برای استفاده در این شیرینی آماده است.
فر را با حرارت 190 درجه سانتیگراد گرم کنید. (فر از پایین روشن شود) قالب چهارگوش را چرب کرده کنار بگذارید. کره، پوست لیمو، تخم مرغ و 2 قاشق شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آرد را آرام آرام داخل مواد ریخته و خوب مخلوط کنید تا خمیری لطیف به دست آید. حالا خمیر را کف قالب پهن کنید مارمالاد زرد آلو را روی خمیر بمالید و سپس مغز تخمه کدو حلوایی و کنجد و قهوه فوری که غلیظ می باشد را روی مارمالاد پهن کنید. قالب را داخل فر با همان دمای 190 درجه سانتیگراد قرار داده و به مدت 20 دقیقه صبر می کنیم تا اسلایس پخته شود. سپس قالب را از فر درآورده بعد از خنک شدن سینی اسلایس را برش زده و سپس از قالب جدا می کنیم و در ظرف می چینیم.
 

kosar_zahra

عضو جدید
کاربر ممتاز
رولت خامه ای

رولت خامه ای

● مواد لازم
▪ تخم مرغ ۵ عدد
▪ شکر ۱۵۰ گ
▪ آرد ۱۵۰ گ
▪ آب جوش ۲/۱ استکان
▪ شربت ۴/۱ استکان
● طرز تهیه
زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده زرده ها را با شکر مخلوط کرده با همزن برقی بزنید آب جوش را اضافه کنید به زدن ادامه دهید تا مایه سفید و غلیظ شود . شربت را به مواد فوق اضافه کنید سفیده را جداگانه بزنید تا فرم بگیرد زرده وسفیده را با هم مخلوط کنید آرد را به مواد بیافزایید.همه مواد را به آرامی مخلوط کنید. در یک سینی ۶۰×۴۰ کاغذ بیاندازید مایه را روی کاغذ ریخته با پالت صاف کنید و در فری که با آخرین درجه گرم کرده اید بمدت ۱۰ دقیقه قرار دهید بعد از اینکه نان رولت را از فر خارج کردید رویش را بپوشانید تا کمی خنک شود سپس آنرا لوله کنید در یخچال قرار دهید سپس نان را باز کنید و سطح آنرابا خامه فرم گرفته پوشش دهید و مجدداً آن رالوله کنید در ظرف دلخواه قرار دهید و رویش رابه دلخوه تزیین کنید.
 

