آقا کنکور ارشد 88 چه طور بود؟

mds_eng

کاربر فعال
وجدانا هرکی سوالا را داره یه جور به بقیه هم برسونه :cry:

javadjafari

عضو جدید
من هنوز سوالا رو پیدا نکردم ولی آقای بهزاد خداکرمی اونا رو به قیمت 2500 تومان تو سایتش به فروش گذاشته.

mohammad_mech

عضو جدید
آره بهزاد خداكرمي به فروش گذاشته. اگه يه نفر اسكن ميكرد ديگه بازاريش نمي كردن

cardesign

عضو جدید
جناب cardesign ما دستمون به سوالا نرسیده آیا امکانش هست برای شما که سوال ها رو اسکن و آپلود کنید؟

شرمنده دوست عزيز.
من سوال ها رو ندارم.اگه داشتم حتما اسكن ميكردم و نميذاشتم كه 2500 تومن بفروشم!!!!
سر جلسه جواب هايي رو كه زده بودم رو تو كاغذ نوشته بودم واسه همين نياز به دفترچه ندارم.فعلا كه دنبال سوال هاي آزاد پارسال هستم.اگه پيدا كردم حتما ميزارم تو سايت.سراسري كه نشد بايد بريم آزاد.

PAYAM20

عضو جدید
عجب بازاری درست کرده واسه خودش...!!!
با N95 عکس گرفتم از سئوالا، ولی چون کیفیت کپیش خوب نبود، خیلی از اعداد مشخص نیست...
دنبالشم...
اگه تا یکی دو روز پیدا نکنین، مجبوریم یه کاری بکنیم...

farhad_mech

عضو جدید
با تشکر از شما PAYAM20.
اگر کسی اسکنر نداره با دوربین دیجیتال یا موبایل هم میشه،اگر کسی سوال ها رو آپلود کنه دعای خیر همه ی بچه های اینجا پشت سرشه.

shabyshaby

عضو جدید
سلام من با درصدهای زیر کجا قبول میشم؟
زبان 35
ریاضی 30
سیالات 25
جامدات 60
دینامیک 30
اصلا قبول میشمممممممم؟؟؟؟

farhad_mech

عضو جدید
دوست عزیز shabyshaby
میانگین درصد شما با احتساب ضریب 3 برای جامدات 38.5 است.این میانگین معمولا(و نه همیشه) برای رتبه های بین 400 تا 500 است،با توجه به کنکور امسال من حدس میزنم رتبه ی شما بین 400 تا 550 (بیشتر متمایل به طرفای 500) طراحی بشه،در مورد اینکه کجا قبول میشین دقیق نمیدونم اما پارسال دوست من که میانگین 40 داشت رتبش 398 شد و تقریبا آخرین رتبه ی قبولی شبانه صنعتی اصفهان بود.
برای شما امکان آپلود سوال ها وجود داره؟

mohammad_mech

عضو جدید
يعني واقعا هيچ كس پيدا نميشه سوالا رو بزاره..... عجب كيميايي شده سوالات مكانيك

shabyshaby

عضو جدید
sorry englisi type mikonam
farhad joon man soalaro nadaram faghat daste yeki didameshun
age shoma soalaro peydda kardin lotfan scan konid,mersi

solar flare

مدیر بازنشسته
من سوالات ارشد زمين شناسي امسال رو دارم
اگه كسي بخواد ميدم
البته فكر نكنم به درد كسي بخوره
چون كسي زمين شناسي نميخونه

farhad_mech

عضو جدید
این هم از درصدهای نهایی من:
زبان:45
ریاضی:55
سیال:45
جامدات:31
دینامیک:50

میانگین درصد با احتساب ضریب 3 برای سیالات 45.2 شد.این میانگین در سال 87 رتبه ی بین 250 تا 300 و درسال 86 رتبه ی بین 150 تا 200 و در سال 85 رتبه ی بین 80 تا 120 می آورد،به نظر شما امسال این میانگین چه حدودایی میاره و با رتبه ی بین 200 تا 300 کجا میشه قبول شد؟

