یعنی شما نمی دونید که فرهنگ رو نمیشه با زور و با یک حمله تغییر داد؟نه خیر ملیت و نژاد برتری نمیاره -- این فرهنگ حاکم بر یه جامعه هست که طی هزاران سال ساخته میشه برتری میاره -- مثل فرهنگ ایران که به وسیله یه مشت بیابونی با اون فرهنگ ویرانگر بیابونیشون اومدند و این فرهنگ عظیم رو خراب کردن .... فقط جانشینانشون نتونستن به واسطه مقاومت شدید ایرانی ها اون رو نابود کنن
این تایپکی که زدی هم احتمالا جنجالی بشه -- شما بهتره بری تو همون تالار دینتون فعالیت کنید بهتره
نه خیر ملیت و نژاد برتری نمیاره -- این فرهنگ حاکم بر یه جامعه هست که طی هزاران سال ساخته میشه برتری میاره -- مثل فرهنگ ایران که به وسیله یه مشت بیابونی با اون فرهنگ ویرانگر بیابونیشون اومدند و این فرهنگ عظیم رو خراب کردن .... فقط جانشینانشون نتونستن به واسطه مقاومت شدید ایرانی ها اون رو نابود کنن
این تایپکی که زدی هم احتمالا جنجالی بشه -- شما بهتره بری تو همون تالار دینتون فعالیت کنید بهتره
یعنی شما نمی دونید که فرهنگ رو نمیشه با زور و با یک حمله تغییر داد؟
یعنی واقعاً نمی دونید که فرهنگ یک ملت تنها زمانی تغییر میکنه که خود مردم بخوان؟
یعنی واقعاً نمیدونید دین رو نمیشه به زور برای مدت زیادی در سر مردم به زور نگه داشت؟
یعنی واقعاً نمیدونید این مردم ایران بودند که دین اسلام رو پذیرفتند و اگر نمی خواستند و هیچ برتری ای در این دین نمی دیدند تا این همه سال اصلی ترین دینشون نبود؟
یعنی واقعاً نمی دونید وقتی شما میگید با حمله اعراب ، مردم ایران مسلمان شدن ، دارید توهین می کنید به شعور و درک پیشینیان خودتون، که اینقدر عرضه نداشتند که به زور یه دینی رو پذیرفتند؟
یعنی واقعاً نمیدونید همون پیشینیانتون که زرتشتی بودند، همانها دین اسلام رو بهتر از زرتشتی دیدند و مسلمان شدند؟
اینقدر نمی دونید؟
میگم بهتره شمام از اون سه تا تاپیک پاتون رو بیرون نذارید، چیزی که عوض داره گله نداره![]()
خیر برتری نمیارهمتن خاصي نداره فقط نظرتونو بديد!
اصولا نه!متن خاصي نداره فقط نظرتونو بديد!
یعنی شما نمی دونید که فرهنگ رو نمیشه با زور و با یک حمله تغییر داد؟
یعنی واقعاً نمی دونید که فرهنگ یک ملت تنها زمانی تغییر میکنه که خود مردم بخوان؟
یعنی واقعاً نمیدونید دین رو نمیشه به زور برای مدت زیادی در سر مردم به زور نگه داشت؟
یعنی واقعاً نمیدونید این مردم ایران بودند که دین اسلام رو پذیرفتند و اگر نمی خواستند و هیچ برتری ای در این دین نمی دیدند تا این همه سال اصلی ترین دینشون نبود؟
یعنی واقعاً نمی دونید وقتی شما میگید با حمله اعراب ، مردم ایران مسلمان شدن ، دارید توهین می کنید به شعور و درک پیشینیان خودتون، که اینقدر عرضه نداشتند که به زور یه دینی رو پذیرفتند؟
یعنی واقعاً نمیدونید همون پیشینیانتون که زرتشتی بودند، همانها دین اسلام رو بهتر از زرتشتی دیدند و مسلمان شدند؟
اینقدر نمی دونید؟
میگم بهتره شمام از اون سه تا تاپیک پاتون رو بیرون نذارید، چیزی که عوض داره گله نداره![]()
خواهشا ميشه اينجا رو هم به گند نكشي؟!
هنوز افاضاتت تو كوروش كبير موجوده!
خیر برتری نمیاره
ولی در مقابل نابودی فرهنگ سرزمین مادری باید مقاومت کرد
[[COLOR="#000080 باید به اندیشه شما خندید
COLOR]-- معلومه که با زور فرهنگ به مرور تغییر میکنه - چقدر از فرهنگ ها تو تسلط کامل کشور ها از بین رفته -- بعد میگید دین تغییر نمیکنه - چطور تغییر نمیکنه مگه داستان بردن ایرانیان به عنوان برده به مدینه رو نشنیدید . ایرانیان فرزانه رو میبردن اونجا برای جمع آوری پشکل شتران برای تحقیر خوب معلومه که هر انسانی بالاخره منفعت دراز مدت خودش رو فدای دین میکنه -- وضعیتی تو اون دوران به وجود اومده بود که راهی جز پذیرش دین جدید در ظاهر نمونده بود -- نسل اول ممکن مقاومت کنند ولی نسل های بعدی به مرور زمان منفعتشون رو در نظر میگیرن --- بعد میگید زور -- زور نبود فراتر از زور بود جنگ بین بقا و فنا بود هر کسی اون دوره بود اینکارو میکرد ... خیلی در ظاهر مسلمون شده بودند مثل هرمزان سپهسالار لشکر اهواز که اسیر شد ولی اسلام رو قبول کرد در ظاهر ولی کینه تو دلش مونده بود و تو نقشه قتل عمر به فیروزان کمک کرد -- امروز داستان فرق داره و ما که از دین اسلام تو عصر علم بهره ای نمیبریم و باید لائیسیته جامعه رو اداره کنه و نه دین مردم رو مجازات عصر حجری کنه [/
ناراحتید؟تشکر فرست اصلیتون نیومده تشکر بزنه و گل بفرسته![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ایضاً به شما هم هیچ ربطی نداره کی کجا پست و تاپیک بزنه...اون سه تا تایپک رو دوست دارم به شما این موضوع ربطی نداره -- شما و دوستانت هم بهتره بری برای مهدی شماره صلوات بزنی تو تالار دینتون
نه خیر ملیت و نژاد برتری نمیاره -- این فرهنگ حاکم بر یه جامعه هست که طی هزاران سال ساخته میشه برتری میاره -- مثل فرهنگ ایران که به وسیله یه مشت بیابونی با اون فرهنگ ویرانگر بیابونیشون اومدند و این فرهنگ عظیم رو خراب کردن .... فقط جانشینانشون نتونستن به واسطه مقاومت شدید ایرانی ها اون رو نابود کنن
ادب یکی از شاخسه های ایرانیان است و به عقاید سایر ملتها و سایر دینها احترام می ذارن.
