matin_bc
عضو جدید
سوال رو اگه یک کم گسترش بدید میشه آیا حاضرید با اینکه صد تا دختر رو از باکرگی انداختین باز هم ادعا کنین که فقط با یک دختر باکره ازدواج خواهید کرد؟!
یا اگه میدونین که دوستای محترمتون فقط به نیت چشیدن باکرگی یه دختر با اون طرح عشقی و احساسی میریزن باز هم میتونین ادعا کنین که فقط یه دختر باکره میخواین؟!
اگه یک دختر بودین و یکی مثل خودتون (از همون نوعی که در بالا ذکر شد)سراغتون اومد و شما همچنان پاک موندین دمتون گرم یه کلاس خصوصی هم واسه بقیه ی دخترا بذارین
(من از استارتر محترم معذرت میخوام ولی این بحث خیلی روی اعصاب منه چون خیلی از دخترا رو دیدم که گول پسرهایی عوضی رو خوردن و...)
من فکر می کنم مشکل جامعه ی ما اینا نیس که کسی گول کسی رو بخوره..به نظرم اساسی ترین مشکلمون عدم برابریه زن و مرد..سوالهایی که در مورد یه زن مطرح میشه هیچ موقع راجب یه مرد مطرح نمیشه..
من فکر می کنم خیلی ربط به این داره که دید جامعه نسبت بهت چه جوری باشه..وقتی تو جامعه ی ما واسه مردی که ازدواج می کنه اختیار برگزیدن 3تا زن دیگه رو بصورت رسمی و به شرط تعمین معاش و به قولی رسیدن دس به دهن در نظر می گیرن و اگه اون زن با کسی دیگه بخواد دوس باشه اسمش خیانته و حکمش سنگ ساره دیگه حرفی باقی نمی مونه..
متاسفام کشورم با اون همه فرهنگ غنیش و اون همه احترامش به زن, امروز باید به این عضو مهم جامعه به این دید نگاه بشه ..فقط متاسفم..