سلام بر همه دوستان
جناب olel-albab و سرکار خانم فرشته
من به یه مشکل بزرگ دارم. در کامسول یه استوانه یه متری دارم که جنسش از سرب هستش و دور تا دورشو پلیمر احاطه کرده. ( توضیح کاری که میخوام بکنم از حوصله جمع خارجه) . مشکل من اینه که باید این جسم استوانه ای من در شرایط محیطی مختلف تست بشه. یعنی باید تغییرات رطوبت هوا( رطوبتهای مختلف) بر روی جسمم( مشخصا بر روی سطح خارجی جسمم که پلیمره) همچنین سرعت باد مثلا بین 3 تا 7 متر بر ثانیه و همچنین اثر UV و نیز اثر نور خورشید رو بررسی کنم. ولی نمیدونم که در کامسول چطوری باید این پارامترهای محیطی رو شبیه سازی و عدد دهی و در نهایت چطور بر جسم استوانه ایم وارد کنم . لطفا راهنمایی کنین ممنونم
سلام
من با کمک سرکارخانمفرشته ام
توانستم ورژن 4.4 از کامسول را نصب نمایم و بدون هیچ گونه مشکلی کارمی کند.
این ورژن در مقایسه با ورژن 4.3 دارای یک سری مزیت ها و پارامترهای بهبود یافته است که در سایت رسمی شرکت (که متاسفانه در دسترس آی پی ایران نمی باشد ! ) به آنها اشاره شده است .
به این علت به این موضوع اشاره کردم که آن دسته از دوستانی که میخواهند نصب نمایند ، با خیال راحت نصب نمایند.
موفق باشید.
خدارو شکر،موفق باشید
آدرس سایتی که خود نرم افزار رو دانلود کردین لطف میکنین بزارین اینجا
کرکش کدومه؟ همون کرک 4.2 روش جواب میده؟
با سلامسلام
اگه کسی در ضمینه ی شبیه سازی کاری داره که میخواد انجام بده خوشحال میشم بهش کمک کنم
با تشکر
با سلام
من با کامسول شبیه سازی ریدوکس فلو باتریها رو انجام می دم کار با این نرم افزار تا حدودی بلدم فقط نمی دونم وقتی یه خطا میده چه جوری بفهمم از کجا رفعش کنم یا مشکل از کجاست؟ اگه لطف کنید منو در این مورد راهنمایی کنید.
سلام
خانم مهندس نحوه و روش کار با ورژن4.2 با 4.4 خیلی متفاوته؟؟؟ من میخوام 4.4 رو یاد بگیرم
ما ک شهرستانیم میتونیم سفارش بدیم؟؟؟