kosar_zahra

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینم یه رولت دیگه

اینم یه رولت دیگه

مواد لازم :
تخم مرغ :هفت عدد
آرد:180 گرم یا دو پیمانه آرد منهای یک قاشق سوپخوری سرخالی
شکر :150 گرم یا سه چهارم پیمانه
آب داغ :یک سوم پیمانه ویا پنج قاشق سوپخوری
وانیل خالص :سه چهارم قاشق چایخوری
خامه :حدود ششصد تا هشتصد گرم
برای تزیین :(دل به خواه )
شکلات 50 گرم
خامه :پنجاه گرم
طرز تهیه :
فر را با درجه حرارت 220 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا خوب گرم بشه .
زرده ها را با شکر می زنیم تا کمی شکر حل بشه.و سپس آب داغ و وانیل را به آن اضافه می کنیم .و حدود هفت الی هشت دقیقه با دور تند همزن می زنیم تا روشن وکشدار بشه .
http://royagol.persiangig.com/rolet khamaiee/250620104323.jpg
سپس تیغه همزن را عوض می کنیم و سفیده را آنقدر می زنیم پوک بشه ووقتی کاسه را بر می گردانیم سفیده از کاسه نریزه .
http://royagol.persiangig.com/rolet khamaiee/250620104322.jpg
سفیده را به مخلوط زرده وشکر اضافه می کنیم وبا لیسک به آرامی در یک جهت به هم می زنیم تا فقط با هم مخلوط بشوند .
http://royagol.persiangig.com/rolet khamaiee/250620104324.jpg
آرد را که یه بار الک کردیم به مخلوط فوق اضافه می کنیم وباز به آرامی ودر یک جهت با لیسک به هم می زنیم .تا مواد با هم مخلوط بشوند .
http://royagol.persiangig.com/rolet khamaiee/250620104325.jpg
سینی مورد نظر را کمی چرب می کنیم روی آن کاغذ روغنی می اندازیم ولی روی کاغذ را اصلا چرب نمی کنیم . سایز سینی من ،35 در 30 سانتیمتر بود ولی مناسب ترین سینی برای این خمیر 35 در 45 سانتیمتر هست .
http://royagol.persiangig.com/rolet khamaiee/250620104326.jpg
خمیر رولت را در سینی می ریزیم وبا پالت آن را صاف می کنیم تا ضخامت آن در همه جاهای سینی یکنواخت بشه .
http://royagol.persiangig.com/rolet khamaiee/250620104327.jpg
سپس آن را در طبقه وسط فر در حرارت 220 درجه سانتیگراد قرار می دهیم وبه مدت ده الی پانزده دقیقه می پزیم ..بهتره از دقیقه هشت به بعد آن را مرتب چک کنیم و وقتی روی رولت کاملا پخته شد وبه رنگ قهوه کم رنگ شد آنر ا از فر خارج می کنیم .(بهتره روی تمام رولت به رنگ وسط رولت من بشه )
http://royagol.persiangig.com/rolet khamaiee/250620104329.jpg
حالا یک سینی فر به اندازه سینی قبلی را روی آن بر می گردانیم و صبر می کنیم تا کاملا رولت خنک بشه .سپس یک کاغذ روغنی روی رولت می اندازیم وسینی را روی آن بر می گردانیم ..حالا کاغذ روغنی زیر رولت را به ارامی جدا می کنیم و آن را رول می کنیم و حدود دو ساعت در یخچال می گذاریم .
http://royagol.persiangig.com/rolet khamaiee/250620104332.jpg
خامه قنادی را حدود هفت الی هشت دقیقه با همزن برقی می زنیم تا کاملا فرم بگیره .ایندفعه من خامه قنادی یک کیلویی تهیه کردم .و مزه آن خیلی خوب بود و خیلی راحت فرم گرفت .
http://royagol.persiangig.com/rolet khamaiee/240620104320.jpg
حالا خامه را با ضخامت حدود نیم تا یک سانتی متر روی نون رولت صاف می کنیم و آن را رول می کنیم .و در ظرف مورد نظر قرار می دهیم .
http://royagol.persiangig.com/rolet khamaiee/250620104333.jpg
روی آن را یک لایه نازک خامه ،صاف می کنیم و یک ربع در یخچال می گذاریم تا خودش را بگیره .
http://royagol.persiangig.com/rolet khamaiee/250620104334.jpg
برای شکلات روی آن خامه را حدود یک دقیقه در مایکروویو قرا می دهیم تا داغ بشه وبعد شکلات رنده شده را به آن اضافه می کنیم و حدود دو الی سه دقیقه روی بخار کتری قرار می دهیم تا کاملا شکلات آب بشه و بعد آن را کنار می گذاریم تا کمی سرد بشه ولی سفت نشه .
http://royagol.persiangig.com/rolet khamaiee/250620104335.jpg
مجددا روی رولت را با خامه می پوشانیم و آرام با قاشق روی آن شکلا ت می ریزیم .تا خودش به اطراف رولت سرازیر بشه .
http://royagol.persiangig.com/rolet khamaiee/250620104336.jpg
وقتی شکلات کاملا بسته شدمی تونیم با شکوفهای خامه و مروارید ویا انواع میوه تزیین کنیم .البته تزیین دل به خواه هست ومی تونید با پودر شکلات یا کاکائو یا پودر نارگیل و یا شکلات رنده شده وحتی پودر قند و میوه آن را تزیین بفرمایید و داخل رولت هم می توانید با مربا ویا انواع کرم پر بفرمایید .با یک فنجان چای ویا قهوه داغ خیلی خوشمزه هست ...نوش جان .

 
آخرین ویرایش:

kosar_zahra

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خیلی رولت دوست دارم شماها رو نمیدونم.امیدوارم درستش کنید و لذت ببرید............
 

