zohre7
عضو جدید
من خودم باز مجبور شدم برم شهر دیگه درس بخونم اخه تو شهر خودمون کارشناسی ناپسته معماری تو دانشگاه سراسری پذیرش نداره
هر کس خودش باید برای خودش دل بسوزونه در نهایت زندگی هر کس رو خودش درست می کنه خوب یا بد
امیدوارم موفق باشی
![Icon Gol :gol: :gol:](/styles/default/xenforo/smilies/vb5/icon_gol.gif)
![Icon Gol :gol: :gol:](/styles/default/xenforo/smilies/vb5/icon_gol.gif)
من خودم باز مجبور شدم برم شهر دیگه درس بخونم اخه تو شهر خودمون کارشناسی ناپسته معماری تو دانشگاه سراسری پذیرش نداره
مرسی.عزیزمهر کس خودش باید برای خودش دل بسوزونه در نهایت زندگی هر کس رو خودش درست می کنه خوب یا بد
امیدوارم موفق باشی![]()
بشرطی که خودم هم همراهش میرم
افرین. پس از بچگی بزار جودو یاد بگیرناجازه میدم..اون باید یاد بگیره در هر شرایط از خودش مراقبت کنه..
حتما همین کارو میکنم..افرین. پس از بچگی بزار جودو یاد بگیرن
واقعا ورزشی مفید برای زندگیه. کانلا علمیه، کاملا کاربردی، باعث افزایش شدید اعتماد به نفس میشه، هم دخترونه هم پسرونست.حتما همین کارو میکنم..
موافقم....واقعا ورزشی مفید برای زندگیه. کانلا علمیه، کاملا کاربردی، باعث افزایش شدید اعتماد به نفس میشه، هم دخترونه هم پسرونست.
سوالت خیلی کلی.می خوام نظرتونو بدونم که ایا اجازه میدین با این همه مشکلاتی که در جامعه وجود داره فرزنتون بره یه شهر دیگه و زندگی دانشجویی داشته باشه
باید قبول داشته باشیم که مشکلات جامعه خیلی زیاده الان که اینه در اینده چه خواهد شد خدا عالم است؟
پس اجازه میدین یا نه؟
دم شما گرماگه پسر باشه ب هيچ وجه...!
ولي دختر باشه اجازه ميدم...
قربان شما....دم شما گرم
اگه پسر باشه ب هيچ وجه...!
ولي دختر باشه اجازه ميدم...
فقط ارتش. پسر باید نظامی بشهاصلا نمیزارم درس بخونه فقط کار .............