آره 21 شهریور.شما هم خواجه قبول شدین؟چه شاخه ای ؟رتبتون چند شده؟ثبت نام خواجه نصیر 21 هست..درسته؟
674 تبدیل..سیستم انرژیآره 21 شهریور.شما هم خواجه قبول شدین؟چه شاخه ای ؟رتبتون چند شده؟
بعد این کارنامه نهایی که میگی کی میاد؟؟ميگن اگه كارنامه نهاييت بياد و اونجايي كه ميخواهي رو قبول شده باشي با موافقت دانشگاه مبدا ومقصد قبول مي كنند ، مخصوصا اينكه از تهران بري شهرستان.
نمي دونم كار درستيه يا نه
مدارک مورد نیاز واسه ثبت نام چیه؟
کسی اطلاع داره....جایی اطلاعیه نزدن؟
سلام . میشه بگین بازار کار این رشته چیه؟؟؟؟؟؟؟ حالا به جز بحث نیروگاهها،جای دیگه ای واسه کارکردن وجود داره؟؟؟؟؟؟؟خواهش میکنم راهنماییم کنین ، بدجوری گیر افتادم. دانشگاهم (دانشگاه شیراز) خوبه اما از این رشته هیچی نمیدونم.
شهریه متغیره .بستگی به دانشگاه داره. وام هم همینطور . معمولآ ترم اول وام نداره .از ترم دوم شروع میشه . حداقل وام فکر کنم به اندازه نصف شهریه باشه ، حداقل...بچه ها کسی میدونه شهریه ارشد دانشگاه شبانه چقدرش وامه؟
کلا چجوری پرداخت میکنیم؟
سلام .من دو تا سوال دارم .راستش من اصلآ درست و حسابی درس کنترل رو در هنگام گذروندن کارشناسی نخوندم ( یعنی فقط نصفشو خونده بودم، تا پاس بشم) .برا کنکور هم این درس رو کنار گذاشته بودم ...گرایشم سیالات بود...الان هم طراحی کاربردی قبول شدم . میخوام بدونم تو این گرایش مهمه که این درس رو بلد باشیم یا نه ؟؟ یعنی پیش نیاز درس های آینده به حساب میاد ؟؟؟ در مورد ارتعاشات چی ؟
ممنون
منم از طراحي تبريز قبول شدم.؟؟؟!؟
آیا به شبانه های دانشگاه تهران خوابگاه می دنبه نظر من اگه رشتت سیالات بود حتما تغییر بده
چون هم به درساش آشناتری هم اینکه بازار کارش بهتر از طراحیه
آیا به شبانه های دانشگاه تهران خوابگاه می دن
رشته ی لیسانسم مهندسی صنایع هستبه نظر من اگه رشتت سیالات بود حتما تغییر بده
چون هم به درساش آشناتری هم اینکه بازار کارش بهتر از طراحیه
رشته ی لیسانسم مهندسی صنایع هست
از لحاظ علاقه به مباحث هرکدوم هم هر 2 برام 1 جاذبه رو دارن
راستی وصع خوابگاه دادنشون چطوره؟
توی سایت تحصیلات تکمیلیش یکی از موارد مورد نیاز ثبت نام رو مورد 3 فرم معدل مندرج در پایگاه سنچش گفته اما من فرمی ندیدم توی سایت سنجش
این جریانش چیه؟
شما 4700 نیشابور قبول شدید!!! چه گرایشی؟؟!!!!!! شاید 5700 بودید یا بسیج فعال بودید؟صدرصد تو تكميل ظرفيت مياري چون من پارسال با4700 تكميل ظرفيت دوم واحد نيشاپور را آوردم اما نرفتم