ميشه بپرسم چرا؟این کتابی که گفتی واقعا عالیه!ولی متاسفانه من خود کتابو دارم نمیشه گذاشتش!
ميشه بپرسم چرا؟این کتابی که گفتی واقعا عالیه!ولی متاسفانه من خود کتابو دارم نمیشه گذاشتش!
ميشه بپرسم چرا؟
اتفاقا کتاب خوبیه!درسته سه فصل اول خیلی ساده هست و اسپن مقدماتی هست اما فصل چهارم که simulation of chemical plants هستش خیلی فصل کاربردی و خوبیه و یهو کتاب اوج میگیره.ایشالله که یکم دقیق تر نگاش میکنین.شرمنده من به جای ایشون جواب میدم.چون این کتاب پی دی افش در نت نیست.نویسنده کتاب یه شخص هندی هستش و انتشارات کتاب PHI هم یه انتشاراتی هندی هستش........من این کتاب رو پارسال دیدم و ورق زدمش....اون طور که ایشون میگن کتاب عالی نیستش....بیشتر به درد کسایی میخوره که تازه میخوان اسپن را شروع کنند.....تا جایی که یادمه هم CD همراه کتاب نبود....من به شخصه کتاب مهندس باغمیشه رو خیلی خیلی بهتر از این کتاب میدونم.
لینک پشتیبان
لینک پشتیبان
حلال زاده به این کتاب میگن! با اجازت با حجم 25 مگابایت دوباره میذارمش:http://199.91.152.102/21qyac0j0wzg/c...imulation.PDFالبته قصد داشتم به طور کامل معرفی کنم کتابو ولی باشه یه وقت دیگه و البته تو تاپیک تقطیرمشاهده پیوست 89029کتاب خوبیه و ارزش دانلود داره
سلام
کسی از دوستان aspen plus user guide 7.2 رو داره به صورت پی دی اف لطف کنه اینجا بذاره، من دی وی دی Documentation اسپن وان رو دارم ولی نمیدونم چرا داخل پوشه aspen plus برخی از فایل های help نرم افزار مثل نسخه قبلیaspen 11.1 وجود نداره. مثلا همین aspen plus user guide نیست
اسپن User Guide نداده براي اين ورژن. از ورژنهاي قبل استفاده كنيد.
سلام
کسی از دوستان aspen plus user guide 7.2 رو داره به صورت پی دی اف لطف کنه اینجا بذاره، من دی وی دی Documentation اسپن وان رو دارم ولی نمیدونم چرا داخل پوشه aspen plus برخی از فایل های help نرم افزار مثل نسخه قبلیaspen 11.1 وجود نداره. مثلا همین aspen plus user guide نیست
سلامآموزش رسم نمودار فشار بخار در Aspen
دانلود
سلام
جناب پیرجو اگه میشه آپلود این فایل و دوباره واسم بزارید...............این فایل قابل دانلود نیست
.
.
.
.
میشه یه راهنمایی کنید چطوری میشه نمودار K-value مواد مختلف و تو Aspen کشید
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام .من این فایلها رو نمیتونم دانلود کنم میشه درستش کنید
سلام من دارم واحد c2 recovery unit-deethanizer پالایشگاه گازرو با اسپن مدلسازی میکنم ولی اصطلاحاتی که برای تجهیزاتش توی pfd گفته نمیدونم منظورش جه تجهیزاتی توی اسپن هستش؟واینکه اصلا نمیدونم هدف این واحد جی هست وجه تجهیزاتی نیاز ه.اگه کسی میتونه کمکم کنه. ممنون میشم
درضمن من فقط فایل اموزشی مهندس بهزادی رو دارم واون جزوه ی کاملی نیست اگه دوستان جزوه فارسی کاملی دارن لطف کنن بذارن
سلام به دوست گلمبا سلام به همه مهندسین...
من در نرم افزار aspen plusبا دو مشکل روبه رو هستم.
1-در قسمتsetup-report option-stream- property setهیچ خاصیتی نیست مثلا در مورد یه مسئله نیاز دارم که خاصیتtxportرا داشته باشم اما پوشه خالیه.
2-در مورد واحد ها در قسمت setup-units setsمیخوام یه واحد جدید غیر از سه واحد(eng-si-met) اضافه کنم مثلا METCBAR.این واحد را یه مثال ازم میخواد اما خودم نمیدونم چیه!
میشه راهنمایی کنید.
شرمنده همونطور که گفتم چنین گزینه ای نیست؟در ورودی همه گزینه ها هست به جز این.نکنه ورژنش فرق داره.از من11.1است.حالا چه کار کنم؟
تايپ كن p-xyleneسلام به دوستان.
برای وارد کردن پارازایلن در componentچه چیزی باید در findوارد کرد.
سلام به دوستان.
اگه بخواهیم یک جریان خروجی را مثلا از یک راکتور به یک flash به عنوان جریان ورودی وارد کنیم چگونه باید عمل کنیم؟