اون سه تا تایپک رو دوست دارم به شما این موضوع ربطی نداره -- شما و دوستانت هم بهتره بری برای مهدی شماره صلوات بزنی تو تالار دینتون
بله -- شما هم گفتگوی آزاد رو با این تایپک ها به گند نکش و برو تو تالار دین درباره فواید انار تو بحارالانوار باقر مجلسی تایپک بزن
عجب گیره سه پیچ دادی به منشما که از پست آقای نخودیان تشکر کردی باید بدونی که اون پست جواب شما هم بود
فرهنگ یک ملت زمانی تغییر میکنه که خودشون بخوان.
پس کسی فرهنگ سرزمین مادری شما رو نابود نمیکنه.
وحشی بودن مثل سگ هار که هیچجوری نمیشد جلوشونو گرفت برای همین هم ایرانی ها شکست خوردنمگر اعراب چه داشتند که توانستند امپراطوری ساسانی را شکست دهند؟
راستی !
ما هنوز از مستندات تاریخی مبنی بر کتاب سوزی اعراب ، چیزی ندیدیم !
بله من هم با شما موافقم. میشه فرهنگ رو به زور نابود کرد. فقط موندم دلیل تشکر شما از پست آقای نخودیان چیه؟؟؟ اینکه در جواب یک فارس بود؟؟؟ حتی به قیمتی که مخالف نظر شما باشه باز هم چون در جواب یک فارس وطن پرست بود شما ازش تشکر کردین. درست نمیگم؟؟؟عجب گیره سه پیچ دادی به من
تا شما ثابت نکنی من جدایی طلبم ول کن معامله نیستی؟
به زور اسلحه واز بین بردن تمام نشانه های فرهنگی میشه یه سرزمین رو از فرهنگ خودش جدا کرد
امپراطوری ساسانی با لشگریان عظیمش، از صد هزار، نه دویست هزار، نه یک میلیون سرباز عرب شکست خورد.وحشی بودن مثل سگ هار که هیچجوری نمیشد جلوشونو گرفت برای همین هم ایرانی ها شکست خوردن
شما فکر کنم دارید خجالت میکشید به من بگید جدایی طلب؟بله من هم با شما موافقم. میشه فرهنگ رو به زور نابود کرد. فقط موندم دلیل تشکر شما از پست آقای نخودیان چیه؟؟؟ اینکه در جواب یک فارس بود؟؟؟ حتی به قیمتی که مخالف نظر شما باشه باز هم چون در جواب یک فارس وطن پرست بود شما ازش تشکر کردین. درست نمیگم؟؟؟
یه بار دیگه اگه پست آقای نخودیان رو بخونین دلیل تعجب من رو میفهمین
راستی !
ما هنوز از مستندات تاریخی مبنی بر کتاب سوزی اعراب ، چیزی ندیدیم !
سه سند مستحكم تاريخي در اثبات تاريخ هفت هزار ساله آذربايجان 1 – مرحوم "رحيم رئيسنيا" در كتاب "آذربايجان در سير تاريخ تاريخ ايران" ص869، چنين آورده است: «"ژ.اوپر" (1905– 182.م) نخستين دانشمندي بود كه موضوع قرابت بين زبانهاي آلتائيك و سومري را پيش كشيد. بعد از او، :فر.هومل" (1936–1845.م) سومرشناس آلماني، ابتدا زبان سومري را از زبانهاي آلتائيك برشمرد و در 1884.م با برابر نهادن واژههاي سومري و تركي و توضيح در حدود 350 واژه به كمك واژههاي تركي معاصر، بر ارتباط زبانهاي سومري و تركي معاصر منطقه تاكيد كرد. وي از مطالعات خود به اين نتيجه رسيد كه شاخه اي از اجداد باستاني اقوام ترك حدود پنج هزار سال پيش از ميلاد، از وطن خود واقع در آسياي مركزي حركت كرده، به آسياي مقدم آمده و سومرها را پديد آوردهاند. آثار بازمانده از زبان سومري نشان ميدهد كه زبان تركي در آن اعصار چگونه بوده است.»این کلا متنی در مورد کتابسوزیه
http://fa.wikipedia.org/wiki/%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%E2%80%8C%D8%B3%D9%88%D8%B2%DB%8C
البته ما مثل شما نیستیم که تاریخ 7000 ساله از تو خواب برای خودمون در بیاریم با استناد به افسانه ها