به نظر من کم شدن تعداد سوالات توی یک مبحث باعث میشه سوالات سخت تری مطرح بشه چون ارزش یک تست بالاتر میره.
چیزی که اینجا مشخصه اینه که سوالات فن و یا تاریخ فقط میتونه تغییر بکنه از 30 تا به 20 تا .
و تنها درسی که نمیتونه تغییر تعداد سوال بده زبان هست چون اینطوری باید از اسکیل سالهای قبل کاملا خارج بشند.
من تنها دغده آزمونیم اینه که از فرهنگ تصویری سوال مطرح نشه.
و گرنه کم شدن تعداد سوالا توی فن یا تاریخ خیلی مشکلی ایجاد نمیکنه اتفاقا درصد ها رند تر میشه هر سوال 5 درصد
مثل درک و منظر . اگه کسی مثلا بیشتر اقلیم خونده اگه قرار بود 4 تا سوال جواب بده و درصدش شه 12 خورده ای الان 4 تا سوال میشه 20 درصد. پس منتظر سوالای سخت توی فن و تاریخ باشین.
ولی بازم اصلا اینا مهم نیست اگه اتفاقی قرار بیفته حتما میفته کسی نمیتونه مانع بشه جز خودمون.
پس چیزهایی که خوندید رو خوب مرور کنید و سرحال و با اعتماد به نفس سر جلسه برید ما تمام تلاشمون رو کردیم و مطمئنم
که نتیجه میده...
6 ماه زمان کمی نیست
برای اینکه خیالتون از بابت زبان راحت بشه
504
Essential words for the Toefl
لغت تا هفته ی بیست و چهار1100
Deltas key to te Toefl Ibt
Toefl reading flash
TOEFL Word Flash
اینارو خوندم ولی درصدم از 65 بالاتر نمیره چرا چون 18 درصد از گرامرم میپره چندتا هم توی لغت، چون معلوم تیست از کجا
مطرح میشه
هرساله حتی رتبه های 1 و 2 رقمی زبانو نهایتا 60-65 میزنن، نهایتا
بقیه هم که یا نمیزنن یا حول و حوش 20-30 درصد
3 تا گرامر بلند میاد به نظرتون نمیتونن یه گرامرش کنن؟
به نظر من که ساده ترین و بهترین کار حذف قسمتهاییه که حدود 70-80 درصد شرکت کنندگان یا اصلا طرفش نمیرن یا کم میزنن، سازمان سنجشم فهمیده زبان تو چندسال گذشته کمترین ارزش رو تو قبولی داشته پس بهتر که کم بشه وقتی کسی نمیزنه
به نطرتون اگر همون وقتی که برای زبان خوندید برای فن و درک و تاریخ میگذاشتید بازده بالاتری نداشتید؟