سلام
باتشکر از تاپیک خوبتان
من دانشجوی کارشناسی ترم 6مهندسی مکانیک هستم و قصد ادمه تحصیل در کشور های صاحب سبک را دارم ولی در این امر دو دل هستم.چون که هم سختی خیلی زیادی داره و هم هزینه بالا ست،مثلا برای خود شما چه چیزی باعث انگیزه ی قویی شد که برین و پشیمان نشوید؟؟
و راهی برای کاهش هزینه وجود داره؟
چگونه میتونم بورس تحصیلی بگیرم چه از طرف کشور خودمون وچه از طرف کشور مقصد؟؟
ممنون
با ارزوی فوفقیت روز افزون
نظر شخصیم رو می گم
چون هم دانشگاهت خوب بوده هم جای خوبی قبول شدی بهت توصیه می کنم وقتت رو هدر نده!
نیت کنی تکون بخوری تا ویزا بیاد دستت ی سالی طول میده تا ایتجا هم جا بیوفتی یه سالی طول میده تو این دوسال کمش 30 میلیونم خرجت میشه چون تو المان اول باید دانشجو باشی تا بعد بهت بورسیه شاید بدن اونچیزیم ک میدن کفاف نمیده! جداقل من اینطور دیدم
اما تو همین دوسال ارشدت رو تمام کردی یه سالی رو بگذار برای کار پیدا کردن
من مطمنم وضعیت کاری تو ایران تا دو سه سال دیگه خیلی فرق می کنه اگه کار پیدا نکردی انوقت هم می تونی برای ارشد هم برای دکترا اقدام کنی و چیزیو از دست ندادی
اما اینطور فکر نکن ک اینجا درس خوندن اینطوری ک میایی دو ساله تمامه و بر می گردی!! مستقل زندگی کردن رو وقتی توی کشور دیگه ای شروع کنی مثل تولد دوباره اس از همه چیو باید از نو یاد بگیری
می خواهم بگم همش درس نیست اما تا زمانی م ایرانی همش درسه
اگه ارشد قبول نشده بودی من نظرم بود واسه خارج اقدام کنی اما وقت طلاس
اگرم پروفسور دوولو یا دکتر مرادی یا شیشه سازی رو دیدی خیلی بهشون سلام برسون
خیلی ادم های بزرگی هستن
موفق باشی
چرا میگی تا دو سال دیگه وضعیت کار در ایران بهتر میشه؟!!!
یه نگاه کوچیکی به لیست آخرین خبر های خبرگزاری های ایرانی و خارجی بندازی میبینی که مرتب وزرای خارجه کشورهای مهم و صنعتی دنیا همراه با سرمایه گذارانشون دارن میان ایران
مطمئنا این اومدن ها بدون نتیجه نخواهد بود و چون الان رقابت زیاده شرکت هایی که بخوان فقط محصولشون رو صادر کنن به ایران دیگه شانس چندانی ندارن و باید بیان به سمت تولید مشترک
یه نگاه کوچیکی به لیست آخرین خبر های خبرگزاری های ایرانی و خارجی بندازی میبینی که مرتب وزرای خارجه کشورهای مهم و صنعتی دنیا همراه با سرمایه گذارانشون دارن میان ایران
مطمئنا این اومدن ها بدون نتیجه نخواهد بود و چون الان رقابت زیاده شرکت هایی که بخوان فقط محصولشون رو صادر کنن به ایران دیگه شانس چندانی ندارن و باید بیان به سمت تولید مشترک
سلام من بدون پول چطوری میتونم بیام المان و ادامه تحصیل بدم
سایت رسمی آلمان برای اعلام بورسیه هاش سایت داد است که لینکش رو گذاشتم و راحت می تونی توش بگردیسلام،مهندس میشه چند تا دانشگاه آلمانی که توی رشته مکانیک فاند میدم رو معرفی کنین؟ ممنون.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
اپلای کردن و تحصیل در خارج از کشور برای مهندسین مکانیک | مهندسی مکانیک | 3 |