آخرین ویرایش:

mahdi_aryayi

عضو جدید
جناب فرهاد تبریک می گم ولی فکر کنم میانگین تون رو اشتباه حساب کردید با درصدهایی که شما نوشته اید با احتساب ضریب 1 برای زبان، ضریب 3 برای سیالات و ضریب 2 برای مابقی دروس میانگین درصدتون میشه 50.2
که میانگین خیلی خوبیه (من که گند زدم! جرئت درصد گرفتن رو ندارم! دعا کنید ما هم یه جا قبول بشیم!)

farhad_mech

عضو جدید
ولی درست حساب کردما!همون 45.2 می شه!شما تقسیم بر 9 کردید در صورتی که باید تقسیم بر 10 می کردید:
1+2+3+2+2=10!

آخرین ویرایش:

mahdi_aryayi

عضو جدید
فکر کنم شما ساخت و تولید رو هم در نظر گرفتید... من بدون احتساب اون حساب کردم. معمولا هم در محاسبه میانگین درصد برای بچه های طراحی کاربردی و تبدیلانرژی، ساخت و تولید رو در نظر نمی گیرند...

vahid_kamali

عضو جدید
سلام.درصدای حدودی من بصورت زیر هستش
ریاضی 60
سیالات 40
جامدات30
دینامیک30
به نظر شما رتبه من چند میشه؟لطفا منو راهنمایی کنید

darkoob

عضو جدید
از رو كليد فكر كنم درصدام اين باشه. سوالا رو نداشتم و تا الانم خبري نيست.

زبان 0
رياضي ؟؟55
سيالات 76
جامدات 31
ارتعاشات 58.6
امسال درصدا بالاتر بود و فكر كنم بايد به درصداي پارسال سه چار درصد اضافه كرد.

آخرین ویرایش:

na3rmech83

عضو جدید
کمکم کنید

کمکم کنید

سلام من با درصدهای زیر کجا قبول میشم؟
زبان 0
ریاضی 40
سیالات 40
جامدات 25
دینامیک 45
اصلا قبول میشمممممممم؟؟؟؟

farhad_mech

عضو جدید
جناب vahid_kamali
میانگین شما با احتساب ضریب 3 برای سیالات 36 درصد است.
رتبه در سال 85:حدود 350
رتبه در سال 86:حدود 500
رتبه در سال 87:حدود 550

به نظر بنده کنکور امسال از لحاظ درصد بین سال 87 و 86 خواهد بود،پارسال چون کنکور یک ماه عقب افتاد درصد ها کلی بالا اومد و فکر میکنم تفاوت پارسال با سال 85 کاملا قابل ملاحظه است،حدس بنده این است که رتبه شما بین 500 تا 550 است.
موفق باشید

farhad_mech

عضو جدید
جناب na3rmech83
میانگین شما با احتساب ضریب 3 برای سیالات 34 درصد است.
رتبه در سال 85:حدود 400
رتبه در سال 86:حدود 600 تا 650
رتبه در سال 87:نمی دونم!

به نظر بنده رتبه شما امسال هم بین 600 تا 700 است مطمئنا در کنکور امسال هم مجاز میشید،اما تا جایی که من میدونم رتبه ی شما نمیتونه قبولی روزانه و شبانه صنعتی اصفهان و فردوسی مشهد رو بیاره.اگر از دوستان کسی نظری داره بگه.