Girlicious

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=1]دستور آشپزی: خوراك گوشت گوساله با زنجبيل [/h]


مواد لازم براي 4نفر

  • گوشت ران گوساله: نيم كيلوگرم (كه با برش‌هاي نازك بريده شده)
  • ادويه تند دلخواه: يك قاشق چايخوري
  • نودل آماده طبخ: 300 گرم
  • فلفل قرمز بزرگ: يك عدد
  • سير: يك بوته درشت، ساطوري شده
  • زنجبيل تازه: 4 سانتي‌متر، پوست گرفته و خرد شده
  • تره‌فرنگي: يك بوته بزرگ، پوست گرفته و خرد شده
  • روغن آفتابگردان: 2 قاشق غذاخوري
  • نخودفرنگي نارس: 100 گرم كه با همان پوست سبز، با برش‌هاي طولي برش خورده
  • بلال كوچك: 8 عدد كه با برش‌هاي قطري خرد شده
  • پيازچه: 6 عدد، پوست گرفته و خرد شده
  • ليمو: نصف يك عدد
  • سس سويا: 2 قاشق غذاخوري
  • روغن ماهي: يك قاشق غذاخوري
  • بادام زميني بوداده: 2 قاشق غذاخوري
  • گشنيز ساطوري شده: براي تزئين


روش تهیه :

1. گوشت و ادويه را در كاسه‌اي با هم مخلوط كرده و اجازه مي‌دهيم تا گوشت طعم‌دار شود. نودل‌ها را در آب جوش ريخته و طبق دستور روي بسته بندي، بعد از مدت ذكر شده، آن را آبكش كرده و كنار مي‌گذاريم. فلفل قرمز را با برش‌هاي طولي بريده و دانه‌هايش را مي‌گيريم و آن را با سير، زنجبيل و تره‌فرنگي در كاسه كوچكي مخلوط مي‌كنيم. نيمي از روغن را در ماهيتابه حرارت مي‌دهيم و مخلوط فلفل قرمز را داخل روغن براي يك دقيقه حرارت مي‌دهيم تا مواد نرم شوند؛ احتياجي به تغيير رنگ مواد نيست. بعد مواد را از داخل تابه برداشته و كنار مي‌گذاريم.

2. باقيمانده روغن را حرارت داده و براي يك دقيقه گوشت را داخل آن، روي دماي زياد، قرار مي‌دهيم تا گوشت‌ها قهوه‌اي شده و بپزند.

3. دوباره مخلوط فلفل قرمز را به تابه برگردانده و نخودفرنگي‌ها، بلال‌ها و نصف پيازچه‌ها را اضافه مي‌كنيم و قبل از اين‌كه نودل آبكش شده را هم به آن بيفزاييم، مخلوط را براي يك دقيقه حرارت مي‌دهيم. حالا مخلوط را هم مي‌زنيم تا كاملا با هم تركيب شوند و بعد ظرف را از روي اجاق برمي‌داريم. حالا روغن ماهي، سس سويا و آبليمو را به آن اضافه مي‌كنيم.

4. مواد را به 4 قسمت تقسيم كرده، در بشقاب مي‌كشيم و رويش را با بقيه پيازچه‌ها، گشنيز و بادام زميني تزئين مي‌كنيم.
 

Girlicious

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=1]استيك پروانه‌اي با قارچ [/h]

استيك پروانه‌اي از يك برش ساده گوشت استيكي تشكيل شده است كه به صورت افقي توسط يك چاقوي تيز آن را برش زده و به هر طرف باز مي‌‌كنيد مانند بال‌هاي پروانه مي‌‌شود.



