ميشه خواهش كنم چن نفر از كنكوري هاي امسال تو اين قسمت ياري برسونن؟
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/276716-راهنمايي-كارشناسي-ارشد/page5
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/276716-راهنمايي-كارشناسي-ارشد/page5
من دامغان بودم حدود 600 نفری اونجا بودن هرکی هر جا بوده لطفا امار تعدا شرکت کننده هارو بده
سوالا شهر به شهر باهم فرق میکرد موضوع اسکیس طراحی مجتمع تجاری بود شهرا دیگه 3 موضوع بهشون داده بودن از بین اونا یکیو انتخاب کنن
نمیدونم فک کنم امسال واقعا ازمونش بحث برانگیز بود
بچه ها لطفا نظراتتونو بگید
1.یکی اینه وقت ازمونو 2 ساعتو نیمش کردن 2.تعداد سوالا 60 تا شده 3.سوالات مبانی بیشتر تست هوش بود به نظرم پارسال بینهایت اسون بود (اکثرش سوالا معاصر قبادیان بود)3.فن سوالاتش خبری از عناصر مواد ایستایی سازه و... نبود 4.تاریخش خیلی کم بود (همون کمشم خیلی پیچونده بودن) 5.اکثر سولا به نظرم منبعش مشخص نبود
چیزایی که یادمرو مینویسم بگید کدوماش درسته خوشحالمون کنین
1.سوال باغ ایرانی>> فرش
2.شفافیت>> کوربوزه
3.5اصل معماری پلان ازاد >> کوربوزیه
4. روند طراحی فرودگاه>> بر اساس عملکرد
5. اسلیمی خطایی>>
6.چرخش بنا>>25 درجه
7.سردوکوهستانی>> مات و تیره
8.باروک>> تزیینات فراوان
9.قدیمی ترین سبک>> دوریک
10.پارادایم>> الگووار
11.استاندارد سازی>> ستون سازی
12.معماری پایدار>> مسولیت در برابر طبیعت
13>> معماری پایدار>> بازیافت
14. کوبیسم>>
15.اب و هوا >> عرض جغرافیایی و...
16.کاخ الحمرا>>
17>>پیش تنیده کردن بتن>>فولاد
18>>زیگورات>> ایلام
19>>نظریه پرداز پست مدرن>>ونتوری و...
20>>چارلزجنکس>>پروت ایگو
21>>چومی>>معمولا روال سولا ایطور بوده که مثلن چومی چه سبکی کار کرده نه اینکه انقد بپیچونن
هنوز تو شوکم چرا هیچ سوالی از هندچین ژاپن بین النرین مصرروم رنسانس گوتیک بیزانس پارسی پارتی خراسانی رازی اذری ندادن (سولا فقط معمارا معاصر ایران بودن) مسجد ها خانه ها سنتی باغهااصطلاحات معماری سنتی گودبرداری پی سازی زهکشی کرسی چینی اسکلت فلزی بتنی در دیوار نعل درگاه سقف قرنیز قوس اجر اهک گچ سیمان شیشه چوب قیر شیکاگو هنر نو فتوریسم باهاس کانتراکتیویسم نئوکلاسیک ... من سوالارو دیدم گفتم شاید برگه سوالارو اشتباه گرفتم
به نظرم هیچ سالی انقد سولا چرت نبوده حتی سراسری هم سولا استاندارد تر بوده
حدس میزنم درصدام اینا باشه از اساتید می خوام لطفن بگن امیدی واسه قبولی هس
زبان 10
تاریخ 40
مبانی 30
فن 40
اسکیس 65-75 دامغان
سلام
دوستان کسی میدونه پارسال چه موقعی جوابهای دانشگاه ازاد اومد؟
نمیشه دانشگاه ازاد هیچوقت سوال یا جوابارو نمی گه و بچه ها هم کسی با خودش از سر جلسه نیاوردهarchey
یعنی سری ب رو یکی با خودش از سر جلسه آورده بیرون ! چجوری ؟ یعنی جلوی طرف رو نگرفتن !!!!
این سری الف توی هیچ کتابی هم حتما چاپ نمیشه ؟
اره سری ب رو بچه ها اوردن . من هم همیشه کش میرفتم اما این سری به خیال اینکه بچه های دیگه میارن نیاوردم حالا در به در دنبالشم . چاپ که میشه اما کی رو نمی دونم
امسال گفتن هفته سوم شهریور میاددوستان جواب دانشگاه ازاد امسال كي مياد؟پارسال كي اومد؟
كسي ميدونه با اين درصد كه من دارم شانسي براي قبولي من هست زبان 10 مباني 30 فني 50 تاريخ 40 اسكيس 50 يا 60
سلام به دوستان امروز زنگ زدم مرکز ازمون دانشگاه ازاد گفتش نیمه دوم شهریور جواب میاد
خواستم به شما بگم شما هم خبر داشته باشین
سلام به دوستان امروز زنگ زدم مرکز ازمون دانشگاه ازاد گفتش نیمه دوم شهریور جواب میاد
خواستم به شما بگم شما هم خبر داشته باشین