سلام...رشته منم مهندسی شیمی بوده... می خوام اگه بشه رشته شناور ابزار دقیق شرکت کنم...چند تا سوال داشتم
1. اینکه توی دفترچه نوشته انتخاب دو درس از دروس 1) ترمو 2) سیالات و حرارت 3) مدار 4) الکترونیک یعنی اینکه مثلاً ما می تونیم فقط ترمو و سیالات و حرارت رو انتخاب کنیم؟؟؟ و سیالات و حرارت یک درس محسوب می شن؟؟
2. برای دروس ریاضیات مهندسی و کنترل خطی و غیر خطی چه منابعی رو بخونیم که در عین حال که وقت گیر نباشن بتونیم یه درصد قابل قبولی بزنیم؟؟
3. آیا اینکه می گن دانشگاه صنعت نفت بورس می کنه و در حین تحصیل حقوق می ده درست هست؟؟ شرایط این بورسیه چطوریه و حقوقی که می دن مثلاً چه قدره؟؟؟
4. از لحاظ بازار کار و محیط کاری برای خانم ها این رشته چه طوره؟؟ اصلاً از بین 12 نفری که امسال دانشگاه صنعت نفت قبول شدن این رشته کسی خانم هست؟؟؟ کاری به الان که وضعیت کار خانم ها خراب شده ندارم می خوام ببینم قبلاً که وضغیت این طور نبود هم خانم ها رو تو این رشته استخدام می کردن یا اینکه اولویت با آقایون بوده و خانم ها رو سخت استخدام می کردن یا به تعداد محدود؟؟ ( خیلی این سوال برام مهمه چون نمی خوام ریسک کنم و دوباره یه رشته ای رو بخونم که معلوم نیست آخرش استخدام می شم یا نه!! مثلاً من به عنوان یک خانم برم ارشد بیو تکنولوژی یا HSE بخونم بهتره یا ابزار دقیق؟؟)
5. شما که از رشته ی م. شیمی رفتین این رشته با توجه به اینکه این رشته مال برقی هاست الان مشکلی توی درسا ندارید؟؟ یا احساس نمی کنید در شرایط مساوی برقی ها از شما جلوترن؟؟
6.این رشته برای ادامه تحصیل در خارج از کشور چطوره؟؟
ببخشید که خیلی سوال کردم