مواد لازم

  • فيله استيك: 200×2 گرم
  • قارچ: 2 عدد بزرگ
  • رزماري خشك: به ميزان لازم
براي سرو

  • نان سياباتا: يك عدد
  • روغن زيتون: به ميزان لازم
  • آبليموي تازه: يك‌دوم
  • سس خردل:به ميزان لازم
  • شاهي: چندبرگ (براي تزئين)


ادويه

  • روغن زيتون
  • نمك دريايي
  • فلفل سياه



برای شروع

يك ماهي‌تابه گريل را روي حرارت زياد گاز قرار دهيد.
قارچ‌ها را شسته و با يك كارد لبه‌هاي ناصاف و پايه قارچ را برش بزنيد تا سطح كاملا صافي پيدا كند و بعد آن را درون ماهي‌تابه قرار دهيد و با دست روي قارچ‌ها را فشار دهيد تا كاملا با حرارت داخل تابه شكل گرفته و پخته شود. قارچ‌ها را پشت‌و‌رو كنيد تا نسوزد. هنگامي كه از پخت آن مطمئن شديد آن را در يك ظرف جداگانه قرار دهيد.

استيك 4دقيقه‌اي

با يك دستمال آشپزخانه روي استيك ضربه بزنيد تا كاملا آب گوشت‌ جذب دستمال شود. فيله استيك را روي يك تخته چوبي قرار داده و پروانه‌اي كنيد؛ با يك كارد تيز آشپزي آن را از قسمت انتها برش بزنيد تا قرينه هم باشند، مانند باز كردن كتاب آن را باز كرده، روي تخته را با يك دستمال پاك كرده و رزماري خشك شده را همراه با نمك و فلفل بريزيد و با دست آن را كمي مخلوط كنيد. فيله استيك را روي ادويه‌ها بغلتانيد (از بالا تا پايين) و (از چپ به راست) تا كاملا به خرد گوشت رود. كمي روغن زيتون روي دوطرف استيك بريزيد. درهمان ماهي‌تابه گريل كه قارچ‌ها را درست كرديم استيك‌ها را به آرامي درون آن بخوابانيد، اگر مي‌خواهيد استيك شما نيم‌پز شود 4دقيقه براي پخت آن كافي است. هر يك دقيقه بايد استيك‌ها را به سمت ديگري برگردانيد تا پخت آن به صورت يكسان انجام شود.

پيشنهاد

(مي‌توانيد يك قابلمه كه درون آن با آب پر شده باشد را روي نان گذاشته تا نان‌ها باريك‌تر شود مانند تصوير روبه‌رو) بعد از 4دقيقه استيك‌ها را درون بشقاب چيده و نان سياباتا را با زاويه برش دهيد و درون گريل بگذاريد تا نان‌ها هم مانند استيك و قارچ خط‌دار شوند. براي هر طرف نان به مدت يك دقيقه كافي است. قارچ‌ را كنار استيك چيده و روي آن را روغن زيتون و آبليمو را همراه با كمي نمك و فلفل بريزيد. نان سياباتا را كنار استيك‌ها گذاشته و روي آن را همراه با كمي شاهي تزئين كنيد. براي سرو كردن كنار غذا سس خردل بگذاريد.
 

Girlicious

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=1]سیب‌ زمینی شکم پر [/h]



برترین ها: ویژگی اصلی این غذا این است که لازم نیست کنار آن غذای دیگری درست کنید. به خاطر داشتن مرغ و پنیر، به تنهایی یک غذای کامل به حساب می‌آید. در واقع هم کربوهیدرات دارد، هم پروتئین و هم مواد لبنی. به خاطر داشتن سیب‌زمینی و کره یک غذای پر انرژی محسوب می‌شود و برای بچه‌هایی که کمبود وزن دارد توصیه می‌شود. بعد از ورزش هم می‌توانید این غذا را برای بچه‌ها درست کنید.

