سلام منظورم همین که شما گفتید بود . پس اگه اشتباه نکنم این شماره پورت ها ثابته . منظورم از ثابت یعنی قانونیه . تغییری هم نمیشه داد . پس جواب سوال IP چی میشه ؟ چجور میتونم مکان گیرنده رو از روی IP تشخیص بدم ؟شرمنده منظور از اکوی ICMP رو هم بازم نفهمیدم . ممنون از کمکتون . موفق باشید
با سلام
در مورد پورت بله ، تغییر پورتها به صورت دستی ( بدون نصب فایروال یا نرم افزاری که این کارها رو انجام بده ) موجب عدم دریافت دیتا میشه اما به صورت دستی میشه پورت رو تغییر داد ، برای مثال شما برای امنیت میخوای از یه پراکسی سرور استفاده کنی میای توی Internet options - connection - lan setting آدرس پروکسی سرور و شماره پورتش رو میدی ( هیمنطوری که میبینی پیشفرض 80 هست ) اینجوری تمام دیتا ها از طریق یه سرور واسط دریافت میشه که خودش کلی توضیحات داره ...
اما در مورد IP اگه تو یه شبکه محلی باشی توضیحات این دوستمون کافیه :
سلام
ip یک عدد 32 بیتی است که مکان هاست (هر وسیله ای که می تونه به شبکه وصل بشه)
رو مشخص می کنه
از دو قسمت تشکیل شده
network id,host id
network id:مشخص می کند هاست در کدام شبکه قرار دارد
host id:پس از مشخص شدن شبکه باید مکان سیستم مورد نیاز را مشخص کنیم
با یک سیستم and ساده بوسیله subnetmask انجام می شه
با اجازه توضیحات این دوستمون رو کامل می کنم ، دو نوع آی پی داریم استاتیک و لاجیکال ، IP هایی که من و شما تو کامپیوترمون و یا شبکه محلی استفاده می کنیم لاجیکال هستند ، نوع دیگه ای پی static هست که باید پول بدی و بخری و ای پی هست که شما باهاش به اینترنت وصل می شی . متولی ای پی ها در اینترنت شرکت Internic هست و اونه که مشخص می کنه دامنه ای پی هر کشوری چی باشه و دونوع ای پی هم داریم V4 و V6 که ای پی که دوستمون توضیح دادند V4 هست و V6 ای پی بسیار جدید تریه که ویندوز ویستا به بالا ساپورتش میکنه ( ویندوز 2003 به بالا هم در رده سرور ها ساپورت میکنه این ای پی رو )
خب حالا با این مقدمات بریم سراغ اینکه شما چه جوری می تونی کامپیوتری رو تو شبکه پیدا کنی :
1- اینترنت خب در حقیقت نمیشه محل دقیق کامپیوتر رو پیدا کرد چون n تا واسط سر راهمونه ! مگر اینکه شما او یه کشور خاص باشی و اسمت هم سرباز گمنام امام زمان باشه
و دسترسی به کلیه روترهایی که ای پی مورد نظرت رو هندل کردن داشته باشی و زمان زیادی هم از اتصال طرف به اینترنت نگذشته باشه اما اگه User عادی مثل من باشی میشه کشورش رو پیدا کرد کافیه بری یه سایتی مثل این
http://www.selfseo.com/ip_to_country.php
و آی پی مورد نظرت رو وارد و اسم کشور رو پیدا کنی
2- شبکه محلی ( خب اینجا میشه کامپیوتر مقصد رو پیدا کنی ) با توجه به توضیحات دوستمون کلیه کامپیوترهایی که Net Id یکسان دارند توی یه شبکه هستند . کافیه روی هر کامیپوتر دستور IPconfig /all رو اجرا کنی اونوقت ای پی کامیپوتر رو پیدا میکنی میشه از تنظیمات TCP/IP هم ای پی رو پیدا کرد .
- اما در مورد اکوی ICMP گفتیم که با استفاده از دستور PING مثلاً PING
www.yahoo.com چهار بار پکتهای ICMP برای بررسی صحت ارتباط در 3 لایه فرستاده و گرفته میشن فکر کنم ( مطمئن نیستم به گرفتن این پکتها بگن اکوی ICMP . البته بگم که چون این پکتها قبلاً برای حملات هکری بنام DoS استفاده میشند - بخاطر خاصیت پخش شدن در شبکه - شاید به این خاصیت پخش شدنشون توی شبکه هم اکو بگن ولی بازم مطمئن نیستم و بهتره اساتید این رشته نظر بدن
شاد باشید