آخرین ویرایش:

mmoeimifar

عضو جدید
bsh_mech جان این سوالا حتما کلیدشوون A بوده دیگه درسته.آخه من اگه اینجوری باشه بعضی درسام خیلی خوب میشه مثل ریاضی و دینامیک. دقیق یادم نبود چندتا از تست ها رو ولی بالای 50 حدودا میشه. ولی جامداتم زیاد خوب نمیشه حول وحوش30 .درسیای سیالاتم با اینکه بیشتر بلد بودم و خوبم زدم مخصوصا انتقال و سیالات ولی ترموهای اشتباهیکه زدم فکر کنم بیارش نزدیک 30 40

javadjafari

عضو جدید
سلام و بازم تشکر از اینکه سوالا رو بهمون رسوندین. من یادم نمی آد 3 تا از سوالای ریاضی رو چی جواب دادم ولی اگه فرض کنم درسته درصدهام اینا هستن:
ریاضی 41.5
سیالات 48
جامدات 40
دینامیک 25
خیلی غلط داشتم. ولی بازم میانگینم خیلی بد نیست. میشه 34.9 . فقط فکر می کنم امسال میانگین ها خیلی بالاست و نمی شه رو رتبه های پارسال حساب کرد.:(

farhad_mech

عضو جدید
سلام خدمت javadjafari
به نظر من درصدها نسبت به پارسال بالا نمیاد چون پارسال کنکور یک ماه عقب افتاد و این باعث میشه خیلی ها که تا دم کنکور درست و حسابی نخونده بودند ازاین یک ماه حداکثر استفاده را کنند چون همانطور که مستحضر هستید به علت حجم بالای درسها هیچکس حتی نفر اول هم همه ی درس ها را بلد نیست فقط نفرات اول باهوشتر بودند و این دیدگاه درست رو که نمیشه همه ی درسها رو خوند از اول داشته اند و فقط نکات مهم را می خوانند،دیدگاهی که خیلی ها 1 یا 2 ماه مانده به کنکور به دست میارن!حالا پارسال که کنکور یک ماه عقب افتاد خیلی ها که مشمول این قضیه بودند تو این یک ماه تونستند ضعفشون رو جبران کنند و نکات مهم را بخوانند و از ((هپروت خوانی)) دست بردارند!و به همین دلیل هم درصدها بیش از حد بالا اومد،اما امسال این اتفاق نیافتاد ولی به جاش سوال ها رو بد از لحاظ تقسیم بندی،گلاب بودن بیش از حد در برخی دروس و سخت بودن بیش از حد در برخی دروس داده بودند،و این باعث نمیشه اگه پارسال نفر اول میانگین 65 داشته امسال بشه 68 بلکه باعث میشه رقابت تو 500 نفر اول بشدت به هم نزدیک بشه و اگه میانگین درصد نفر 100 ام 49 باشه میانگین نفر 200 ام 47 بشه درحالیکه مطابق کنکور سال 86 که یک کنکور استاندارد محسوب میشه میانگین نفر 150 ام باید 47 بشه!
به هر حال به نظر من هر چی بشه رنج کلی درصدها از پارسال بالاتر نمیاد ولی خیلی به هم نزدیک میشن!

darkoob

عضو جدید
سلام. از بابت سوالا يه دنيا تشكر. درصداي قطعيم اگه اشتباه وارد نكرده باشم:

زبان 0
رياضي 55- 50
سيالات 76
جامدات 31
ارتعاشات 58

فكر كنم تهران روزانه يا شبانه قبول بشم. يكي از نفرات تاپ پارسه هم ميانگين سيالاتش 57 ازش پرسيدم. من خودم پارسه ميانگين 70 ميشدم.

farhad_mech

عضو جدید
جناب darkoob
الان میانگین کل شمابا ریاضی 52.5 و ضریب 3 سیالات، 51.1 است و به احتمال خیلی زیاد رتبتون زیر 100 میشه،تبریک میگم.من دو تا سوال از شما داشتم یکی اینکه شما در پارسه رتبه هاتون بیشتر چه حدودی بود؟
و دوم اینکه دوستتون که تو پارسه رتبه ی خیلی خوبی می اورد(یعنی زیر 10؟) تو کنکور میانگین کلش چقدر شده؟

ebrahim8878

عضو جدید
سلام
من میانگین 37.5 برای سیالات دارم.(البته بعد از 8 سال دوری از درس)
فکر می کنید رتبه ام چی می شه؟
ممنون.
در ضمن یه آدم خوب برام سوالا رو می فرسته(ebrahim8878@yahoo.com)