مواد لازم

  • سیب‌زمینی پخته: 500 گرم
  • کره: 75 گرم
  • نمک: به میزان لازم
  • فیله مرغ: 8 عدد
  • قارچ: 300 گرم
  • فلفل دلمه‌ای ریز خرد شده: يك عدد
  • زعفران آب کرده: 2 قاشق غذاخوری
  • پنیر فیلا فیلا رنده شده: يك لیوان


روش تهيه:

ابتدا فلفل دلمه‌ای را ریز خرد کرده به همراه مرغ، نمک، زعفران و روغن سرخ می‌کنیم. بهتر است برای این کار فیله‌ها را خیلی ریز خرد کنیم و وقتی فیله‌ها سرخ شدند قارچ راریز کرده و به آن اضافه ‌کنیم و اجازه ‌دهیم تا آب قارچ کاملا کشیده شود. سپس پنیر رنده شده را به مواد اضافه می‌کنیم تا مواد به هم بچسبند. سیب‌زمینی‌ها را له کرده با کره مخلوط می‌کنیم تا پوره‌ای سفت حاصل شود. از مواد سیب‌زمینی برداشته‌ به اندازه یک نارنگی در دست گرد می‌کنیم. سپس داخل آن را گود کرده با مواد مرغ داخل آن را پر می‌کنیم و در دست فرم توپی به آن می‌دهیم. توپ حاصل را کمی پهن کرده و با سبزی‌هايي مثل عکس به شکل صورتک آن را تزئین می‌کنیم.
 

طلا.

عضو جدید
مرغ اسپایسی

مرغ اسپایسی

مواد لازم
فيله مرغ هشت عدد
پودر سوخاري دو پيمانه
آرد گندم يك پيمانه
ادويه سوخاري دو قاشق سوپخوري
آب‌يخ يك ظرف بزرگ
آبليمو دو قاشق سوپخوري
روغن‌ مايع يك و نيم پيمانه
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]مرغ اسپایسی[/FONT]
طرز تهيه‌
ابتدا فيله‌مرغ‌ها را از طول به عرض به اندازه يك‌سانتي‌متر بريده و آنها را با آبليمو مزه‌دار كنيد، سپس آنها را يكي‌يكي به ادويه سوخاري آغشته كرده تا طعم‌دار شود و باقي‌مانده ادويه را به آرد سوخاري اضافه كنيد. پس از آن فيله‌ها را در ظرف دربسته‌اي به مدت يك ساعت در يخچال قرار دهيد. بعد آنها را در آرد گندم بغلتانيد و درون ظرفي كه محتوي آب‌يخ است بريزيد، پس از آن كه آرد فيله‌ها گرفته شد آنها را از آب خارج كرده، با موادي كه شامل ادويه و آردسوخاري است، آغشته كرده تا فيله‌ها به اصطلاح پولكي شود. در تابه‌اي به اندازه يك‌ونيم پيمانه روغن بريزيد و روي حرارت ملايم گذاشته تا كاملا داغ شود آن گاه فيله‌ها را كه به صورت حلقه‌اي درآورده‌ايد درون روغن بريزيد تا به مدت پنج الي هفت دقيقه سرخ شود.
طرف ديگر فيله‌‌ها را نيز به همين شكل سرخ كنيد. اين غذا را مي‌توان با سس كچاپ سرو كرد.
نكته مهمي كه در پيچش فيله‌ها وجود دارد اين است كه شما قبل از اين كه فيله‌مرغ‌ها را سرخ كنيد با دو دست به صورت حلقه شده درآوريد.
 

Girlicious

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=1]آشنایی با روش تهیه‌ی جوجه کباب آتشی![/h]

این جوجه کباب با سُس بسیار خوشمزه‌ای آماده می‌شود؛ آن را تهیه نمایید و از خوردن آن لذت ببرید.


[h=2]مواد لازم: [/h] ران مرغ (استخوان و پوست آن را جدا کنید) 8 تکه
آب لیموی تازه 1 لیمو
پودر فلفل قرمز نصف قاشق چای‌خوری

[h=2]برای خواباندن مرغ‌ها: [/h] زیره سبز 1 قاشق چای‌خوری
سیر 4 حبه بزرگ
زنجبیل رنده شده 1 قاشق غذاخوری
پیاز 1 عدد
ماست 150 میلی لیتر
برگ گشنیز خرد شده 1 قاشق غذاخوری

[h=2]برای تهیه سس: [/h] رب گوجه 1 قاشق غذاخوری
ماست پرچرب یا خامه کم چرب 125 میلی لیتر
برگ گشنیز کاملاً خرد شده 3 قاشق غذاخوری
زنجبیل رنده شده کمتر از یک قاشق غذاخوری
شکر 1 قاشق چای خوری
آب لیموی تازه 1 قاشق غذاخوری
کره 100 گرم

