tirmah
عضو جدید
نگفتی ازش میترسی یا نه؟تقریبا
دوست دارم راحت بمیرم بدون کشیدن هیچ دردی
نگفتی ازش میترسی یا نه؟تقریبا
دوست دارم راحت بمیرم بدون کشیدن هیچ دردی
یه لحظه تمام بدنت سر میشه جسمت سنگین میشه قدرت بلند شدن نداری چند نفر رو میبینی که درو ورتن یکی نمیخواد اجازه بده تو از این دنیا بریمگه میشه؟چطوری؟
اگه بگم نه دروغهنگفتی ازش میترسی یا نه؟
دوست عزیز شما هر چی که تجربه کردین مطمئنا مرگ نبودهیه لحظه تمام بدنت سر میشه جسمت سنگین میشه قدرت بلند شدن نداری چند نفر رو میبینی که درو ورتن یکی نمیخواد اجازه بده تو از این دنیا بری
وقتی برمیگردی جریان خون رو توی تمام بدنت حس میکنی
منم تجربه کردم
حرف شما متین ولی این حس حسی شبیهه قطع تعلق از این دنیاست حس نتونستن کاری کردن قبول دارم مرگ نیستدوست عزیز شما هر چی که تجربه کردین مطمئنا مرگ نبوده
به نظر شما چی بوده؟دوست عزیز شما هر چی که تجربه کردین مطمئنا مرگ نبوده
به نظرم باید ترس داشته باشه از 1بعد وارد 1بعد دیگه شدن ندونتستن بعدش ابهام شک همه اش باعث 1حس میشهمن اول فک میکردم نمیترسم
یه شب یه جورایی تجربش کردم البته نه خود مرگو اما دیگه آخرای زندگیم بود......
ترسیدم نمیدونم چرا و از چی اما ترسیدم شایدم ترس نبود هرچی که بود باعث شد گریه کنمو از خدا کمک بخام........
اره دیدم خیلی جالب بود 2جلسه است دارند در موردش صحبت میکنندسلام
اتفاقا برنامه سمت خدا همین همین الان داره درباره مرگ و عالم قبر و برزخ حرف میزنه. چیزای جالبی داره میگه.واسه من که جالبه! خیلی هاش رو
نمی دونستم! اما به قول معروف شنیدن کی بود مانند دیدن
موقع مرگ واقعی انسان با نکیر منکر یا با اولیاءالله و همچنین حضرت عزرائیل روبرو میشه و مطمئنا بعد از اون راه برگشتی نیستبه نظر شما چی بوده؟
بگم که خواب نبودم توی بیداری کامل بودم
چشمامو بسته بودم فقط میگفتم خدایا منو بکش
برنامه دوشنبه یا چهارشنبه هرهفته راه روشن از شبکه قرآن هم همین موضوعو داره با حضور حجت الاسلام محمدیسلام
اتفاقا برنامه سمت خدا همین همین الان داره درباره مرگ و عالم قبر و برزخ حرف میزنه. چیزای جالبی داره میگه.واسه من که جالبه! خیلی هاش رو
نمی دونستم! اما به قول معروف شنیدن کی بود مانند دیدن
داداشی هیشکی قصدش این نیست بگه که من مردم چون اگه تجربش کرده بودیم اینجا نبودیم که در موردش بحث کنیم ولی اینقدر نزدیک شدن بهش که دیکه شاید شاید بشه گفت مرگ بود.............موقع مرگ واقعی انسان با نکیر منکر یا با اولیاءالله و همچنین حضرت عزرائیل روبرو میشه و مطمئنا بعد از اون راه برگشتی نیست
منم 1کم مثل تواممنم تجربه ای داشتم به ظاهر تلخ از مرگ ,طوری که تا مدتها بعدش به شدت از مرگ میترسیدم ,با این حال الان هنوزم دوست ندارم تو سن بالا بمیرم و دوست ندارم تو شب بمیرم, دوست ندارم بیهوده بمیرم." خیلی دوستدارم طوری بمیرم که به یه دردی واسه آدما خورده باشم و بخورم دلم میخواد طوری بمیرم و زمانی بمیرم که بتونم اعضای بدنمو إهداء کنم.
تا دیر نشده درکش کنزمانی در دوره ای از عمرم بسیار به مرگ نزدیک بودم . بارها و بارها . اما هنوز نمیدونم در موردش چی بگم . ازش میترسم ؟ ازش نمیترسم ؟؟ نمیدونم .
منم 1کم مثل توام
اما 1ترس قشنگم کنارش دارم که امتحانش قشنگه
در ترس از مرگ منم از شب مردن میترسم دوست دارم اعضام اگر به صلاح اهدا بشه و ........ این همون شباهت بودترس قشنگ؟؟؟؟اونی که من داشتم اصلأ قشنگ نبود متوجه منظورت نشدم حتی ازینکه یکم شبیه من هستی؟؟
منم 1کم مثل توام
اما 1ترس قشنگم کنارش دارم که امتحانش قشنگه
یکم وفت میبره شما میایید جایه ما ما میریم فداتاز تشکرت خیلی خیلی ممنونم تو اولین نفر بودی .ازینکه به همین سادگی خوشحالم کردی یک دنیا ممنون.
در ترس از مرگ منم از شب مردن میترسم دوست دارم اعضام اگر به صلاح اهدا بشه و ........ این همون شباهت بود
اما قشنگی را شما اشتباه ربط دادید
من مرگ را در عین حال قشنگم میدونم اخه نامعلومه
امیدوارم انچه بهترین است نصیب شما بشهشهادت بهترین مرگه. ایکاش نصیبم بشه. واقعا اوج عشق رو تو شهادت میتونی ببینی و واقعا لذت داره.
همیشه ادم وقت میخوهد اما قدر دان همون وقت نیستمن از مرگ می ترسم چون هنوز می دونم خیلی کار دارم تا خیالم از اون دنیام راحت باشه
بله بلههمیشه ادم وقت میخوهد اما قدر دان همون وقت نیست
همیشه ادم وقت میخوهد اما قدر دان همون وقت نیست
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
ک | مرگ (1) | بحث و گفتگوی فلسفی | 8 | |
G | حضور حضرت دوست | بحث و گفتگوی فلسفی | 2 |