[h=2]روش تهیه: [/h] [h=2][/h] برای خواباندن جوجه‌ها
* ابتدا با ته چاقو، محکم دو بار روی دو طرف از جوجه‌ها بکوبید. این کار سبب می‌شود مرغ‌ها بیشتر طعم سایر مواد را به خود بگیرند. سپس آن‌ها در ته ظرفی بچینید. سعی کنید از گذاشتن مرغ‌ها روی هم خودداری نمایید و همه آن‌ها را ته ظرف بچینید.
* آب لیمو و پودر فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید و آن را روی مرغ‌ها بریزید طوری که سطح مرغ‌ها را کاملاً به آن آغشته نمایید. مرغ‌ها می‌بایست 20 دقیقه به همین حالت بمانند.
* یک ماهیتابه را روی حرارت گرم کنید و سپس دانه های زیره را داخل آن بریزید. زیره‌ها را روی حرارت ملایم، مرتب به هم بزنید تا معطر شوند. برای بو دادن زیره‌ها نیازی به زمان زیادی نیست. این کار را می‌توانید در زمانی حدود 30 ثانیه الی یک دقیقه انجام دهید. زیره‌ها را درون هاون بریزید و خوب بکوبید تا کاملاً به صورت پودر دربیاید. (مشکلی نیست اگر نتوانید همه آن‌ها را به صورت پودر درآورید).
* حبه‌های سیر و زنجبیل و پیاز را کمی خرد کنید و سپس همه آن‌ها را داخل خرد کن بریزید تا کاملاً خرد شده و یکدست، با هم مخلوط شوند. می‌توانید یک قاشق ماست هم به آن‌ها اضافه کنید.
* سپس آن‌ها را با بقیه ماست و گشنیز و نیمی از زیره آسیاب شده، مخلوط کنید. به میزان لازم به آن نمک بیفزایید.
* ترکیب ماست را روی جوجه‌ها بریزید. آن‌ها را با پلاستیک بپوشانید و یک شب داخل یخچال قرار دهید. در طول این مدت یک بار آن‌ها را جابه‌جا کنید تا مرغ‌ها طعم مواد را بهتر جذب کنند.
* روز بعد توری کباب پز را حرارت قرار دهید و زمانی که کاملاً داغ شد، مرغ‌ها را از پلاستیک خارج نمایید و آن‌ها را داخل توری بچینید. هر دو طرف مرغ‌ها را برای مدتی روی حرارت قرار دهید تا کاملاً کبابی و نرم شوند و لبه جوجه‌ها کمی نیم سوخته شوند. آن را داخل ظرفی قرار دهید تا گرم بمانند.

حال می‌توانید سس را آماده کنید:
* برای تهیه‌ی سس، رب گوجه را با مقداری آب داغ کاملاً به هم بزنید تا مقدار 200 میلی لیتر از مخلوط آن‌ها تهیه شود. سپس خامه یا ماست پر چرب را به علاوه گشنیز، زنجبیل، شکر و آب لیمو و زیره حرارت دیده، به رب گوجه اضافه نمایید.
* کره را در یک ماهیتابه حرارت دهید تا ذوب شود و سپس سس آماده شده را داخل آن بریزید. مرتب آن را به هم بزنید تا زمانی که سس شروع به جوشیدن کند. در این زمان جوجه‌های کباب شده را همراه با آبی که از کباب شدن جوجه‌ها حاصل شده، داخل آن بریزید. می‌توانید با مواد و چاشنی‌های مورد نظرتان، آن را طبق ذائقه خود تنظیم کنید.

غذا آماده است. می‌توانید آن را همراه با برنج سرو نمایید. نوش جان.
 

Girlicious

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=1]ناگت مرغ[/h][h=3](chicken nuggets)[/h]

[h=2]مواد لازم:[/h]
سینه مرغ 500 گرم
آرد 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ زده شده 1 عدد
خردل كمی
پودر سیر 1 قاشق چایخوری
نمك و فلفل به مقدار لازم

[h=2]مواد لازم برای غلتاندن ناگت ها:[/h]
تخم مرغ زده شده 2 عدد
آرد به مقدار لازم
آرد سوخاری به مقدار لازم

[h=2]طرز تهیه:[/h]
- سینه مرغ را چرخ كنید.

- آرد، تخم مرغ زده شده، خردل، پودر سیر ، نمك و فلفل را به مرغ چرخ شده اضافه كنید و با دست خوب ورز دهید.

- از مخلوط مرغ به اندازه یك گلوله كوچك برداشته و به شكل ناگت (گرد) در دست پهن كنید.

- ناگت ها را ابتدا در آرد، سپس در تخم مرغ زده شده و در آخر در آرد سوخاری بغلتانید.

- روغن سرخ کردنی را در ماهیتابه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود. سپس ناگت ها را در آن سرخ كنید تا طلایی رنگ شوند.

- ناگت ها را در یک صافی بگذارید تا روغن اضافی آنها خارج شود. سپس به صورت گرم میل كنید.
 

Girlicious

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=1]مرغ كنتاكی[/h]



[h=2]مواد لازم:[/h]
مرغ1 عدد
شیر 1 لیوان
پودر سوخاری1 لیوان
پودر سیر و زنجبیلبه میزان لازم
روغن برای سرخ كردن به میزان لازم
تخم مرغ2 عدد
نمك،فلفل سیاه،فلفل قرمز به میزان لازم
[h=2]طرز تهیه:[/h]ابتدا مرغ ها را با پوست به چند قطعه تقسیم می كنیم. سپس آنها را با ادویه های مورد نظر مزه دار كرده ، بعد تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و شیر را به آن افزوده سپس هر تكه از مرغ را در این مواد آغشته كرده و بعد در پودر سوخاری می غلطانیم و سپس در روغن داغ آن را سرخ می كنیم.
 

Girlicious

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=1]کیوسکی؛ غذایی ساده و خوشمزه[/h]

مواد اولیه‌ی مورد نیاز این غذا خیلی کم است و سریع آماده می‌شود.


[h=2]مواد اولیه: [/h] سینه مرغ یک عدد
سبزی (هویج، نخودفرنگی، ذرت و جعفری) به میزان لازم
پنیر پیتزا و آرد سوخاری به میزان لازم
تخم‌مرغ یک عدد
روغن دو پیمانه

[h=2]طرز تهیه:[/h] * سینه‌ی مرغ را باز کرده، سبزی و پنیر پیتزا را داخل آن قرار داده و لوله می‌کنیم.
* سپس آن را به تخم‌مرغ و آرد سوخاری آغشته کرده و داخل روغن قرار می‌دهیم تا کاملاً سرخ و طلایی شود.
* این غذا را با سبزی‌های مورد علاقه خود می‌توانید تزئین کنید.
 

kosar_zahra

عضو جدید
کاربر ممتاز
شامی لپه یا شامی پوک

شامی لپه یا شامی پوک

شامي همان شبه كتلت‌هاي حلقه‌اي شكل خوشمزه‌اي است كه با انواع و اقسام موادافزودني به گوشت و همچنين روش‌هاي گوناگون پخته مي‌شود.
ولي نكته جالب اين است كه در همه آنها فرم دايره‌اي شكل سوراخ‌دار حفظ شده است. در واقع همين سوراخ باعث مغز پخت‌تر شدن شامي و بهتر سرخ شدن آن در روغن مي‌شود. اين غذاي مقوي اگرچه شامي نام دارد ولي شما مي‌توانيد آن را به‌عنوان ناهاري مفصل هم ميل كنيد.مواد لازم براي حدود 30 عدد شامي:
- گوشت ران گوسفند (بدون چربي)، يك كيلوگرم
- لپه، يك كيلوگرم
- تخم‌مرغ، 7 عدد
- زعفران ساييده شده، يك قاشق چاي‌خوري
- پياز، 2 عدد متوسط
- نمك و فلفل به مقدار لازم
طرز تهيه:
1 - ابتدا گوشت را پاك كرده، بعد از تكه‌تكه كردن بشوييد و در يك قابلمه متوسط بريزيد. سپس پياز را پوست كنده، به‌صورت درشت خرد كنيد.
حالا پياز را همراه مقداري آب و كمي نمك داخل گوشت بريزيد و بگذاريد گوشت پخته و آب آن تمام شود.
2 - در اين فاصله، لپه‌ها را پاك كرده، بعد از شست‌شو در قابلمه ديگري بريزيد و مقداري آب و نمك و زرد‌چوبه به آن اضافه كنيد. سپس قابلمه را روي اجاق گاز قرار دهيد و صبر كنيد تا لپه بپزد.
فقط توجه داشته باشيد آب لپه نبايد خيلي زياد باشد؛ ضمنا حرارت‌دادن را تا زماني ادامه دهيد كه علاوه‌بر پختن لپه، آب آن نيز جذب لپه شود.
نكته: با توجه به اينكه قرار است لپه‌ها را پس از اين چرخ كنيد، خيلي نگران له شدن لپه‌ها نباشيد.
3 - بعد از آنكه گوشت پخته شده و آب آن هم كشيده شد، آن را چرخ كنيد. در اين مرحله فقط يك‌بار چرخ كردن كافي است.
حالا اين بار گوشت چرخ شده را به همراه لپه دوباره داخل چرخ گوشت بريزيد و باز هم آنها را چرخ كنيد. مخلوط گوشت و لپه را كنار بگذاريد و اجازه دهيد سرد شود.
4 - يك كاسه گود آماده كرده، تخم‌مرغ‌ها را در آن بشكنيد، سپس زعفران را نيز در يك يا 2 قاشق سوپ‌خوري آب جوش حل كرده، ‌همراه مقداري نمك و فلفل به تخم‌مرغ اضافه كنيد و كمي با قاشق هم بزنيد.
نكته: در صورتي كه مي‌خواهيد شامي شما پوك شود، مي‌توانيد مقدار يك قاشق چاي‌خوري جوش‌شيرين را در كمي آب سرد حل كنيد و در اين مرحله به مخلوط تخم‌مرغي بيفزاييد.
5 - مخلوط تخم‌مرغي را به مايه گوشت و لپه چرخ شده افزوده، با دست مواد را خوب ورز دهيد.
حالا در يك تابه گود مقدار زيادي روغن بريزيد و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا داغ شود. در اين فاصله، مقداري – به اندازه كمي بزرگ‌تر از يك تخم‌مرغ – از مخلوط گوشتي را برداريد و بعد از گلوله كردن، با فشار روي يك دست به‌صورت گرد پهن كنيد، سپس با انگشت دست مقابل، سوراخي درست در ميان اين دايره گوشتي ايجاد كنيد.
شامي را با احتياط داخل روغن داغ شده قرار دهيد و بقيه مواد را هم به‌همين صورت آماده كنيد.
وقتي يك طرف شامي‌ها سرخ شدند آنها را با كفگير برگردانده، طرف ديگر را نيز سرخ كنيد.
6 - بعد از آنكه هر يك از شامي‌ها سرخ شدند، آنها را در سبدي فلزي بگذاريد تا روغن اضافي آنها خارج شود.
نكته 1: در صورتي كه مشكل چربي خون داريد و مي‌خواهيد مقدار بيشتري از روغن شامي‌ها گرفته شود، از دستمال كاغذي حوله‌اي آشپزخانه استفاده كنيد، به اين ترتيب كه كف سبد را با دستمال بپوشانيد، سپس شامي‌ها را روي دستمال قرار دهيد.
نكته 2: اگر شامي‌ها در روغن وا برود، به اين معناست كه مايه آن به تخم‌مرغ بيشتري نياز دارد و برعكس اگر احساس مي‌كنيد مايه شامي شل شده است با اضافه كردن يك قاشق آرد نخودچي، آن را سفت‌تر كنيد.
 

kosar_zahra

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه نفر میاد یه غذا بگه واسه شام درستش کنیم ...............
 

Similar threads

بالا